تحصیل رایگان در کانادا
جولای 22, 2017
سزمایه گذاری در آلمان
کار در کبک
جولای 23, 2017

کار پس از تحصیل در کانادا

کار پس از تحصیل در کانادا

مقاله کار پس از تحصیل در کانادا، از سوی موسسه رهام  با ارائه ی تمام مطالب و قوانینی

که از سوی اداره ی مهاجرت و شهروندی کانادا برای موضوع کار پس از تحصیل در کانادا نوشته

و تبیین شده است، هرگونه ابهام و ایرادات شما را در خصوص امکان کار پس از تحصیل در کانادا

و همچنین شرایط و ملزمات کار پس از تحصیل در کانادا را  پاسخ می گوید. پس از مطالعه ی

مقاله ی کار پس از تحصیل در کانادا، شما با تمام جزئیات این موضوع آشنا خواهید شد و قادر

خواهید بود با آگاهی و درک کاملی از امکانات کار پس از تحصیل در کانادا، و چگونگی کسب اقامت

دائم این کشور از طریق کار پس از تحصیل، تصمیم شایسته ای را برای آینده ی خود اتخاذ کنید. 

برنامه اجازه کار پس از فارغ التحصیل شدن: Post-Graduation Work Permit Program (PGWPP)

در کانادا برای کار کردن پس از فارغ التحصیلی، برای کسب مجوز کار، باید تحت برنامه ای با عنوان

برنامه اجازه کار پس از فارغ التحصیلی که به اختصار PGWPP نام دارد، درخواست دهید.

اگر شما می خواهید، به عنوان یک مقیم دائم پس از فارغ التحصیل شدنتان در کانادا بمانید، یک

تعداد برنامه های قابل دسترسی وجود دارد که هرکدام شرایط و ملزمات خودش را دارد.

دریافت اجازه ی کار پس از فارغ التحصیلی:

این برنامه PGWPP به دانشجویانی که از موسسات دانشگاهی (نهاد هایی که دانشجویان بعد از دبیرستان در آن درس می خوانند) فارغ التحصیل شدند، اجازه می دهد ارزش تجربه کار کانادایی را به دست آورند.

تجربه ی کار ماهر کانادایی توسط برنامه PGWPP به فارغ التحصیلان کمک می کند تا برای اقامت دائم کانادا از طریق سیستم اکسپرس انتری Express Entry واجد شرایط شوند.

سیستم اکسپرس انتری، سیستمی است که در اوایل سال ۲۰۱۵ در کانادا راه اندازی شد و بر اساس آن مهاجران در صورت کسب امتیاز لازم که با توجه به مهارت های آن ها سنجیده می شود، می توانند به طور مستقیم برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند، یکی از مهارت ها و عوامل پر امتیاز این سیستم داشتن تجربه ی کار کانادایی است، برای آگاهی از جزئیات سیستم اکسپرس انتری و شرایط ورود به استخر که یکی از اصطلاحات این سیستم است به لینک زیر مراجعه کنید:

مجوز کار تحت برنامه PGWPP به مدت طول تحصیلتان و برای حداکثر سه سال صادر می شود.

این مجوز نمی تواند بیش از مدت تحصیلتان باشد و اگر دوره ی تحصیلی شما کمتر از ۸ ماه باشد، این مجوز به شما تعلق نمی گیرد.

به عنوان مثال اگر شما از یک دوره ی تحصیلی ۴ساله فارغ التحصیل شدید، در صورت واجد شرایط بودن می توانید، حداکثر ۳سال مجوز کار دریافت کنیدو اگر از یک دوره تحصیلی ۸ ماهه فارغ التحصیل شوید، مجوز کار شما بیشتر از ۸ ماه اعتبار ندارد.

شرایط:

برای به دست آوردن مجوز کار پس از فارغ التحصیلی شما باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • شما باید به طور مستمر و تمام وقت در کانادا، تحصیل کرده باشید و برنامه تحصیلی ای را که حداقل ۸ ماه ادامه داشته است را کامل کرده باشید.
  • به علاوه شما باید از یکی از نهاد های زیر فارغ التحصیل شده باشید:
  • یک نهاد یا موسسه عمومی بعد از دبیرستان مانند کالج، مدارس فنی، مدرسه تجارت، دانشگاه
  • یک نهاد یا موسسه خصوصی بعد از دبیرستان که تحت قواعد و قوانین مشابه موسسات و نهادهای عمومی کار می کنند.
  • یک نهاد یا موسسه خصوصی کانادایی که توسط قوانین محلی مجازند که در برنامه تحصیلی که شما شرکت کردید، مدرک اعطا کنند.
  • اگر شما یک مجوز تحصیل معتبر داشته باشید.
  • شما باید ظرف ۹۰ روز از دریافت تاییدیه ای که نشان دهنده ی این است که شما شرایط کامل کردن دوره تحصلیتان را دارید از موسسه یا نهاد مورد تحصیلتان، درخواست مجوز کار دهید.
  • شما باید دوره تحصیلی تان را کامل کنید و بگذرانید (واحد های تحصیلی تان را قبول شوید) و یک اطلاعیه از نهاد مورد تحصیلتان دریافت کنید که برای به دست آوردن مدرکتان واجد شرایط هستید.
  • زمانی که می خواهید درخواست مجوز کارتان را مطرح کنید، باید مجوز تحصیل معتبر داشته باشید.

به علاوه درخواست کننده باید:

  • در زمان درخواست، ۱۸ سال یا بالای ۱۸ سال، سن داشته باشد.
  • زمانی که برای مجوز کار درخواست می هد، مجوز تحصیل معتبر داشته باشد.
  • دوره تحصیلی تمام وقتی را کامل کرده باشد که ۹۰۰ ساعت یا بیشتر طول کشده باشد و به گرفتن مدرک منتهی شده است.
  • ظرف ۹۰ روز از دریافت تاییدیه ای که نشان دهنده ی این است که شرایط کامل کردن دوره تحصلیش را دارد از موسسه یا نهاد مورد تحصیل، درخواست مجوز کار دهد. (یعنی حداکثر ظرف سه ماه پس از فارغ التحصیلی باید درخواست مجوز کار را مطرح کند.)
  • یک نامه ی حمایتی از موسسه یا نهاد محل تحصیلش آماده کند که ترسیم کننده ی طول مدت و کد برنامه ی تحصیلی اش باشد.

تاثیر مدت تحصیل در کانادا بر مدت مجوز کار:

اگر مدت رسمی تحصیلیتان :

  • کمتر از هشت ماه باشد، شما نمی توانید از این برنامه PGWPP استفاده کنید ( مجاز به کار کردن در کانادا برای بعد از تحصیلتان نیستید.)
  • کمتر از دوسال و بیشتر از ۸ ماه است: مجوز کار را برای مدت زمان تحصیلتان دریافت می کنید، مثلاً اگر نه ماه تحصیل کرده باشید، نه ماه مجوز کار دریافت می کنید.
  • دوسال یا بیشتر از دوسال باشد: مجوز کار را برای سه سال دریافت می کنید.

نکته: اگر شما جزء دانشجویانی هستید که مقداری از تحصیلتان را در دانشگاه های خارج از کانادا گذرانده باشید که این دانشگاه ها مورد تایید کانادا باشند و سپس برا ادامه تحصیلتان خودتان را به دانشگاه های کانادایی منتقل کرده باشید، مجوز کار برای شما، فقط به مدت تحصیلتان در کانادا، صادر خواهد شد و اگر مدرکتان را در دانشگاه های خارج از کاناداگرفته باشید، شما برای گرفتن مجوز کار در کانادا، از طریق این برنامه  PGWPP مجاز نمی باشید.

در موارد زیر شما مجوز کار PGWPP دریافت نمی کنید:

  • در یک دوره تحصیلی کمتر از ۸ ماه تحصیل کرده باشید.
  • در برنامه های بورس یا کمک هزینه تحصیلی زیر شرکت کرده باشید:
  • Canadian Commonwealth Scholarship Program funded by Global Affairs Canada (GAC)
  • Government of Canada Awards Program funded by GAC
  • the Equal Opportunity Scholarship, Canada-Chile
  • the Canada-China Scholars Exchanges Program
  • the Organization of American States Fellowships Program
  • در یک برنامه آموزشی از راه دور هم در خارج از کانادا و هم در کانادا شرکت کرده باشید.
  • قبلا یک مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی PGWP برای هر دوره ی تحصیلی دیگری برای شما صادر شده باشد.

کار پس از تحصیل در کانادا

دیدگاه ها بسته شده است