ویزای کار اتریش

آیا با ویزای کار اتریش اشنایی دارید ؟ اخذ ویزای کار اتریش از چند روش امکان پذیر است ؟

آیا ویزای کار اتریش امتیاز بندی است ؟ ایا با نحوه امتیازدهی ویزای کار اتریش اشنایی دارید ؟

امتیاز دهی ویزای کار اتریش به چه مواردی بستگی دارد ؟

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار اتریش چیست ؟

کارت قرمز سفید قرمز چیست ؟ نحوه امتیاز دهی به نیروهای کار متخصص برای دریافت کارت قرمز سفید قرمز چگونه است ؟

در این مقاله به ویزای کار اتریش ، شرایط ، امتیازبندی ، مدارک لازم و …. می پردازیم ،

برای یافتن سوالات خود در خصوص ویزای کار کشور اتریش با ما همراه باشید .

کشور اتریش به علت صنعت قوی ، اقتصاد پیشرفته ، امنیت و رفاه بالا و درامد بالای کار

مورد علاقه بسیاری از متقاضیان است هم چنین خود کشور اتریش علاقمند به جذب افراد تحصیل کرده

در رشته های مهندسی ، پزشکی ، علوم پایه و انسانی یا مدیریت می باشد .

در کشور اتریش می توان پس از اتمام دوره مدرسه و از سن ۱۵ سالگی مشغول به کار شد

که فرد تا سن ۱۸ سالگی زیر پوشش قانون اشتغال کودک و نوجوانان است

و پس از ان می تواند به صورت تمام وقت یا پاره وقت مشغول به کار شود .

کار در کشور اتریش از ۳ روش امکان پذیر است :

روش اول ؛ در این روش نیاز به یک پیشنهاد شغلی از کمپانی یا شرکت می باشد

که برای جذب متقاضی ابتدا باید این شغل به مدت ۳ ماه در کشور اتریش اگهی شود،

اگر کسی خواستار آن نشد به مدت ۳ ماه در اتحادیه اروپا اگهی شود

و بازهم اگر کسی خواستار این شغل نشد کمپانی یا شرکت می تواند

برای جذب متقاضی مورد نظر برای شغل مذکور برای مدت یکسال اقدام کند

که طبق شرایط فوق این روش بسیار دشوار است و داشتن مدرک لیسانس و تخصص و مهارت لازم برای متقاضی الزامی است .

روش دوم ؛ در این روش فرد به راحتی می تواند از طریق تحصیل به کشور اتریش وارد شود

و بر اساس قوانین کشور اتریش پس از اتمام تحصیلش تا یکسال فرصت دارد

که به دنبال کار بگردد و در صورت یافتن شغل می تواند

با تبدیل ویزای تحصیلی خود به ویزای کاری به راحتی در این کشور کار کند .

روش سوم ؛ این روش ویزای جست و جوی کار نام دارد

که امتیاز بندی است  ( PBS )  و مدت آن ۶ ماه است

و اگر فرد از ۱۰۰ امتیاز ۷۰ امتیاز کسب نماید به متقاضی این فرصت را می دهند

که به کشور اتریش وارد شده و به دنبال کار بگردد .

فرد پس از یافتن کار با پرداخت مالیات و تمدید ویزای خود می تواند

پس از ۳ سال کار اقامت دائم کشور اتریش را اخد نماید .

نحوه امتیاز دهی ویزای جست و جوی کار :

۱ . شرایط سنی

امتیازبندی               سن

۰             زیر ۲۰ سال

۲۰           ۲۰ تا ۳۵ سال

۱۵           ۳۵ تا ۴۰ سال

۱۰           ۴۰ تا ۴۵ سال

۰             بالای ۴۵ سال

حداکثر ۲۰ امتیاز

۲ . مدرک زبان

امتیازبندی               مدرک

 

۵             زبان المانی یا انگلیسی ( مبتدی A1 )

۱۰           زبان المانی یا انگلیسی ( متوسط A2  )

حداکثر ۱۰ امتیاز

۳ . سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی

امتیازبندی               سابقه کاری

۰             زیر ۲ سال

۴             ۲ سال

۶             ۳ سال

۸             ۴ سال

۱۰           ۵ سال

۱۲           ۶ سال

۱۴           ۷ سال

۱۶           ۸ سال

۸           ۹ سال

۲۰           ۱۰ سال

۲۰           بیش از ۱۰ سال

۱۰           ۶ ماه سابقه کار در کشور اتریش

حداکثر ۲۰ امتیاز

۴ . تحصیل در کشور اتریش

امتیازبندی               تحصیلات

۵             داشتن مدرک کاردانی برای دانشجویان تبادل شده از دانشگاه های اتریش

۱۰           داشتن مدرک دیپلم یا کارشناسی یا کارشناسی ارشد از دانشگاه های اتریش

حداکثر ۱۰ امتیاز

۵ . سازگار پذیری ( شرایط ویژه و مهارت )

امتیازبندی               شرایط

۴۰           مدرک تحصیلی دکتری یا مدرک تحصیلات توانبخشی

۳۰           فارغ التحصیلان در رشته های ریاضیات ، علوم طبیعی و فناوری ، انفورماتیک

۲۰          داشتن فعالیت های پژوهشی ، ثبت اختراع و نواوری

۲۰           داشتن جوایز رسمی

۲۰           فارغ التحصیلان ۴ ساله دوره های موسسات اموزش عالی

۲۰

۲۵

۳۰           درامد ناخالص فرد در جایگاه مدیر ارشد با کمپانی

که در لیست تبادل بورس باشد یا کمپانی ای که در تجارت خارجی اتریش سابقه مثبت در زمینه فعالیت بازرگانی داشته باشد

۵۰۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰ یورو

۶۰۰۰۰ تا ۷۰۰۰۰ یورو

بیش از ۷۰۰۰۰ یورو

حداکثر ۴۰ امتیاز

مجموع امتیازات      حداقل امتیاز مورد نیاز

۱۰۰        ۷۰

برای ویزای کار اتریش مدارک زیر مورد نیاز است که کلیه مدارک باید به زبان المانی ترجه شود و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد :

تکمیل دقیق فرم های ویزای جست و جوی کار و تحویل ان به سفارت اتریش

( برای جلوگیری از رد شدن ویزا در تکمیل فرم ها از اطلاعات صحیح و دقیق استفاده نمایید

و در صورت لزوم از افراد متخصص و موکلین کمک بگیرید )

دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ با زمینه سفید و بدون روتوش برای حداکثر ۶ ماه گذشته

شناسنامه

پاسپورت و تصویر تمام صفحات ان ( در صورت داشتن پاسپورت قدیمی حتما سفارت را مطلع نمایید )

بیمه نامه ۶ ماهه تا مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو

تاییدیه عدم سوء سابقه کیفری و ترجمه آن

اصل مدارک کلیه مقاطع تحصیلی و ریز نمرات ( ۳ سال دبیرستان ، دیپلم ، پیش دانشگاهی ) و ترجمه آن

رزومه معتبر از سوابق تحصیلی و کاری

اجاره نامه ۶ ماهه

تسلط به زبان المانی در سطح A2 یا ایلتس ۵ برای مصاحبه سفارت

نامه اشتغال به کار

پرینت تمکن مالی

کارت قرمز سفید قرمز ( red white red card  )

در سال ۲۰۱۱ قانونی تصویب شد بر این مبنا که به افراد با ویژگی

و شرایط خاص امکانات و امتیازاتی برای اقامت یا کار انها اعطا شود

و کارتی به عنوان کارت قرمز سفید قرمز به انها تعلق گیرد

که مدت اعتبار این کارت ۱۲ ماهه است ، حال این کارت به چه افرادی تعلق می گیرد و چه امتیازاتی برای فرد دارد .

افراد زیر واجد شرایط دریافت کارت قرمز سفید قرمز می باشند :

نیروی کار ماهر و متخصص

نیروی کار متخصص در مشاغل خاص و کمیاب

نیروی کار در مشاغل مهم و کلیدی

اگر فرد فارغ التحصیل دانشگاه ها ، کالج ها و مراکز اموزش عالی از کشور اتریش با رشته مرتبط باشد ، حقوق دریافتی وی به طور سالانه معادل حقوق مدیر ارشد باشد ، سابقه تحقیقاتی و نواوری و جوایز علمی معتبر داشته باشد و تجربه کاری و مهارت در زبان المانی یا انگلیسی داشته باشد می تواند خواستار کارت مورد نظر باشد .

نحوه امتیازدهی نیروی کار متخصص در مشاغل خاص و کمیاب :

۱ . شرایط ویژه و مهارت ها

امتیازبندی               مهارت ها

۳۰           سپری نمودن یک برنامه حداقل ۳ ساله در یک موسسه اموزش عالی

۲۵           داشتن شرایط مطلوب برای ورود به دانشگاه

۲۰           دیدن اموزش حرفه ای در مشاغل کمیاب

حداکثر ۳۰ امتیاز

۲ . سابقه کار متناسب با مهارت

امتیازبندی               سابقه کار

۲             به ازای هر سال

۴             به ازای هر سال در کشور اتریش

حداکثر ۱۰ امتیاز

۳ . مدرک زبان

امتیازبندی               مدرک

۱۵           مدرک المانی ( سطح A2 ) مدرک انگلیسی ( سطح B2 )

۱۰           مدرک المانی ( سطح A1 ) مدرک انگلیسی ( سطح B1 )

حداکثر ۱۵ امتیاز

۴ . شرایط سنی

امتیازبندی               سن

۲۰           تا ۳۰ سال

۱۵           تا ۴۰ سال

حداکثر ۲۰ امتیاز

حداقل امتیاز مورد نیاز            مجموع امتیازات

۵۰           ۷۵

نحوه امتیازدهی نیروی کار در مشاغل کلیدی :

۱ . شرایط ویژه و مهارت ها

مهارت ها امتیازبندی

سپری نمودن یک برنامه حداقل ۳ ساله در یک موسسه اموزش عالی   ۳۰

داشتن شرایط مطلوب برای ورود به دانشگاه          ۲۵

دیدن اموزش حرفه ای در مشاغل کمیاب یا مهارت ویژه در کار ( بخصوص موزیسین ها ، دیزاینرها و ورزشکاران حرفه ای )      ۲۰

حداکثر ۳۰ امتیاز

۲ . سابقه کار متناسب با مهارت

سابقه کار امتیازبندی

به ازای هر سال      ۲

به ازای هر سال در کشور اتریش           ۴

حداکثر ۱۰ امتیاز

۳ . مدرک زبان

امتیازبندی               مدرک

۱۵           مدرک المانی ( سطح A2 ) مدرک انگلیسی ( سطح B2 )

۱۰           مدرک المانی ( سطح A1 ) مدرک انگلیسی ( سطح B1 )

حداکثر ۱۵ امتیاز

۴ . شرایط سنی

امتیازبندی               سن

۲۰           تا ۳۰ سال

۱۵           تا ۴۰ سال

حداکثر ۲۰ امتیاز

حداقل امتیاز مورد نیاز            مجموع امتیازات

۵۰           ۷۵

امتیاز دریافت جایزه برای ورزشکاران و مربیان ورزشی حرفه ای      ۲۰

فرد پس از دریافت کارت قرمز سفید قرمز می تواند ویزای کشور اتریش را اخذ نموده و خانواده وی

( همسر و فرزندان ) به متقاضی ملحق شوند هم چنین پس از یکسال کار می تواند

به بازار کار دسترسی نامحدود یابد .

به طور کلی روش های متفاوتی برای اخذ ویزای کار اتریش وجود دارد که به انها پرداختیم  ،

در ویزای جست و جوی کار با کسب ۷۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز می توان به مدت ۶ ماه برای یافتن کار

در کشور اتریش اقدام نمود و با پرداخت مالیات و تمدید ویزا

به مدت ۳ سال به اقامت دائم این کشور دست یافت . سعی بر این شد که تمامی نکات ویزای کار اتریش ، امتیازات ، شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای کار اتریش بیان گردد اما اگر هنوز سوالی در ارتباط با ویزای کار اتریش دارید می توانید با موسسات حقوقی معتبر تماس حاصل نموده و پاسخ سوالات خود را جویا شوید .

ویزای کار اتریش

دیدگاه ها بسته شده است