مهاجرت قانونی به آلمان

دوره­ های تحصیلی مختلف و اصلی در فرانسه
دوره­ های تحصیلی مختلف و اصلی در فرانسه
آگوست 17, 2018
مهاجرت قانونی به آلمان

مهاجرت قانونی به آلمان

مهاجرت قانونی به آلمان به علت ارائه اقتصاد بهتر، سیستم اموزشی و امکانات تحصیلی جز پنج کشور محبوب دنیا برای متقاضیان مهاجرت شناخته شده‌ است.

 

تمام مردم دنیا دوست دارند که شانس رسیدن به آلمان رو امتحان کنند!!!

در زیر علتهای درخواست مهاجرت مردم رو به آلمان نام میبرم:

۱مهاجرت برای کار

۲مهاجرت تحصیلی

۳مهاجرت کار افرینی

۴مهاجرت با خانواده 

۱مهاجرت برای کار

آلمان کمبود کارگران ماهر را گزارش کرده است، آنها به دنبال افراد که دارای مهارتهای مهندسی، کامپیوتر، دستیارهای پزشکی، و حرفه های دیگر میباشند. به منظور تشویق چنین افرادی برای مهاجرت سختگیریها  رو برای این افراد کمتر کرده است.

۲مهاجرت برای تحصیل

خیلی افراد این اگاهی رو ندارند که تحصیل در آلمان مجانی هست. این درصورتی هست که در کشورهایی مثل امریکا مردم پول زیادی بابت تحصیل میپردازند، به همین علت آلمان کشور محبوبی برای تحصیل دانشجوبان است.

اگر شما ویزای دانشجویی خود را بگیرد و تحصیلات خود را به اتمام برسانید می توانید برای کار انجا بمانید،

اگر بعداز مدتی کار خود را پیدا کردید اجازه ماندن در این کشوررا دارید. حدود ۵۴% دانشجویان این کار را انجام میدهند.

۳کار افرینی

اگر شما یک کار افرین هستید بسیار فرد خوش شانسی هستید!

کشور آلمان به اینگونه افراد بها میدهند چون باعث رونق اقتصاد این کشور میشود.مبلغ حدود ۲۵۰،۰۰۰ یورو برای این کار لازم است، درضمن ویزای خود اشتغالی نیاز است.

۴مهاجرت با خانواده

دلایل زیادی برای مهاجرت به آلمان هست، افراد مجبورند خانواده های خود را ترک کنند و به انجا بروند. خانواده ها و افراد بالای ۱۶ سال میتوانند برای ویزا اقدام کنند.

زوج ها و و افراد دارای فرزندان برای اثبات باید مدارک شناسایی ارائه بدهند. افراد زیر ۱۶ سال نیازی به یادگیری زبان آلمانی ندارند ولی افراد بالای ۱۶ سال باید زبان آلمانی بلد باشند،

زوج ها حداقل در سطح A1 باید باشند…

برای مهاجرت قانونی به آلمان چه چیزهایی نیاز هست؟؟

اثبات تمکن مالی :

هر اقدام برای دریافت ویزا نیاز به داشتن مبلغی میباشد این بخاطر این هست که شما بتوانید

از پس مخارج خود برایید تا موقعی که اولین حقوق خود را دریافت کنید.

داشتن بیمه سلامتی:

بدون داشتن سلامت کامل اجازه مهاجرت به آلمان را نخواهید داشت.

 

داشتن حداقل مهارت در آلمان:

برای اینکه بتوانید در آلمان زندگی کنید باید زبان آلمانی بلد باشید.

یادگیری این زبان سه پایه (A,B,C) دارد. که هرکدام دو قسمت دارد، یعنی مثلا A1 , A2 برابرحالت

پایه B1,B2 متوسط C1,C2 برای بالاترین سطح زبان.

 برای کسب اجازه مهاجرت به آلمان بایدامتحان زبان را قبول شد بستگی به نوع درخواست از A1 تا شاید B1

برای اقامت دائم باید C1  یا C2 داشت.

ویزای آلمان بگیرید:

تمامی افراد باید قبل از ورود به آلمان ویزای این کشور را دریافت کنند. بعد از ورود

به کشور آن افراد بدون ویزا درخواست اقامت کنند.

مهاجرت قانونی به آلمان

دیدگاه ها بسته شده است