مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

آیا قصد مهاجرت به کانادارا دارید؟ آیا کانادا را برای اقامت انتخاب کرده اید؟ آیا راه های

مهاجرت به کانادا را میدانید؟ ایا از شرایط اقامت درکانادا آگاهی دارید؟ آیا مایل به دانستن

شرایط مهاجرت به کانادا هستید ؟ آیا مهاجرت به کانادا راه مهاجرتی مناسبی برای

شما خواهد بود؟ کدوم یک از راه های مهاجرت به کانادا می تواند منجر به اخذ اقامت دائم

شود ؟ در این مقاله راه های مهاجرت به کانادااز طریق گوناگون را به اطلاع شما عزیزان

میرسانیم. ما شما را در این مسیر راهنمایی می کنیم. در این مقاله سعی بر آن است که

را ههای مهاجرت به کانادارا توضیح دهیم تا در نهایت با توجه به میزان تمکن مالی تان و

سنجش شرایط بتوانید بهترین تصمیم را در این خصوص بگیرید. چنانچه با ابهام و مشکلی

در این راستا مواجه شدید مشاورین مجرب موسسه رهام  همه روزه آماده ی پاسخگویی

به سوالات شما می باشند. می توانید با ما تماس حاصل بفرمایید و از مشاوره ی تخصصی

در این باب بهره مند شوید.

مهاجرت از طریق تولد فرزند در کانادا

بر طبق قانون شهروندی و تابعیت دولت کانادا، فرزندی که در خاک کانادا متولد می شود

فارغ از تابعیت مادر و پدر، و نیز ماهیت اقامتی آن‌ها در کانادا (چه به صورت قانونی و غیر قانونی)

شهروند کانادا محسوب می گردد و از بدو تولد از تمام مزایای شهروندی کانادا بدون نیاز

به زندگی در کانادا، بهره مند می گردد.
مزایا تولد فرزند در کانادا
تولد در خاک کانادا و اخذ شهروندی کانادایی در بدو تولد برای نوزاد یکی از بهترین مزایایی

است که در آینده نوزاد تأثیرات بسیاری خواهد گذاشت.تولد فرزند در کانادا با اخذ شهروندی

کانادا از بدو تولد، فرزند این گزینه را خواهد داشت تا هر زمان و در هر شرایط وارد کانادا شود

و از امکانات آموزشی، درمانی، رفاهی، و …. استفاده کند.
با داشتن پاسپورت کانادا، فرزند شما می تواند به بسیاری از کشور های جهان به راحتی

و بدون ویزا سفر کند و حتی در برخی کشورها ازجمله انگلستان و آمریکا، کار و تحصیل کند.

فرزند شما می تواند از بهترین خدمات پزشکی کانادا به صورت رایگان بهره‌مند شود.
فرزند شما می تواند به صورت رایگان در مدارس کانادا تحصیل کرده و برای دانشگاه از تخفیف

ویژه‌ای برخوردار شود (هزینه تحصیل دانشگاه را نیز می تواند با وام از استان پوشش دهد).

برای حفظ شهروندی، فرزند شما هیچ‌گونه نیازی به زندگی و یا اقامت در کانادا نخواهد داشت

و مادام‌العمر شهروندی کانادایی خود را حفظ خواهد کرد.

مهاجرت از طریق ازدواج در کانادا

در راستای مهاجرت به کانادا، دریافت اقامت کانادا از طریق ازدواج اصطلاحا با نام اسپانسر

کردن همسر شناخته می شود. برای اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج فردی که میخواهد

همسرش را برای مهاجرت به کانادا معرفی کند. باید شامل یک سری شرایط باشد.
جهت استفاده از مهاجرت از طریق اسپانسر شدن خویشاوند و یا  همسر متقاضی مهاجرت

به کانادا می بایست یک خویشاوند درجه اول در کانادا داشته باشد که این خویشاوند فرد

متقاضی را از لحاظ مالی ساپورت نماید این خویشاوند یا همسر باید دارای شهروندی کانادا

یا اقامت دایم باشد متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج نیز می توانند از این روش

استفاده نمایند.
طبق قوانین جدید اسپانسر شیپ همسر متقاضیانی که قصد اسپانسر نمودن همسر خود

را دارند می بایست به همرا همسر خود به مدت حداقل ۲سال از روزی که همسر اقامت دایم

کانادایی خود را دریافت نموده است در یک رابطه قانونی و مشترک زندگی نمایند در غیر این

صورت اقامت فرد اسپانسر شده لغو خواهد گردید.
اسپانسر علاوه بر این که باید یک شهروند کانادایی یا دارای اقامت دایم باشد شرایط زیر را

نیز باید احراز کند:
در صورتی که خود متقاضی قادر به تامین نیازهای اولیه و اصلی خود نباشد اسپانسر باید

توانایی مالی خویش را جهت تامین متقاضی و خانواده اش نشان دهد.
ازجمله این نیازها:
۱-خوراک پوشاک مسکن و دیگر نیازهای روزمره زندگی.
۲-مراقبت های پزشکی و بهداشتی که تحت پوشش خدمات بهداشت عمومی نمی باشد.

مهاجرت از طریق پناهندگی در کانادا

پناهندگی یکی از راه های مهاجرت به کانادا می باشد. افرادی که به دلایل مشکلات حکومتی

مورد ظلم و خطر بالقوه قرار می گیرند و با فرار از کشور خود به کشور دیگری پناه می برند دارای

حق و حقوقی خواهند بود و اگر احساس شود آنها در صورت بازگشت به کشورشان در معرض

خطر قرار خواهند گرفت از بازگشت آنان جلوگیری شده و شامل امکانات حداقلی روزمره زندگی

خواهند گردید.
وضع حقوقی پناهنده در کشور کانادا
در مجموع تعداد نوزده میلیون و پانصد هزار پناهنده در دنیا وجود دارد که از این تعداد درخواست

پناهندگی تقریبا صدهزار نفر در کشورهای مختلف پذیرفته می شود و معمولا یک دهم از این

تعداد توسط کانادا پذیرفته می شود که دولت کانادا این کار را به دو طریق انجام میدهد.
۱-از طریق اسپانسرها ۲- از طریق کمک های دولتی
پناهندگانی که به وسیله اسپانسرها حمایت می گردند از خارج از خاک کانادا هم میتوانند اقدام

کنند و درخواست پناهندگی خود را مطرح نمایند لازم به ذکر است کلیه مخارج این اشخاص باید

توسط اسپانسرها تقبل گردند که شامل هزینه های کامل یک سال زندگی در کانادا خواهد بود

افرادی که از این طریق اقدام نکنند ناچارا باید وارد خاک کانادا شده و در همانجا در خواست پناهندگی

خود را مطرح نمایند که این مسیله به دو روش امکانپذیر خواهد بود.
مورد اول به این صورت است که در همان لحظه ورود به خاک کانادا درخواست پناهندگی مطرح

کند که در این صورت ۱۵روز فرصت خواهند داشت که مدارک مربوطه برای اثبات ادعایشان را

تکمیل و ارایه نمایند.

 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کانادا

دیگر راه مهاجرت به کانادا؛ برنامه ی سرمایه گذاری کانادا در استان کبک که استان فرانسوی

زبان در کشور کانادا می باشد بری دریافت اقامت دائم کشور کانادا به عنوان یکی از محبوب ترین

و بهترین روش های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در این کشور می باشد که در تاریخ ۱۱

خرداد ماه ۱۳۹۵ بازگشایی شد . این روش به دلیل مزایایی که دارد همواره مورد توجه متقاضیان

مهاجرت به کشور کانادا قرار گرفته است.
ظرفیت این روش هر ساله نزدیک به ۲۰۰۰ نفر می باشد که یکصد نفر از این ظرفیت معمولا به

کشور ایران اختصاص داده می شود.
شرایط متقاضی:
۱- متقاضی بایستی حداقل سرمایه ای به میزان ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا را در ایران داشته باشد.

(این دارایی می تواند به صورت ملک، سهام، پول نقد و …به نام متقاضی یا همسر باشد)

۲- متقاضی می بایست حداقل ۲ سال سابقه مدیریت( مدیریت عامل، رئیس هیئت مدیره و…)،

پروانه مطب فعال و… در ۵ سال گذشته را داشته باشد.

مهاجرت از طریق کاردر کانادا

مهاجرت کاری به کانادا از طریق اسکیل ورکر قابل اقدام است.
شما در مجموع ۲ مرحله امتیاز بندی خواهید داشت که در صورت کسب امتیاز در مرحله اول وارد

قسمت دوم خواهید شد :
مرحله اول : ۶ عامل انتخاب برای FEDERAL SKILLED WORKER
شما در این قسمت باید از  ۱۰۰ امتیاز حداقل ۶۷ امتیاز را کسب کنید تا وارد مرحله بعد شوید

در غیر این صورت شما واجد شرایط اقدام از طریق SKILLED WORKER  نیستید.
۶ عامل ابتدایی و امتیازات آن  به شرح زیر است :
مهارت های انگلیسی و فرانسه : در این قسمت حداکثر امتیازات قابل کسب ۲۸ خواهد بود.

امتیازات شما  بر اساس چهار مهارت Writing – Listening -speaking Reading خواهد بود.
ارائه مدرک زبان  انگلیسی و یا فرانسه برای واجد شرایط بودن الزامی است. این موضوع بدین معناست

که اگر شما بدون مدرک زبان هم امتیازات لازم را کسب کنید بازهم واجد شرایط نخواهید بود .
اگر شما برای هر دو زبان انگلیسی فرانسه مایل به ارائه مدرک هستید باید همزمان این کار را انجام دهید.

مهاجرت از طریق تحصیل در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل بسیار پر طرفدار می باشد. کانادا از جمله کشورهایی است

که در آن تحصیل ازاهمیت ویژه ای برخوردار است وبه یادگیری اهمیت بسیاری داده می شود و

در این کشور یک سیستم آموزش و پرورش درجه یک با استانداردهای بالا وجود دارد. این کشور

در مقایسه با میانگین کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، پول بیشتری برای

آموزش خرج می کند در بین کشورهای G-8  (انجمن متشکل از ۸ کشور ثروتمند جهان) در مقام

دوم قرار دارد.
و همچنین  هزینه های تحصیل در کشور کانادا در مقایسه با انگلیس، استرالیا، نیوزیلند و آمریکا،

پایین ترین نرخ شهریه و هزینه ها را دارا می باشد.

هزینه ها تحصیل کانادا در مقایسه با آمریکا:

هزینه ها در دانشگاه های دولتی آمریکا تقریبا یک سوم بیشتر از هزینه ی اخذ مدرک لیسانس

در کانادا می باشد و این در حالی است که هزینه های دانشگاه های خصوصی آمریکا از دو برابر

هم بیشتر هستند.
در این مقاله سعی بر این داشتیم تا راه های مهاجرت به کانادا از طرق مختلف از قبیل مهاجرت

از طریق تولد فرزند ،ازدواج،پناهندگی، سرمایه گذاری،کار و تحصیل به طور کلی در کشور کانادا

را به اطلاع شما عزیزان برسانیم .

دیدگاه ها بسته شده است