مهاجرت به فرانسه

مهاجرت به فرانسه

مهاجرت به فرانسه

فرانسه از نظر تاریخی کشوری پذیرای مهاجرین بوده است اما بعد از جولای ۲۰۰۶، قوانینی تصویب شدند که

مهاجرت افرادی که مهارت خاصی ندارند را محدود کنند. این قوانین جدید باعث شده که حتی اخد تابعیت فرانسه از

طریق ازدواج هم با مشکل انجام شود و قدرتی به مأموران و متخصصین مهاجرتی داده شده که در صورت تمایل از

دادن ویزا خودداری کنند. در این مقاله می‌خواهیم نگاهی اجمالی به قوانین مهاجرتی و اخذ ویزای فرانسه بیاندازیم.

 

ویزای فرانسه

ویزای کوتاه مدت و بلند مدت جهت مهاجرت به فرانسه

این ویزا معمولا برای مقاصد توریستی و تجاری به افرادی اعطا می‌شود که نمی‌خواهند بیشتر از ۳ ماه در فرانسه

اقامت داشته باشند. اما افرادی که قصد دارند برای مدت بیشتری در فرانسه بمانند باید تقاضای ویزای بلند مدت

بدهند. این بدین معنی است که برای ورود به فرانسه و داشتن اقامت بلند مدت به هر دلیلی مانند تحصیل، فرد

متقاضی باید ابتدا تأیید کنسولگری فرانسه در کشور خود را به دست بیاورد. بعد از وارد شدن به کشور فرانسه

افراد می‌توانند ویزای خود را تغییر دهند یا آن را تبدیل به کارت اقامت کنند. داشتن ویزای بلند مدت برای افرادی که

می‌خواهند اقامت طولانی‌تری در فرانسه داشته باشند و یا ویزای خود را تبدیل به کارت اقامت کنند ضروری است.

کسانی که قصد مهاجرت به فرانسه از طریق ازدواج، کار یا تحصیل را دارند باید ویزای بلند مدت اتخاذ کنند.

مهاجرت کاری

با اینکه اخیرا فرانسه تلاش‌های زیادی کرده تا از ورود افراد بدون مهارت به کشورش جلوگیری کند،

اما مرزهای خود را بر روی متخصصین باز کرده است و قوانین را برای ورود افراد متخصص و ثبت شرکت و

سرمایه‌گذاری آسان‌تر هم کرده است.  اقامت کاری به چند دسته تقسیم می‌شوند، ویزای کاری،

استخدام فرد خارجی در شرکت فرانسوی، انتقال کارمند خارجی برای مدت محدود برای اجرای یک کار خاص

و استخدام کارمندان سطح بالای شرکت‌های بزرگ بین‌المللی. یک نوع خاص اقامت هم وجود دارد که به افراد

خارجی داده می‌شود که قصد دارد دفتر نمایندگی یک شرکت خارجی را در فرانسه تأسیس کنند. همچنین افراد

خارجی این فرصت را دارند که به عنوان فرد مستقل (بدون استخدام) یا مأمور یک شرکت فرانسوی اقامت کاری

دریافت کنند. انواع خاصی از اقامت نیز برای دانشمندان و محققانی در نظر گرفته شده است که قصد انجام تحقیق

در فرانسه را دارند یا می‌خواهند در در دانشگاه‌های فرانسه تدریس کنند. این قانون همچنین شامل این افراد هم

می‌شود: هنرمندان، موسیقی‌دانان، فیلمسازان، معلمان زبان، دبیران دبیرستان که در یک برنامه‌ی مبادله‌ای

شرکت کرده‌اند، مترجمان هم‌زمان، خلبانان و خدمه‌ی پرواز، مدل‌ها، دانشجویانی که به کارورزی اشتغال دارند،

افراد متخصصی که به کارورزی مشغول هستند، دانشجویانی که در حین تحصیل یا رد طول تعطیلات کار می‌کنند،

کارمندان بخش عمومی بیمارستان‌ها و پزشکان و متخصصین داروسازی.

 

سه گزینه برای انتقال کارمندان بین‌المللی وجود دارد:

  • مدیران اجرایی رده بالا
  • انتقال کارمندان به صورت موقت
  • استخدام افراد تازه

گروه اول که به مدیران اجرایی رده بالا مربوط می‌شود، محدودیت‌های خاصی از نظر میزان حقوق و جایگاه فرد در شرکت مورد نظر دارد.

نوع دوم که استخدام موقت است، کارمند خارجی را برای مدت کوتاهی استخدام می‌کند و در آن محدودیت

دستمزد و معیارهای جایگاه کاری هم رعایت وجود ندارد.

و آخرین مورد، برای افرادی است که می‌خواهند به صورت بلند مدت در یک شرکت فرانسوی مشغول به کار شوند. برای این نوع اقامت

کار معمولا باید قبل از ورود به فرانسه و از طریق کنسولگری اقدام شود و نیاز به نامه‌ای از طرف کارفرما است

که دلایل استخدام فرد خارجی و اینکه چرا شرکت به او نیاز دارد را توضیح می‌دهد. کارفرما باید قبل از این کار،

آگهی استخدام یک فرد فرانسوی برای این شغل را در دفاتر کاریابی فرانسه به مدت ۵ هفته ثبت کند

و بعد آن را به اداره‌ی کار فرانهس بفرستد تا ثابت کند فردی با تابعیت فرانسه برای کار مورد نظر پیدا نکرده است.

بعد دفتر اداره‌ی کار این درخواست را بررسی کرده و به کنسولگری تأیید می‌کند تا ویزای متخصص مورد نظر و خانواده‌اش صادر شود.

بعد از ورود به فرانسه، این فرد و خانواده‌اش باید تحت آزمایشات پزشکی قرار بکیرند و بعد از آن کارت اقامات کاری برای آنها صادر می‌شود.

 

مهاجرت از طریق کارآفرینی

برای اخذ اقامت از این طریق شما باید ابتدا ویزای بلند مدت اخذ کنید، بیزینس پلن یا طرح تجاری مناسب

داشته باشید، شرکتی در فرانسه تأسیس کنید و بتوانید هزینه‌ی اقامت خود و خانواده‌تان را در فرانسه تأمین کنید.

مهاجرت خانوادگی

افرادی که با شهروندان فرانسوی ازدواج کرده‌اند باید ویزای بلند مدت و کارت اقامت خانوادگی دریافت کنند.

بعد از دو سال، فرد خارجی می‌تواند برای شهروندی و اقامت دائم اقدام کند.  همچنین فرزندان زیر ۲۱ سال

آنها هم می‌توانند برای اقامت دائم اقدام کنند. اگر یکی از والدین آنها نیز تحت تکلف‌شان باشد،

به آنها هم اقامت دائم اعطا می‌شود.

 

مهاجرت پناهندگی

فرد متولد در یک کشور خارجی که در کشور خودش از طریق دولت یا دستگاه‌ها یا افراد غیر دولتی به دلیل نژاد،

مذهب، ملیت، تعلق به یک گروه اجتماعی خاص یا به خاطر عقاید سیاسی‌اش تحت تعقیب است،

این حق را دارد که تقاضای پناهندگی سیاسی کند. درخواست پناهندگی باید به دفتر محافظت از پناهندگان فرستاده شود.

سپس فرد باید برای اقامت به محل مخصوص نگهداری از پناهندگان بروند و رسیدی مبنی بر دریافت تقاضایش

به او داده می‌شود که ۳ ماه اعتبار دارد که این مدت می‌تواند تا ۶ ماه هم تمدید شود. بعد از تأیید

درخواست به فرد متقاضی کارت اقامت اعطا می‌شود.

 

اخذ تابعیت فرانسه

فردی که در خارج از خاک فرانسه متولد شده باشد، بعد از ۵ سال زندگی دائم در فرانسه می‌تواند تقاضای

تابعیتدهد.

این فرد باید مسلط به زبان فرانسه باشد و نشان دهد که فرد مفیدی برای جامعه‌ خواهد بود. در صورتی که

فرد حداقل دو سال در یکی از دانشگاه‌های فرانسوی تحصیل کرده باشد، این مدت زمان به دو سال کاهش خواهد یافت.

مهاجرت به فرانسه

دیدگاه ها بسته شده است