اقامت اروپا ، اقامت در اروپا

از آنجا که آلمان دومین کشور محبوب برای مهاجرت ، پس از ایالات متحده است

درخواست برای مهاجرت به آلمان بسیار زیاد است. در 1 ژانویه 2005،

یک قانون جدید مهاجرت به اجرا در آمد. پس زمینه سیاسی این قانون جدید این بود

که آلمان، برای اولین بار، اذعان کرد که یک “کشور مهاجر پذیر”است.

این تغییرات زمینه را بیش از پیش برای مهاجرت به آلمان فراهم کرد

هرچند تغییرات عملی مورد نیاز  مهاجرت به آلمان نسبتا جزئی بودند.

دسته جدید مهاجرت به آلمان، مانند “کارگران بسیار ماهر و حرفه ای” و “دانشمندان”

باعث جذب نیروی کار حرفه ای به بازار کار آلمان شد.

این توسعه در قانون مهاجرت آلمان نشان می دهد

که مهاجرت به آلمان برای کارکنان ماهر و دانشگاهیان راحت تر شده

در حالی که بازار کار برای کارگران غیر ماهر همچنان بسته است

در آپریل 2012 قانون کارت آبی اروپایی در آلمان اجرایی شد

که به شهروندان غیر اروپایی فوق ماهر این امکان را می دهد

که با داشتن شرایط خاصی در آلمان راحت تر کار و زندگی کنند.

به این ترتیب از سال 2014 از هز 5 آلمانی 1 نفر ریشه غیر آلمانی دارند.

که این خود نشان دهنده رشد فزاینده مهاجرت به آلمان است.

با توجه به اینکه آلمان مدتی ست درهای خود را به روی مهاجران و پناهندگان گشوده

اگر قصد مهاجرت به این کشور پیشرفته وصنعتی را دارید با وکلای موسسه رهام

که دارای بیشترین سابقه در امر مهاجرت می باشند تماس بگیرید.

مقررات مهاجرت

شهروندان اتحادیه اروپا

مطابق اصل آزادی حرکت کارگران در اتجادیه اروپا تمام شهرمندان

عضو کشورهای عضو اتحادیه اروپا حق درخواست و به دست آوردن کار در آلمان

را بدون اعمال قواعد تبغیض آمیز مطابق ماده 39 پیمان شهروندی اتحادیه اروپا دارند.

تنها استثنا کشور کرواسی ست که به دلیل یه دوره گذار

برای 7 سال از تاریخ پیوستن به اتحادیه اروپا(تا سال 2020)از اجرای این اصل معاف است.

گزینه های مهاجرت برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا

مهاجرت به آلمان به عنوان یک شهروند غیر اروپایی هنوز هم به افراد ماهر

(کسانی که مدرک دانشگاهی یا مدرک پلی تکنینک دارند)دانش آموزان و اعضای خانواده آنها تغلق می گیرد

آلمان سه نوع مهاجرت دارد:

ویزا(اعتبار تا 90 روز)

اقامت موقت

اقامت دائم

اجازه کار اگر داده شود مستقلا عنوان بندی نمی شود

ولی عناوین مهاجرت آن را شامل می شود و برای خارجیانی

که دز یکی از دسته های اجازه  قرار میگیرند در دسترس است

برنامه کارت سبز تکنولوژی اطلاعات سابق با یک دسته بندی جدیدی

به روز شده به گونه ای که به متخصصان آی تی با مدرک پلی تکنین اجازه مهاجرت به آلمان را می دهد

خویش فرماها نیاز به 250000 یورو برای سرمایه گذاری اولیه دارند

و باید حداقل 5 شغل ایجاد کنند یا اینکه اتاق بازرگانی محلی یا نهادهای مشابه

را که ارزش اجتماعی و اقتصادی طرح های تجاری را  تایید می کند حمایت کنند.

پس از اخذ مدرک دانشگاهی در آلمان، ممکن است دانشجویان خارجی یک سال دیگر

برای پیدا کردن کار که منطبق مدارک تحصیلی شان باشد بمانند

برنامه در سال 2009 مورد بحث قرار گرفت برای باز کردن بازار

کار برای همه خارجیان با  مدرک دانشگاهی که دارای پیشنهاد کار خاص هستند

و برای همه فارغ التحصیلان مدارس آلمانی، از جمله کسانی که خارج از کشور هستند.

مهاجران نیاز دارند در مدارس یا دانشگاه ها ثبت نام کنند،

شغل متناسب با نیازهاشون و دسته بندی اجازه کارشون داسته باشند.

نیاز به الحاق به اعضای نزدیک خانواده شان که در حال حاضر در آلمان ساکن هستند دارند

ویزای کار:

ویزای کار، هر 6 ماه، به مدت 90 روز در دسترس است.

اگرچه ممکن است بر اساس ویزای کار، به عنوان مدیر عامل، معلم، دانشمند دانشگاه،

ورزشکار، بازیگر، مدل و یا روزنامه نگار عمل شود؛ بازرگانان ممکن است

تنها در پی مذاکرات قراردادی بوده و برای یک کارفرما در خارج از شکور،

کالاها را خرید و فروش کنند.تمام دیگر اعمال اقتصادی، کار در نظر گرفته شده است

و نباید بر اساس ویزای کار انجام شود. آلمان، دو دسته ویزای کار ارائه می­دهد:

الف- ویزای استخدام                                                             ب- ویزای خود اشتغالی

ویزای دانشجویی:

در آلمان ویزای دانشجوی متقاضی و ویزای دانشجویی وجود دارد.

ویزای دانشجوی متقاضی برای زمانی است که پذیرش در دانشگاه،

به طور کامل انجام نپذیرفته و به مدت 3 ماه طول می­کشد

و نیز به مدت 6 ماه قابل تمدید است. هنگامیکه ویزای دانشجویی اعطاء شد،

تقاضای اجازه اقامت طولانی باید از طریق دفتر دانشگاه پیگیری شود.

این برای شهروندان غیر از اتحادیه اروپا و دانشجویانی است

که قصد ماندن طولانی تر از 90 روز را دارند. در حالیکه برای ویزای تابعیت آلمان؛

ضروری است که دانشجویان خارجی، مدارک را از قبل ارائه دهند

. به طور کلی دانشگاه­های دولتی آلمان، شهریه دریافت نمی­کنند

و این موضوع نسبت به دانشجویان خارجی نیز اعمال می شود.

خدمات تبادل علمی آلمان، برای دانشجویان بین المللی و همکاری دانشگاهی،

ساپورت و حمایت فراهم می کند. پس از فارغ التحصیلی،

اتباع اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا، به بازار کار آلمان دسترسی آزاد دارند.

فارغ التحصیلان از کشورهای دیگر، می توانند اجازه اقامت خود را تا 18 ماه برای اشتغال، تمدید کنند.

با توجه به تحقیق اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی،

حدود 54 درصد دانشجویان خارجی در آلمان، پس از فارغ التحصیلی تصمیم به ماندن می گیرند.

اقامت اروپا ، اقامت در اروپا

دیدگاه ها بسته شده است