مدارک و شرایط لازم جهت جهت اخذ پذیرش در اتریش

 اخذ پذیرش در اتریش

آیا به دنبال ادامه تحصیل در بهترین کشور دنیا هستید؟

آیا شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور اتریش را میدانید؟

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در اتریش چیشت؟

در این مقاله برآنیم تا شمارا با مدارک و شرایط لازم جهت جهت اخذ پذیرش در اتریش آشنا نموده

و اطلاعاتی مفید در این باره در اختیار شما قرار دهیم.

بسته به دانشگاه ورشته ای که قصد اخذ پذیرش از ان را دارید،

شرایط متفاوت میباشد اما معمولا شرایط کلی متفاوت نیست.

پذیرش در دانشگاه های اتریش معمولا در دوترم زمستان وپاییز (سپتامبر وژانویه)مقدور میباشد.

عموما اخذ پذیرش بین ۸ تا ۱۲ هفته به طول می انجامد.

برای متقاضیان مقطع لیسانس که به تازگی دبیرستان را تمام کرده اند،

نیاز به اشتغال به تحصیل در دانشگاه میباشد ونمی توان مستقیم از دبیرستان به دانشگاه رفت.

اما برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس و دکتری امکان اخذ پذیرش با مدرک لیسانس

ویا فوق لیسانس میسر بوده ونیازی به اشتغال به تحصیل نمی باشد.

یکی از نکته های مثبت در باب تحصیل در اتریش، عدم نیاز به مدرک زبان برای اخذ پذیرش وویزا میباشد.

پس از ورود به کشور اتریش به شما ۴ ترم یا دوسال فرصت داده میشود

تاسطح زبان خود را به C1 برسانید ووارد دانشگاه شده و تحصیل را شروع نمایید.

دانشگاه های خصوصی که امکان ادامه تحصیل به زبان انگلیسی مقدور میباشد البته نیاز به مدرک ایلتس دارند.

از دیگر مزایای تحصیل در اتریش، عدم نیاز به پرداخت شهریه یا اصطلاحا مجانی بودن

تحصیل در این کشور است. دانشگاه های دولتی نیاز به مدرک زبان ندارند

و در سال حدود ۴ تا ۶ میلیون تومان هزینه تحصیل را بر دانشجو مکلف میدارند.

اما دانشگاه های خصوصی که امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز میسر است

شهریه داشته ومبلغی بین ۸ تا ۱۲ هزار یورو در سال بسته به رنکینگ دانشگاه دارند.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش

پاسپورت متقاضی

برگه اشتغال به تحصیل ( در صورت دانشجو بودن )

ارائه ی اصل یا ترجمه ی مدارک کلیه مقاطع تحصیلی به همراه ریز نمرات

( همچنین لازم به ذکر است در حال حاضر کشور اتریش نیاز به ارائه مدرک ریز نمرات تمامی

سال های دبیرستان هم دارد حتی برای متقاضیانی که خواهان تحصیل در مقطع دکترا می باشند )

مدارک شما چنانچه از دانشگاه آزاد، پیام نور و علمی کاربردی می باشد

بایستی حتما به وزارت علوم مراجعه نموده و جهت دریافت تاییدیه صحت آن

و نامه عدم منع تحصیل پیش از ترجمه مدارک اقدام فرمایید.

برای دانشگاه خصوصی به زبان انگلیسی داشتن مدرک IELTS 6.5 برای مقطع فوق لیسانس

و برای مقطع لیسانس ielts 6  اجباری می باشد.

ارائه اصل یا ترجمه ی مدرک فوق دیپلم برای کسانی که لیسانس ناپیوسته گرفته اند.

تمامی مدارک فوق حتماً باید به تأییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه برسند

و همچنین ترجمه همه مدارک باید به صورت زبان آلمانی و در پانچ های جداگانه باشند.

هزینه های این پانچ و همچنین رفت و آمد به سفارت به عهده خود متقاضی میباشد .

چنانچه قرار است شما در دانشگاه های انگلیسی زبان تحصیل فرمایید،

ترجمه ی انگلیسی مدارک شما علاوه بر ترجمه ی آلمانی نیز مورد نیاز است.

در موارد نادر جهت صدور پذیرش دانشگاه اتریش اصول مدارک شما را مطالبه می کند

مدارک، بعد از ترجمه باید به سفارت رفته و تأیید شوند.

( لازم به ذکر است که به ازای تأیید هر پانچ توسط وکیل سفارت ،

مبلغ ۴۰ یورو به ازای هر پانچ بابت مهر تایید توسط سفارت دریافت می شود

و این مبالغ نیز صرف نظر از نتیجه ی پذیرش و ویزا به هیچ عنوان قابل استرداد نیستند )

بعد از تائیدیه مدارک توسط سفارت کلیه مدارک باید DHL گردد که هزینه DHL مدارک

که در حدود ۲۰۰ هزار تومان می باشد بر عهده متقاضی می باشد که نیاز به پرداخت می باشد.

اصولا زمانی که مدارک به صورت کامل به آدرس دانشگاه از طریق DHL  پست می شود ،

اعلام نتیجه ی دانشگاه مبنی بر پذیرش یا عدم پذیرش  ۱۲ الی ۱۶ هفته ی کاری پس از زمان وصول

کامل مدارک به دست دانشگاه و همچنین شروع پروسه ی رسیدگی

(در موعد DEALINE بررسی مدارک توسط دانشگاه) می باشد.

برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس اگر تمایل به تحصیل به زبان انگلیسی را دارند ،

داشتن مدرک IELTS 6/5 به بالا( ۷ ) الزامی است و در مقطع دکتری نیز نمره ۷ یا ۷٫۵ لازم است.

گاهی ممکن است نمره زبان بالاتر نیز لازم باشد

متقاضیانی که هزینه تحصیل دارند و در نظر دارند در دانشگاه های خصوصی تحصیل کنند

می بایست از طریق اسکایپ با دانشگاه مصاحبه داشته باشند

و چنانچه پس از قبولی در مصاحبه پذیرش صادر گردد می بایست

قسط اول دانشگاه که حدود ۵ هزار یورو می باشد را پرداخت نمایند.

دانشجویان دکتری، پس از ورود به اتریش باید به دنبال سوپروایزر بگردند.

پاسپورت، عکس، رزومه تحصیلی برای لیسانس لازم است.

برای مقطع فوق لیسانس نیاز به یک انگیزه نامه نیز میباشد.

در این مقاله تلاش بر آن داشتیم تا شما را با مدارک و شرایط لازم

جهت جهت اخذ پذیرش در اتریش و شرایط کلی وجزئی پذیرش در مقاطع لیسانس،

فوق لیسانس ودکتری ومدارک لازم برای اخذ پذیرش در اتریش آشناسازیم.

امید است این مطالب مفید فایده بوده کارگشا باشد.

 اخذ پذیرش در اتریش

دیدگاه ها بسته شده است