مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا
شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکو
جولای 23, 2017
کار ضمن تحصیل در کشور کانادا
کار ضمن تحصیل در کشور کانادا
جولای 26, 2017

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا

در این مقاله به مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا، تحصیل در کانادا، مهاجرت تحصیلی

به کانادا ، اخذ پذیرش تحصیلی از کانادا ، مدارک لازم برای  اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های

کانادا ، مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی از کانادا در مقطع لیسانس، مدارک لازم برای اخذ

پذیرش تحصیلی از کانادا در مقطع فوق لیسانس، مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی از کانادا

در مقطع دکتری پرداخته خواهد شد.

چگونه می توانم مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا را فراهم کنم؟ اخذ پذیرش تحصیلی

کانادا چه مراحلی دارد؟ مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا چیست؟ چگونه می توانم

پذیرش مورد نظر خود را در کانادا پیدا کنم؟ چگونه می توانم اطلاعات بیشتری در مورد مدارک و

شرایط لازم برای پذیرش کانادا بدست بیاورم؟

اگر شما شهروند کشوری که در آنجا درخواست خود را ارائه می دهید، نباشید، ممکن است لازم

باشد مدرک وضعیت مهاجرتی کنونی خود در کشوری که در آن درخواست داده اید را ارائه دهید.

اگر دولتی که گذرنامه یا مدرک مسافرتی شما را صادر کرده نیاز به مجوز ورود مجدد داشته باشد،

باید قبل از اقدام برای ویزای کانادا این مجوز را بگیرید. مدارک دیگری نیز ممکن است مورد نیاز باشد.

  1. گواهی پذیرش

اگر قصد ثبت نام در مدرسه (ابتدایی یا متوسطه)، کالج، دانشگاه و یا دیگر موسسه آموزشی در کانادا را دارید، مدرسه باید به شما یک نامه پذیرش ارسال کند. شما باید اصل نامه را ضمیمه درخواست مجوز تحصیلی خود کنید.

  1. مدرک هویتی

شما باید مدارک زیر را ارائه دهید:

گذرنامه معتبر یا مدرک سفر برای شما و هر عضو خانواده که همراه شما باشد. گذرنامه یا مدرک مسافرت باید به شما اجازه بازگشت به کشوری که آن را صادر کرده است را بدهد. شهروندان ایالات متحده به گذرنامه نیاز ندارند. با این حال، شما باید کارت شناسایی مناسب به همراه خود داشته باشید که تابعیت یا اقامت دائم شما را ثابت کند.

دو عکس جدید در اندازه مناسب گذرنامه از شما و هر عضو خانواده که همراه شما باشد. نام و تاریخ تولد فرد باید در پشت هر عکس نوشته شده باشد.

  1. مدرک توانایی مالی

شما باید ثابت کنید که توانایی حمایت مالی از خود و اعضای خانواده همراه شما در کانادا را دارید. با ارائه برخی از موارد زیر می توانید ثابت کنید که منابع مالی کافی برای حمایت از خود در کانادا دارید:

  • مدرک حساب بانکی در کانادا به نام خود در صورتی که پول به کانادا منتقل شده باشد.
  • مدرک وام دانشجویی یا آموزشی از یک موسسه مالی؛
  • صورتحساب بانکی خود در چهار ماه گذشته؛
  • حواله بانکی ارز قابل تبدیل؛
  • گواهی پرداخت شهریه و هزینه های محل اقامت؛
  • نامه از طرف شخص یا نهادی که برای شما پول فراهم کند؛ و
  • مدرک منابع مالی که در کانادا پرداخت شده است، در صورتی که بورس تحصیلی داشته باشید و یا در یک طرح آموزشی تحت بودجه کانادا حضور داشته باشید.

 

حداقل مقدار منابع مالی مورد نیاز :

  • شهریه هر دانشجو به تنهایی به علاوه ۱۰،۰۰۰ دلار برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۸۳۳ دلار در هر ماه)
  • شهریه به علاوه ۱۱،۰۰۰ دلار برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۹۱۷ دلار در هر ماه)
  • ۴۰۰۰ دلار برای همراهی یکی از اعضای خانواده برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۳۳۳ دلار در هر ماه)
  • ۵۱۰۰ دلار بیشتر برای هر فرد ۱۸ ساله یا بزرگتر برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۴۲۵ دلار در هر ماه)
  • ۳۸۰۰ دلار بیشتر برای هر فرد زیر ۱۸ سال برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۳۱۷ دلار در هر ماه)
  • ۳۰۰۰ دلار بیشتر برای هر یک از اعضای دیگر خانواده برای یک دوره ۱۲ ماهه برای هر فرزند وابسته در هر سنی (و یا ۲۵۵ دلار در هر ماه)
  • ۵۱۲۵ دلار بیشتر برای هر فرد ۱۸ سال یا بزرگتر برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۴۲۷ دلار در هر ماه)
  • ۱۹۰۳ دلار بیشتر برای هر فرد زیر ۱۸ سال برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۱۵۹ دلار در هر ماه)

اگر اقداماتی برای کنترل ارز خارجی در کشور شما وجود دارد، باید اثبات کنید که مقامات کنترل ارز اجازه خارج کردن منابع مالی مورد نیاز برای تمام هزینه های شما را داده اند.

 

  1. نامه توضیحات

در برخی موارد، ممکن است بخواهید برای مجوز دانشجویی درخواست دهید، حتی اگر در آن موقع به آن نیاز نداشته باشید. داشتن مجوز تحصیلی مزایایی دارد، حتی اگر به آن نیاز نداشته باشید. در صورت داشتن مجوز تحصیلی معتبر، از مزایای زیر برخوردار می شوید:

  • کار پاره وقت در محوطه کالج یا دانشگاهی که در آن به عنوان دانشجوی تمام وقت ثبت نام نموده اید؛
  • درخواست تمدید ویزای خود از درون کانادا، اگر تصمیم به ادامه تحصیل در کانادا داشته باشید.

اگر پس از اتمام دوره یا مقطع تحصیلی کوتاه مدت خود تصمیم به ادامه تحصیل در یک رشته دیگر داشته باشید، باید از طریق یک دفتر ویزای کانادا در خارج از کانادا برای مجوز تحصیلی درخواست دهید، در صورتی که در حال حاضر این مجوز را ندارید.

اگر بدون نیاز به مجوز تحصیل برای آن درخواست داده اید، باید نامه ای حاوی توضیحات لازم

در این خصوص را ضمیمه درخواست خود نمایید. با این نامه به متصدی ویزا اطلاع می دهید

که شما اطلاعات کافی در مورد گزینه های موجود دارید.

در پایان موسسه رهام با تجربه فراوان در امر اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا

و ارایه مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا برای شما متقاضی گرامی، شما را کمک

و راهنمایی مینماید تا مدارک لازم را برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا  فراهم کنید تا

برای سفر به کانادا آماده شوید. و اطلاعاتی در مورد دوره تحصیلی و چگونگی امکان

اخذ پذیرش تحصیلی کانادا در اختیار شما قرار میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر

در مورد زندگی و تحصیل در کانادا میتوانید به بخش کانادا در همین سایت مراجعه بفرمایید.

دیدگاه ها بسته شده است