شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکو

کار در کبک کانادا
کار در کبک کانادا
جولای 23, 2017
مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا
مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا
جولای 24, 2017

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکو

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا

در این نوشتار سعی شده راجع به شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا

اطلاعاتی در اختیار شما قرار بگیرد .

 

موقعیت جغرافیای :

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا : نوا اِسکوشیا به انگلیسی Nova Scotia) (به فرانسویNouvelle-Écosse) (به زبان گِیلیکِ

اسکاتلندی( Alba Nuadh) از استان‌های کشور کانادا و واقع در ساحل جنوب‌شرقی این کشور است.

مرکز نوا اسکوشیا شهر هالیفاکس است که بزرگ‌ترین شهر این استان نیز به حساب

می‌آید و از مراکز اقتصادی منطقه است.

این استان از شبه‌جزیره‌ای متصل به سرزمین اصلی کانادا و جزیرهٔ کیپ برتون و چندین

و چند جزیرهٔ کوچک‌تر تشکیل شده‌است.

بخش شبه‌جزیره‌ایِ نوا اسکوشیا با باریکه‌ای به نام «تنگه چیگ نکتو» به سرزمین اصلی

کانادا متصل شده‌است و جزیرهٔ کیپ برتون توسط «تنگه کانسو» از شبه‌جزیره جدا شده‌است.

نوا اسکوشیا، به همراه جزیره پرنس ادوارد و نیوبرانزویک از استان‌های ساحلی کاناداست.

این استان، همچنین از استان‌های آتلانتیکی (یعنی واقع بر اقیانوس اطلس) به‌شمار می‌آید.

استان نوا اسکوشیا با جمعیت ۹۳۰٬۰۰۰ نفر جزء کم جمعیت‌ترین استانهای کانادا می‌باشد.

 

طراحی جدید نیروی کار برای ویزای کار :

نوا اسکوشیا جذب مهاجر به عنوان نیروی کار برای بخش های سرمایه گذاری و موقعیت های

شغلی را ز طریق نیروی کار متخصص اسکیل وورکر را به نام طرح شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا

(Nova    Scotia Provincial Nominee Program (NS PNP کاری نوا اسکوشیا اعلام کرده است .

(نوا اسکوشیا در حال راه اندازی دو جریان جدید مهاجرت تجاری برای جلب کارآفرینان

بین المللی و جذب فارغ التحصیلان بین المللی دانشگاه ها و کالج های استانی میباشد.

نوا اسکوشیا نیاز دارد به بیشتر مردم برای رشد به عنوان یک استان با ساخت خوب برای

کسب و کار و ایجاد مشاغل جدید از طرق آسانتر، ، سرمایه گذاری بیشتر و بیشتر کارآفرینان،

به گفته :” رابرت Batherson، رئیس هیئت مدیره اتاق بازرگانی هالیفاکس.

“این تغییرات تحت پوشش برنامه مهاجرت  برای کسب و کار را فرصتی برای رشد با کمک کانادایی جدید میداند .”

لنا Metlege دیاب، وزیر مهاجرت میگوید : این دو جریان کسب و کار جدید را به دقت با

استفاده از بهترین شیوه های از سراسر جهان برای اطمینان و  حداکثر سود اقتصادی

برای نوا اسکوشیا طراحی شده است.”

سرمایه گذاری از طریق مالکیت و مزرعه داری:

بر اساس برنامه مهاجرت سرمایه گذاری به ایالت نوااسکوشیا، افراد با داشتن تجربه

مالکیت و یا اداره مزرعه داری میتوانند  که اقامت دائم کانادا را طریق این ایالت بدست

آورند. علاوه بر آن متقاضیان لازم است که شرایط زیر را نیز داشته باشند:

۳ سال تجربه مدیریت و یا مالکیت مزرعه

سرمایه گذاری حد اقل ۱۰۰ هزار دلاری در این ایالت

پرداخت ۷۵ هزار دلار به عنوان سپرده سرمایه گذاری (قابل برگشت پس از انجام سرمایه گذاری)

 

 

الف) گرفتن ویزای کار از طریق سرمایه گذاری  در ایالت نوا اسکوشیا به دو طریق زیر :

۱-کارآفرینی بین المللی تحصیلات تکمیلی

۲-کارآفرینی

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی در استان نوا اسکوشیا برای کسانی در نظر گرفته شده است که سابقه داشتن کسب و کار و یا مدیریت یک کسب و کار را در خارج از کانادا داشته باشند. این برنامه به این صورت طراحی شده است که به متقاضیان اجازه دریافت اقامت دائم کانادا از طریق ایجاد کسب و کار جدید و یا سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در کانادا را می دهد، متقاضیان پس از ایجاد کسب و کار به مدت ۱ سال می توانند برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.

۱برنامه سرمایه گذاری به صورت کارآفرین بین المللی تحصیلات تکمیلی :

International Graduate Entrepreneur Stream:

این برنامه باید در ۴ مرحله برای گرفتن اقامت دایم تکمیل شود . اول، او باید اظهار نامه آنلاین (EOI) ارسال کنید نشانه به علاقه مندی به سرمایه گذاری در نوا اسکوشیا یا  یک ابراز تمایل به انجام این کار در نوا اسکوشیا است. اگر EOI انتخاب شود به ایمیل شخص تاییدیه میفرستند ، متقاضی دعوت به اعمال می شود. علاوه بر این، در صورتی که متقاضی معیارهای داشته باشد ، آنها به انجام  در یک مصاحبه حضوری که همچنین شامل یک بازدید از سایت کسب و کار شرکت خواهد بود میپردازند و در صورت موفقیت، داوطلب ممکن است برای اقامت دائم در کانادا دعوت شود

الزامات مورد نیاز برای NSNP کارآفرینی بین المللی تحصیلات تکمیلی :

» ۱ سال مداوم از تجربه کاری در مدیریت و مالکیت کسب و کار (مالکیت ۱۰۰٪) قبل از ارسال  EIOداشته باشد ؛

»  تکمیل ۲ ساله مدرک تحصیلی تمام وقت از دانشگاه نوا اسکوشیا و یا کالج در حالی که ساکن در استان نوا اسکوشیا هستین ؛

»  یک مجوز کار معتبر به دست آمده پس از فارغ التحصیلی..

ثابت کنیم که کسب و کار و سود کافی از لحاظ اقتصادی در نوا اسکوشیا است؛

» حداقل سطح زبان CLB 7 در آزمون عمومی IELTS یا TEF آ در هر ۴ توانایی (بند اسکور)؛

»  ارسال یک اظهار نامه بین آنلاین مبتنی بر علاقه مندی به کسب و کار (EOI)؛

» دریافت دعوت نامه درخواست از اداره مهاجرت نوا اسکوشیا برای بدست آوردن

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا

 

حداقل ۲۱ سال سن

» حداقل $۶۰۰,۰۰۰ CAD دارایی اولیه

» داشتن حداقل سه سال تجربه مالکیت کسب و کار از جمله مالکیت ۳۳٫۳۳ درصد و یا تجربه بیشتر از پنج سال در نقش مدیر ارشد کسب و کار در ۱۰ سال گذشته؛

» قادربه سرمایه گذاری حداقل $۱۵۰,۰۰۰CAD از پول خود برای ایجاد یک کسب و کار؛؛

» نشان دادن توانایی های زبانی کافی در زبان انگلیسی یا فرانسه تایید شده توسط یک آژانس تست زبان

آزمون زبان باید در دو سال قبل از تاریخ تسلیم EOI گرفته شده است.

حداقل دیپلم دبیرستان از کانادا و یا گواهی  نامه معادل  خارجی که توسط (ECA) ارزیابی میشود، که پنج سال قبل از تاریخ تسلیم EOI گرفته شود؛ یعنی شخص ۵ سال قبل از درخواست این کار فارغ التحصیل شده باشد

یک طرح کسب و کار که نشان دهنده  دانش عمیق فرد است

عامل انتخاب نکته ها
توانایی Languabe حداکثر ۳۵ امتیاز
تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز
تجربه کاری حداکثر ۱۵ امتیاز
سن حداکثر ۱۰ امتیاز
سازگاری حداکثر ۱۰ امتیاز
اولویت های اقتصادی نوا اسکوشیا حداکثر ۱۰ امتیاز
جمع حداکثر ۱۰۵ امتیاز

 

۲برنامه سرمایه گذاری به صورت کارآفرینی :

: Entrepreneur Stream

این برنامه باید در۶ مرحله برای گرفتن اقامت دایم تکمیل شود. نخست، متقاضی باید اظهار نامه آنلاین (EOI) ارسال کند که نشانه به علاقه مندی به سرمایه گذاری در نوا اسکوشیا است. اگر EOI انتخاب شود فرد ایمیل تاییدیه دریافت میکند، متقاضی دعوت به اعمال می شود. اگر متقاضی معیارهایی داشته باشد، او در یک مصاحبه حضوری در نوا اسکوشیا شرکت خواهد کرد واگر منجر به  امضای توافقنامه عملکرد کسب و کار شود  به او اجازه دریافت مجوز کار در نوا اسکوشیا میدهند. پس از آن، اگر اجازه کار مورد تایید است، داوطلب باید ظرف مدت ۱۲ ماه از تصویب به نوا اسکوشیا بیاید و آغاز به کار کسب و کار در ۶ ماه اول ورود خود بکند  و پس از جلب رضایت توافقنامه و تمامی شرایط خا و راضی کردن تمام عوامل سرمایه گذاری   و  او میتواند درخواست اقامت دایم میدهد.

 

ازاما رات مورد نیاز در این راستا :

» سن۲۱ سال یا بالاتر از ۲۱ سال.

آیا می خواهید به اقامت به طور دائم در نوا اسکوشیا داشته باشید؛

»۳ سال سابقه کار در مدیریت و مالکیت کسب و کار و یا حداقل ۵ سال سابقه کار به عنوان یک مدیر ارشد کسب و کار؛

» مدیریت و هدایت کسب و کار به صورت  روز به روز (day to day)از محل کسب و کار در نوا اسکوشیا (نه خارج از نوا اسکوشیا )

» قادربه سرمایه گذاری حداقل $۱۵۰,۰۰۰CAD از پول خود برای ایجاد یک کسب و کار؛

» حداقل $۶۰۰,۰۰۰ CAD دارایی اولیه

» حداقل سطح CLB 5 در آزمون عمومی IELTS یا TEF آ در هر ۴ توانایی (بند اسکور)؛

» حداقل دیپلم دبیرستان در کانادا یا معادل که باید توسط یک ارزیابی مدارک تحصیلی (ECA) تأیید شود. تایید باید حداقل ۵ سال قبل از ارسال از EOI انجام شود.

» دریافت دعوت نامه درخواست از اداره مهاجرت نوا اسکوشیا

همچنین موارد در کار آفرینی زیر رعایت شود  :

دیدار با تمام الزامات قانونی؛

در درجه اول کسب سود با فروش کالاها و / یا خدمات؛

کارآفرینی به طور دائم در نوا اسکوشیا واقع شود؛

پرداخت مالیات بر درآمد

 

ایجاد سود قابل توجه در این استان .

عامل انتخاب نکته ها
توانایی زبان حداکثر ۳۵ امتیاز
تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز
مالکیت کسب و کار و یا سابقه مدیریت ارشد حداکثر ۳۵ امتیاز
ارزش خالص حداکثر ۱۰ امتیاز
سن حداکثر ۱۰ امتیاز
سازگاری حداکثر ۱۰ امتیاز
اولویت های اقتصادی نوا اسکوشیا حداکثر ۱۰ امتیاز
سرمایه گذاری حداکثر ۱۵ امتیاز
جمع حداکثر ۱۵۰ امتیاز

 

برنامه نیروی متخصص استان نوا اسکوشیا :

بر طبق اعلام ایالت نوا اسک.شیا از ابتدای ماه ژانویه ۲۰۱۵ مصادف با ۱۰ دی ۱۳۹۳ پذیرش متقاضی خارجی در برنامه نیروی کار متخصص این ایالت با توجه به بازار کار و نیازمندی ها نیروی متخصص که باعث میشود وی بتواند کارت اقامت دائم بگیرد شروع شده که دارای دو بخش است : نیروی متخصص نوا اسکوشیا و اکسپرس اینتری نوا اسکوشیا

جریان اسکیل ورکر کمک می کند تا کارفرمایان نوا اسکوشیا جذب و استخدام کارگران خارجی و فارغ التحصیلان بین المللی که مهارت های خوبی برای کار دارند به ویژه جذب دانشجویان بین المللی بپردازد . اسکیل ورگر از سه دسته های مختلف تشکیل شده است.

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا

دیدگاه ها بسته شده است