تبدیل اقامت به تابعیت در کشور آلمان

تبدیل اقامت به تابعیت در کشور المان

ایا اقامت کشور آلمان قابل اخذ می باشد ؟

ایا می توان از اقامت به تابعیت کشور آلمان رسید ؟

ایا می دانید شرایط اخذ اقامت کشور المان چیست ؟

ایا می دانید مدت زمان تبدیل اقامت به تابعیت در کشور المان چقدر می باشد ؟

ایا شرایط اخذ تابعیت کشور المان را می دانید ؟

ایا زمان تبدیل اقامت به تابعیت در کشور المان برای همه افراد یکسان است ؟

ایا می توان زمان اخذ تابعیت کشور المان را کوتاه تر نمود ؟

برای سریع تر رسیدن به تابعیت کشور المان از چه روش هایی می توان اقدام نمود ؟

در این مقاله سعی نموده ایم به اقامت و تابعیت کشور المان

و نحوه و مدت زمان تبدیل اقامت به تابعیت در کشور المان بپردازیم .

امید است برای شما عزیزان مفید و سودمند واقع گردد .

کشور المان واقع درقاره اروپا پرجمعیت ترین ، صنعتی ترین و ثروتمند ترین کشور اروپا می باشد .

واحد پولی ان یورو و زبان رسمی ان المانی می باشد .

به سبب تحصیل رایگان ، نرخ بیکاری پایین ، فرهنگ غنی و بسیاری از موارد دیگر ،

بسیاری از افراد خواهان زندگی و اقامت در کشور المان می باشند .
اقامت در کشور المان به دو گروه تقسیم می شود :
اقامت موقت یا محدود اقامتی است که که شامل مواردی مثل تحصیل ، کار ، اموزش زبان یا حرفه ی خاص و …. می شود

و مدت ان حداکثرتا یکسال می باشد

که در صورت نیاز به زمان بیشتر به عنوان مثال برای تحصیل هر ساله این ویزا باید تمدید گردد.
اقامت دائم و همیشگی اقامتی است که به اشخاصی با شرایط زیر اعطا می شود

و ویزاهای سرمایه گذاری ، ازدواج و بلوکارت می تواند به اقامت دائم منجر شود ،

این شرایط عبارت است از :
مدت ۵ سال در کشور المان اقامت غیر دائم داشته باشد .
قادر به تامین هزینه زندگی خود باشد .
کشور المان را به عنوان یک کشور دموکرات قبول داشته باشد .
به قانون اساسی کشور المان پایبند باشد و اقداماتی بر ضد منافع این کشور انجام ندهد .
به زبان المانی در سطح B1 تسلط داشته باشد .
تقاضای دریافت تابعیت کشور المان را داشته باشد

و باید تابعیت قبلی خود را برای اخذ تابعیت المان واگذار نماید.

تابعیت کشور المان معمولا پس از ۸ سال اقامت در کشور المان اخذ می شود .

افرادی که می خواهند به تابعیت کشور المان برسند باید دارای شرایط زیر باشند :
در کشور المان به مدت ۸ سال اقامت داشته باشد

( به جز موارد استثنایی که به افراد خاص در زمان کمتری تابعیت کشور المان اعطا می شود )
بتواند مخارج زندگی خود و خانواده خود را تامین نماید

( از مزایای رفاهی دولت و حقوق بیکاری کشور المان نباید هیچ استفاده ای بنماید )
به زبان المانی در سطح B1 تسلط کامل داشته باشد .
به قانون اساسی کشور المان متعهد باشد .
سابقه کیفری نداشته باشد .
کشور المان برای متقاضیان ازمونی برگزار می نماید

که پس از گذراندان این ازمون می توانند به تابعیت کشور المان دست یابند

که برای قبولی در این ازمون از ۳۳ سوال باید به ۱۷ سوال پاسخ صحیح دهند

( افرادی که ۱۶ سال سن به پایین داشته باشند ، از مدارس المانی فارق التحصیل شده باشند

یا معلولیت یا بیماری تایید شده داشته باشند نیازی به گذراندن ازمون تابعیت ندارند ).
کشور المان دو تابعیتی بودن افراد را نمی پذیرد

و افراد برای کسب تابعیت المان باید تابعیت قبلی خود را ترک نمایند .

اگر فرد از طریق ویزای ازدواج وارد کشور المان شود

و با فرد تبعه المانی ازدواج کرده باشد پس از ۳ سال می تواند به تابعیت کشور المان دست یابد

و یا اگر فردی با یکی از افراد مقیم کشور المان ازدواج نماید

و فرد مقیم از ۳ سال قبل از ازدواج ، در خاک کشور المان اقامت داشته باشد

پس از ۲ سال (جمعا ۵ سال ) می تواند به تابعیت کشور المان دست پیدا کند .
برخی از افراد با شرایط خاص می توانند سریع تر به اقامت دائم یا تابعیت برسند

به عنوان مثال بعضی از افراد از طرف دولت کورس های پیشنهادی دریافت می کنند

که مدت زمان اقامت ان ها را از ۸ سال به ۷ سال کاهش می دهد

یا پناهجویان و اوارگان در شرایط خاص می توانند با اقامت کمتر از ۸ سال درخواست تابعیت نمایند

که موسسات حقوقی به شما عزیزان همواره کسب اقامت و تابعیت از روش های قانونی را توصیه می نماید .
بسیاری از افراد با ویزای تحصیلی وارد این کشور شده

و به طور رایگان به تحصیل در این کشور می پردازند ،

پس از اتمام تحصیل با دانستن زبان المانی جویای کار می شوند

و پس از کار کردن به مدت دو دوره ۲ ساله درخواست اقامت دائم و سپس تابعیت می کنند .
افراد پس از ۵ سال کار در کشور المان می توانند اقامت دائم دریافت نمایند

و پس از ۳ سال اقامت دائم در این کشور می توانند به تابعیت کشور المان دست پیدا کنند

هم چنین افرادی که مدرک دانشگاهی معتبر ، قرارداد کاری با یک شرکت المانی ،

حقوق بالای ۳۵۰۰ یورو در ماه و شرایط دیگر داشته باشند می توانند

کارت ابی اتحادیه اروپا را دریافت نمایند که پس از ۳۳ ماه کار قادر به دریافت اقامت المان می باشند

( افرادی که مدرک زبان B1 المانی دارند پس از ۲۱ ماه کار می توانند برای اقامت خود اقدام نمایند ) .

در این مقاله به اخذ اقامت کشور المان و تبدیل اقامت به تابعیت در کشور المان پرداختیم ،

طی شرایطی افراد مقیم در کشور المان می توانند از اقامت به تابعیت کشور المان برسند

که زمان تبدیل اقامت به تابعیت در کشور المان معمولا ۸ سال می باشد

و طی شرایطی می توان این زمان تبدیل اقامت به تابعیت کشور المان را کوتاه تر نمود

که در مطالب فوق به انها اشاره نمودیم . امیدواریم از این مقاله اطلاعات لازم را کسب نموده باشید .

 

تبدیل اقامت به تابعیت در کشور المان

دیدگاه ها بسته شده است