اقامت پس از تحصیل در اتریش

مهاجرت به اتریش ،مهاجرت از طریق تحصیل در اتریش ،

مهاجرت تحصیلی،اقامت پس از تحصیل در اتریش ،اقامت از طریق کار بعد از تحصیل در اتریش ،

اقامت از طریق ثبت شرکت بعد از تحصیل در اتریش ،اقامت از طریق ازدواج بعد از تحصیل در اتریش ،

اقامت از طریق سرمایه گذاری بعد از تحصیل در اتریش ،وکیل مهاجرت

ایا قصد مهاجرت به اتریش را دارید ؟ایا به دنبال بهترین راه برای مهاجرت به اتریش هستید ؟

ایا قصد تحصیل در اتریش را دارید؟ایا از راه های به اقامت رسیدن بعد از تحصیل در اتریش مطلع هستید؟

ایا به دنبال بهترین راه برای اقامت بعد از تحصیل در اتریش هستید ؟

ما در این مقاله سعی میکنیم که بهترین راه های اقامت بعد از تحصیل در کشور اتریش را

خدمت شما معرفی کنیم تا شما به صورت کامل و جامع با شرایط اخذ اقامت

بعد از تحصیل در اتریش اشنا شوید و در صورتی که تمایل دارید

از اخرین قوانین و را های اقامت بعد از تحصیل در کشور اتریش مطلع شوید

میتوانید در ساعات اداری با موسسه رهام تماس حاصل فرمایید

و از اخرین قوانین و شرایط اخذ اقامت بعد از تحصیل در اتریش  مطلع شوید.

معمولا افرادی که قصد مهاجرت  را دارند به دنبال بهترین و مطمعن ترین راه هستند

که یکی از این راه های  مطمعن مهاجرت از طریق تحصیل میباشد

که کشور اتریش با توجه به شرایط بسیار خوبی که دارد میتواند

گزینه بسیار خوبی برای افراد متقاضی مهاجرت از طریق تحصیل باشد،

ولی با توجه به محدود بودن زمان ویزا های تحصیلی متناسب با مقطع تحصیلی افراد

اگر قصد به اقامت رسیدن بعد از تحصیل و همچنین اخذ تابعیت کشور اتریش

را بعد از تحصیل دارند باید به دنبال راه های به اقامت رسیدن

بعد از تحصیل در کشور اتریش باشند که از جمله این را ه هایی که افراد  میتوانند

برای اخذ اقامت بعد از تحصیل در کشور اتریش اقدام کنند

اخذ اقامت از طریق کار بعد از تحصیل در اتریش،اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری بعد از تحصیل در اتریش ،

اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت بعد از تحصیل در اتریش،

اخذ اقامت از طریق ازدواج بعد از تحصیل در اتریش میباشد که در ادامه هریک از شرایطی که خدمت شما عرض کردیم به صورت جامع و کامل خدمت شما توضیح خواهیم داد تا متقاضیان تحصیل در اتریش به راحتی بتوانند با شرایط به اقامت رسیدن بعد  از تحصیل در اتریش اشنا بشوند و بتوانند بهترین راه را برای به اقامت رسیدن بعد از تحصیل در اتریش انتخاب کنند و در صورتی که در زمینه شرایط اقامت بعد از تحصیل در کشور اتریش سوالی دارید میتوانید در ساعات اداری با موسسه رهام تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان در زمینه شرایط اقامت بعد از تحصیل در کشور اتریش بهره مند شوید

انواع را های اخذ اقامت بعد از تحصیل در کشور اتریش

 1- اقامت بعد از تحصیل از طریق اشتغال به کار در اتریش

معمولا افرادی که در کشور اتریش مشغول به تحصیل هستند

اجازه کار کردن در حین تحصیل را دارند ولی این اجازه کار در حین تحصیل

با توجه به مقطع تحصیلی افراد محدود میباشد

که معمولا افراد دانشجو در مقطع لیسانس 10 تا 20 ساعت،

در مقطع فوق لیسانس بین 20 تا 30 ساعت ،در مقطع دکترا بین 30 تا 40 ساعت در هفته اجار کردن را خواهید داشت

ولی زمانی که تحصیل به اتمام میرسد افرادی که قصد اقامت بعد از تحصیل از طریق کار را دارند

میتوانند در یک دوره اطمینانی که مدت ان بین 6 ماه تا 1سال میباشد

به دنبال کار بگردند و بعد از اینکه کار مورد نظر خود را پیدا کردند

به انها کارت قرمز سفید قرمز داده میشود

که با داشتن کارت قرمز سفید قرمز میتوانند در کشور اتریش مشغول به کار شوند

که معمولا این اجازه کار در بدو امر به مدت یک سال میباشد

و بعد از سپری شدن این زمان یک ساله این اجازه کار به مدت دو سال تمدید میشود

و بعد از اینکه این مدت دو ساله به پایان میرسد اجازه اشتغال به کار به مدت دو سال دیگر تمدید میشود

و بعد از به پایان رسیدن اجازه کار 2 سال دومی،اجازه کار به مدت 5 سال تمدید میشود

و بعد از طی این مدت 5 ساله افراد میتوانند به صورت نا محدود در کشور اتریش مشغول به کار شوند

و معمولا بعد از طی این زمان 5 ساله پاسبورت صادر میشود،

همانطوری که خدمت شما توضیح داده شده اشتغال به کار یکی از بهترین را های به اقامت رسیدن

بعد از تحصیل در کشور اتریش میباشد به این خاطر که به شرط اشتغال فرد به کار این اجازه کار تمدید میشود

و بعد از طی زمان 5 ساله به اخذ پاسبورت و همچنین اخذ تابعیت کشور اتریش منتج میشود

2-اقامت بعد از تحصیل از طریق ازدواج در اتریش

معمولا یکی دیگر از راه هایی که افرادی که در حال تحصیل در اتریش هستند

بتوانند بعد از تحصیل به اقامت کشور اتریش دست پیدا کنند

ازدواج با یک شخص اتریشی میباشد که معمولا افرادی که با یک فرد اتریشی ازدواج میکنند

میتوانند بعد از طی یک پروسه 3تا 5 ساله  در بدو امر به اقامت و در نهایت به تابعیت کشور اتریش دست پیدا کنند

و تنها نکته ایی که برای ازدواج با یک فرد اتریشی نیاز هست

این است که باید به زبان المانی برای اینکه بتواند با شخص اتریشی ازدواج کند

مسلط باشند و همچنین طی مراحل اداری و

قانونی برای اخذ اقامت بعد از تحصیل کشور اتریش لازم و ضروری میباشد

3-اقامت بعد از تحصیل از طریق داشتن تخصص و تبحر در اتریش

در تمامی کشور ها معمولا شرایط بدین صورت که اگر افراد در زمینه ایی تخصص و تبحر داشته باشند

میتوانند به اقامت دست پیدا کنند که معمولا این شرایط برای افرادی که در کشور اتریش  مشغول به تحصیل هستند

میباشد و افراد اگر شرایط ذیل را داشته باشند میتوانند بعد از تحصیل به اقامت کشور اتریش دست پیدا کنند

1-داشتن یک مدرک دانشگاهی یا مدارک مشابه که قابل تایید باشد

2-تخصص و تبحر از اهمیت ویژه ایی برای شخص کارفرما و یا منطقه ایی که فرد در حال اشتغال میباشد داشته باشد

3-با توجه به اشتغال به این کار در اینده بنواند همین کار را به عنوان یک شغل جدید معرفی کند

4-کار به عنوان سرمایه گذاری در اتریش باشد

لازم به ذکر میباشد که در باره موارد فوق استثنائاتی هم وجود دارد

که اگر فرد متقاضی بتواند کارفرما را پیدا کنند شانس به اقامت رسیدن خود را بالاتر میبرد

مشروط بر اینکه شخص کارفرما از فرد متقاضی که دارای تخصص و تبحر میباشد پشتیبانی کند

4-اقامت بعد از تحصیل از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اتریش

معمولا افرادی که در کشور اتریش مشغول به تحصیل هستند

برای اینکه بتوانند برای اقامت بعد از تحصیل خود در کشور اتریش اقدام کنند

میتوانند از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام کنند

که شرایط سرمایه گذاری در کشور اتریش  به این صورت میباشد

که با توجه به اینکه کشور اتریش در زمره کشور های کوچک اتحادیه اروپا میباشد

نیاز به تزریق سرمایه خارجی دارد که معمولا دولت اتریش از بحث سرمایه گذاری حمایت میکند

و شرایط مطلوبی را برای افرادی که قصد سرمایه گذاری بعد از تحصیل در کشور اتریش را دارند

فراهم کرده است که مقدار سرمایه اولیه برای سرمایه گذاری در اتریش مبلغ سه میلیون یورو میباشد

که این پول در حساب شخص سرمایه گذار در کشور اتریش قرار داده میشود

و در صورتی که خدایی نکرده پروسه سرمایه گذاری منتج به نتیجه مطلوب نشود

این سرمایه توسط خود شخص متقاضی سرمایه گذاری قابلیت برداشت

را خواهد داشت و فقط هزینه های مصرفی که انجام شده است

قابلیت بازگشت را تخواهد داشت و معمولا افرادی که از طریق سرمایه گذاری بعد از تحصیل در اتریش اقدام میکنند

میتوانند بعد از طی یک پروسه سه تا 5 سال که در کشور اتریش اقامت دارن به تابعیت کشور اتریش دست پیدا کنند

ثبت شرکت اتریش

معمولا افرادی که قصد اقامت بعد از تحصیل در اتریش  را دارند

میتوانند از طریق ثبت شرکت اقدام کنند و معمولا افراد برای اینکه در بدو امر بتوانند

برای ثبت شرکت اقدام کنند  باید یک سرمایه اولیه که به طور میانگین بین 30 تا 35 هزار یورو میباشد

در حساب خود قرار بدهند و بعد از اینکه توانستند

این پشتوانه مالی را نشان بدهند اجازه قراردادن این پول در حساب بانکی شخص متقاضی در اتریش صادر میشود

و بعد شخص متقاضی ثبت شرکت در اتریش نیازمند ارائه بیزینس پلن یا همان طرح اقتصادی میباشد

که بعد از تایید این طرح اقتصادی توسط دولت اتریش اجازه دایر کردن

و اغاز فعالیت با توجه به الزام استخدام حداقل دو فرد اتریشی

و پرداخت مالیات به شخص متقاضی سرمایه گذاری در اتریش  داده شود

که معمولا این پروسه سرمایه گذاری در اتریش بعد از طی زمانی 3 تا 5 ساله منتج به اقامت و تابعیت کشور اتریش میشود

در این مقاله سعی کردیم که شرایط و راه هایی که برای اخذ اقامت

بعد از تحصیل در کشور اتریش وجود دارد

را خدمت شما توضیح دهیم و شما را از اخرین قوانین اخذ اقامت بعد از تحصیل در کشور اتریش اگاه سازیم،

در صورتی که نیاز به دریافت مشاوره حقوقی در زمینه اخذ اقامت بعد از تحصیل در کشور اتریش را دارید

میتوانید در ساعات اداری با موسسه رهام تماس بگیرید

تا از اخرین اخبار و قوانین اخذ اقامت بعد از تحصیل در کشور اتریش مطلع شوید.

اقامت پس از تحصیل در اتریش

 

دیدگاه ها بسته شده است