اقامت اتریش

شرایط مهاجرت به اتریش چگونه می باشد؟

مهاجرت به اتریش همواره مورد توجه مردم در سراسر جهان بوده.

جمعیت کم، طبیعت زیبا، اقتصاد پیشرفته از مهم ترین دلایل مهاجرت به اتریش است.

تسهیلاتی که اروپا برای اعضای اتحادیه اش در نظر گرفته مهاجرت به اتریش را بیش از پیش توجیه پذیر می کند.

مهاجرت به اتریش مانند بسیاری از کشورها دارای قواعد و جزییاتی ست

که نیازمند دقت و توجه است.اگر قصد مهاجرت به اتریش را دارید بهتر است

برای مشاوره با موسسه رهام که آشنایی کامل با قوانین مهاجرتی دارند تماس بگیرید.

انواع مهاجرت به اتریش

در این بخش شما می توانید اطلاعات در مورد مهاجرت و اقامت به  اتریش پیدا کنید.

گروه های هدف عبارتند از: اتباع کشورهای ثالث و همچنین اعضای خانواده آنها EU وEEU شهروندان ،

و خانواده آنها ست که به فراهم کردنEU وEEU فصل مربوط به تحرک در درون اروپا

در رابطه با شهروندان اطلاعات برای دریافت اجازه اقامت در اتریش توسط این افراد می پردازد.

شهروندان کرواسی،رومانی و بلغاری برای دسترسی به بازار کار اتریش

باید مقررات انتقالی را رعایت کنند  که البته در حال حاضر این الزام تنها برای شهروندان کرواسی وجود دارد

و رومانی و بلغارستان از ۳۱ دسامبر ۲۰۱۳از رعایت این مقررات معاف شدند.

شهروندان منطقه اقتصادی اروپا و مردم سوئیس حق اقامت در سرزمین

هر کشور عضو منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس را برای یک دوره سه ماه دارند.

اگر آنها یا اعضای خانواده شان  قصد اقامت در اتریش برای بیش از سه ماه داشته باشند،

با داشتن شرایطی اقامت دائم شان ظرف چهار ماه پس از ورود به اتریش ثبت می شود.

برای اعضای خانواده  شهروندان منطقه اقتصادی اروپا و شهروندان سوئیس

و یا اتریشی که حق حرکت آزاد خود را در منطقه اقتصادی اروپای و سوئیس اعمال کرده اند

و همین طور برای کسانی که شهروند منطقه اقتصادی اروپا و یا شهروندان سوئیس نیستند،

یک کارت اقامت  پس از پنج سال اقامت دائم و قانونی در کشور فدرال صادر می شود.

در فصل مربوط به مهاجرت دائم می توانید درمورد کارت “قرمز-سفید قرمز” بدانید

مطابق طرح مهاجرتی انعطاف پذیر جدید اتریش اگر فرد واجد شرایط خاص باشد

می تواند برای این کارت درخواست دهد.این شرایط به عنوان سیستم امتیازی شناخته می شوند.

از جولای ۲۰۱۱ اتریش شرایط جدیدی را برای مهاجرانی که از کشورهای ثالت می آیند وضع کرد.

از جمله اینها صدور، کارت” قرمز- سفید –قرمز”  برای مهاجرانی که

از کشورهای غیر اتحادیه اروپا به منظور اشتغال به کار به اتریش مهاجرت می نمایند است.

سیستم پذیرش اتریش برای کار امتیاز ست که این امتیازها به معیارعای مشخصی تعلق می گیردد

که بر اساس آنها می توان متوجه شد فرد واجد صلاحیت بهست یا خیر..

یکی از یکی از مسائل مهمی که باید در نظر گرفت نیازمندی به تخصص در بازار کار اتریش است.

کارت” قرمز- سفید –قرمز” برای افراد زیر صادر می شود

افراد دارای تخصص های ویژه در سطح عالی یا کارگران بسیار مجرب

کارگران ماهر در مشاغلی که برای آنها نیروی کار نیست

دیگر کارگران کلیدی

فارغ التحصیلان دانشگاه های اتریش و کالج آموزش عالی

کارگران کلیدی خویش فرما

افراد دارای تخصص های ویژه در سطح عالی یا کارگران بسیار مجرب

مهاجران تحصیل کرده با تخصص های ویژه در سطح عالی که دارای تاوانایی های بالایی باشند،

می توانند حتی بدون داشتن پیشنهاد کار، برای مدت شش ماه به اتریش سفر نمایند.

امتیازات به موارد مشخصی تعلق می گیرد.برای کسانی که

در خصوص “تحصیلات، تخصص و توانائی ویژه”، “تجربه کاری”، “آشنایی به زبان”، “سن” ویا “تحصیلات در اتریش”

از کل۱۰۰امتیاز، حداقل ۷۰ امتیاز کسب نمایند،

ویزای کاریابی صادر خواهد شد.البته صدور کارت قرمز-سفید-قرمز منوط به این است

که بتوانند در طول این ۶ ماه کار مناسبی پیدا کنند.

شرایط ویژه و مهارت

حداکثر از نمره مجاز در هر قسمت: ۴۰

 

فارغ التحصیلی از یکی از موسسات آموزش عالی، حداقل مدت برنامه: چهار سال                  ۲۰

 

و تکنولوؤی                                                        ۳۰    ریاضیات، انفورماتیک،  علوم طبیعی

 

مدرک تحصیلی فوق دکتری یا دکترا                                                                       ۴۰

حقوق و دستمزد ناخالص سال قبل به دست آورده در موقعیت های ارشد مدیریت با یک شرکت ذکر شده

در بورس و یا یک شرکت که دفتر تجارت خارجی اتریشی

گزارش مثبت در مورد فعالیت ها یا کسب و کار او صادر کرده::

۲۰- € ۵۰،۰۰۰ تا ۶۰،۰۰۰

۲۵- € ۶۰،۰۰۰ تا ۷۰،۰۰۰

۳۰- بیش از ۷۰٫۰۰۰ €

فعالیت های پژوهشی و نوآوری( برنامه های ثبت اختراع، نشریات)                          ۲۰

جوایز (جوایز به رسمیت شناخته شده)                                                           ۲۰

سابقه کار (به اندازه کافی یا موقعیت مدیریت ارشد) حداکثر امتیاز مجاز: ۲۰

سابقه کار (برای هر سال)                                                                             ۲

شش ماه سابقه کار در اتریش                                                                        ۱۰

توانایی های زبانی   حداکثر امتیاز مجاز: ۱۰

)            ۵A1 مهارت های زبان آلمانی و یا انگلیسی برای استفاده ابتدایی از زبان در سطح عمومی – (سطح

)                         ۱۰A2 مهارت های زبان آلمانی و یا انگلیسی برای استفاده ابتدایی شدت از زبان – (سطح

سن    حداکثر امتیاز مجاز: ۲۰

تا ۳۵ سال سن                                                                                     ۲۰

تا ۴۰ سال سن                                                                                     ۱۵

تا ۴۵ سال سن                                                                                  ۱۰

مطالعات در اتریش           حداکثر امتیاز مجاز: ۱۰

مورد نیاز                            ۵ECTS  بخش دوم برنامه دیپلم و یا نیمی از کل نمره

۱۰ (Diplomstudium برنامه دیپلم های انجام شده)

و یا برنامه مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد

مجموع حداکثر امتیاز مجاز ۱۰۰:

حداقل مورد نیاز       ۷۰:

کارگران ماهر در مشاغلی که برای آنها نیروی کار نیست

شهروندان کشورهای ثالث ممکن است برای  به عنوان یک کارگر ماهر برای کارت قرمز-سفید-قرمز

در یک شغلی که در آن کمبود نیرو وجود دارد در عرض دوازده ماه درخواست دهند، اگر

آنها قادر به ارائه گواهی آموزش کامل در آن شغل طبق مقررات باشند

آنها پیشنهاد کار در اتریش را دریافت کرده اند و کارفرمای آینده نگر مایل است

به آنها پاداش با حداقل دستمزد مندرج در قانون، مقررات یا توافق جمعی را بپردازد.

آنها باید حداقل ۵۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را مطابق جدولی مشابه جدول قبلی به دست آورند

دیگر کارگران کلیدی

این افرادی در صورتی می توانند کارت قرمز-سفید-قرمز را دریافت کنند

که اولا شرایط کارفرمایان در مورد پرداخت حداقل دستمزد را بپذیرند

ثانیا هیچ فرد واجد شرایطی در اداره کاریابی ثبت نام نکرده باشد

این افراد باید حداقل ۵۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز مورد نیاز را کسب کنند

فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مؤسسات عالی خارج از اتریش

اگر دانشجویان بعد از اتمام دانشگاه بتوانند بازار کار شوند

و دو سال بیمه و مالیات بپردازند می توانن برای دریافت اقامت دائم اتریش اقدام کنند.

اجازه اقامت دانش آموزان و دانشجویان شمال کار نمی شود

مگر اینکه هدف اسلی از اقامت که تحصیل است را در خطر اندازد

اجازه اشتغال

دانش آموزان و دانشجویان از کشورهای ثالث و کشور کرواسی

تحت شمول قانون حاکم بر اشتغال اتباع بیگانه قرار می گیرند و

نیاز به اجازه اشتغال دارند که توسط فرد شاغل در اداره کاریابی اتریش اتجام می شود

آزمون بازار کار

اجازه اقامت ممکن است با یا بدون آزمون باشد که اگر با آزمون باشد

باید نشان دهد که هیج اتریشی یا غیر اتریشی شاغل در اتریش برای این کار ثبت نام نکرده

کارگران کلیدی خویش فرما

شهروندان کشورهای ثالث می توانند برای کارت قرمز-سفید-قرمز

به عنوان کارگران کلیدی خود اشتغالی درخواست دهند،

اگر شغل شان در اتریش سود کلان اقتصادی به کشور برساند

این ممکن است  اگر اشغال در نظر گرفته شده شامل انتقال مستمر سرمایه گذاری به اتریش شود

اشغال در نظر گرفته شده ایجاد شغل کند یا  هم امنیت شغل های موجود در اتریش را فراهم کند

و یا اسکان کارگر کلیدی باعث انتقال دانش ،معرفی فن آوری های جدید

و یا شرکت کارگر کلیدی  از اهمیت قابل توجهی برای کل منطقه برخوردار باشد.

برای کارگران کلیدی خود اشتغالی، هیچ سیستم امتیازی وجود ندارد.

در فصل مربوط به اقامت موقت شما می توانید اطلاعات را در مورد اجازه اقامت

برای کارگران استخدام خارج، برای خویش فرماها ، برای هنرمندان،

دانش آموزان، دانشجویان، کارگران خدمات اجتماعی و محققان پیدا کنید.

اجازه اقامت

کارمند چرخشی

نیاز است اداره کاریابی عمومی اتریش اشتغال و یا اجازه اشتغال به عنوان کارمند چرخشی را تایید کند.

هیچ تاییدی در مورد بخش ۱۸ (۳)، بند (۲) قانون حاکم بر اشتغال اتباع خارجی نیاز نیست.

کارمند دوم

تایید مورد نیاز: تایید اشتغال و یا اجازه اشتغال به عنوان کارمند دوم برای اشتغال بیش از شش ماه

خویش فرما

اگر شهروند خارجی برای انجام خدمات خاص قرارداد بسته

و قرارداد از یک دوره بیش از شش ماه را پوشش   درگیر شودAMS ممکن است دهد

هنرمندان

خود اشتغالی و یا اشتغال؛ فعالیتی است

که شخص عمدتا از طبیعت هنری خود و درآمد به دست آمده امرار مورد نیاز استAMS توسط.

معاش می کند  و نیاز به تایید اشتغال به عنوان هنرمند

موارد خاص از اشتغال مفید

اگر چنین اشتغالی از قانون حاکم بر اشتغال اتباع خارجی معاف است  توضیح شرایط معافیت مورد نیاز است

محققان

داشتن یک توافق میزبانی با یک مرکز تحقیقاتی تصدیق شده

دانش آموزان

برای مطالعات منظم و فوق العاده ای که در دانشگاه دولتی، یک موسسه پلی تکنیک،

یک دانشگاه خصوصی معتبر، ک کالج معلمان دولتی یا خصوصی،

یک برنامه مطالعه خصوصی معتبر و یا یک دوره دانشگاه خصوصی معتبر (قانون دانشگاه ۲۰۰۵)

برای دوره های دانشگاه تنها یک زبان برای یادگیری در نظر گرفته نشده

دانش آموزان

دانش آموزان به طور منظم حضور در یک

مدرسه دولتی

مدرسه خصوصی تحت قانون عمومی

مدرسه قانونی تحت قانون عمومی

گواهی موسسه آموزشی غیر دانشگاهی

دانش آموزان فوق العاده ای در یک مدرسه دولتی یا مدرسه خصوصی

تحت قانون عمومی اجازه اقامت دریافت می کنند.

“دانش آموزان معمولی” که موسسه آموزشی عمومی یا خصوصی

بزرگسالان تحت قانون عمومی حضور پیدا می کنند.

خدمات کارکنان اجتماعی

حداکثر زمان اعتبار ۱ سال

اگر سرویس اجتماعی موضوع  قانون حاکم بر اشتغال اتباع خارجی نیست

و توسط یک سازمان غیر انتفاعی، غیر حزبی و خیریه ارائه شده

اگر خدمات برای منافع مالی ارائه نشده است

اعلامیه مسئولیت از سازمان حامی کارمند خدمات اجتماعی در حال کار ب باید ارائه شود

خانواده

فقط زن و شوهر، شرکای ثبت شده و یا افراد زیر سن قانونی ازدواج نکرده

از جمله فرزندان خوانده(همسران و شرکای ثبت نام شده باید در هنگام درخواست ۲۱ سال یا بیش تر باشند)

از طریق حامیان مالی  اجازه اقامت های زیر را می توان کسب کرد:

کارمند چرخشی

هنرمند

موارد خاص از اشتغال مفید

دانشجو

پژوهشگر

اجازه اقامت الحاق به خانواده با حامیان مالی برای افراد زیر ممکن نیست:

شاگرد

خویش فرما

خدمات کارکنان اجتماعی

کارمند دوم

فصل مربوط به اشتغال ثابت مدت در مورد افرادی ست که در حال برنامه ریزی کار در اتریش

برای یک دوره زمانی ثابت هستند، و مسولیت استخدام و یا ارسال کارگران به اتریش را یه عهده دارند

سه دسته را می توان متمایز:

کارگران فصلی (کارگران فصلی هنگام گردشگری و کشاورزی و کمک در هنگام برداشت محصول)

ارسال کارگران (کارفرمایان خارجی کارگران خود را برای انجام ماموریت به اتریش می فرستند)

استخدام فراملی از کارگران (کارفرمایان خارجی کارکنان خود را به شرکت های اتریشی اجاره می دهند)

در این مقاله انواع مهاجرت به اتریش

با تاکید بر اشتغال در ۴ دسته مورد بررسی اجمالی قرار گرفت.

اگر قصد مهاجرت به این کشور زیبا را دارید با موسسه رهام تماس بگیرید

و از راهنمایی های مفید آن بهره مند شوید.

اقامت اتریش

دیدگاه ها بسته شده است