اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش

ایا اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش امکان پذیر است ؟

اخذ تابعیت در کشور اتریش از روش سرمایه گذاری نیاز به چه مقدار سرمایه دارد ؟

منابع پول برای  اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش باید چگونه باشد ؟

ایا روش های سرمایه گذاری در کشور اتریش را می دانید ؟

زمان  اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش چقدر می باشد ؟

ایا برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش به مدرک زبان نیاز است ؟

ایا در کشور اتریش می توان ثبت شرکت کرد؟ برای ثبت شرکت در کشور اتریش چه شرایطی نیاز است ؟

ایا می دانید کشور اتریش چه خدماتی به سرمایه گذاران ارائه می دهد ؟

برای اطلاع از نحوه  اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش از راه سرمایه گذاری با این مقاله همراه باشید .

کشور اتریش از لحاظ فرهنگی و اقتصادی جزو غنی ترین کشورها می باشد .

پاسپورت با اعتبار بالا ، امکان کار و تحصیل برای متقاضیان ،

امکان اخذ شهروندی برای تمامی اعضای خانواده ، ثبات سیاسی و بسیاری از مزایای دیگر

این کشور را مورد توجه بسیاری از متقاضیان و مهاجران قرار داده است .

یکی از راه های اخذ تابعیت در کشور اتریش روش سرمایه گذاری می باشد

و فرد با اهداء سرمایه به این کشور طبق قوانین کشور اتریش می تواند تابعیت اخذ نماید .

برای این نوع سرمایه گذاری نیاز به صرفا پرداخت نقدی در پروژه های دولتی می باشد

و منبع پول باید حتما مشخص و قانونی باشد ،

منابعی که سرمایه از ان بدست می اید مانند فروش املاک ، ارث ، تجارت و …

در کشور اتریش قانونی محسوب نمی گردد .

برای سرمایه گذاری در کشور اتریش می توان از مبلغ ۱۰ میلیون یورو تا مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو سرمایه گذاری کرد

که بسته به نقشه کاری و سرمایه گذاری در پروژه های عمومی یا پروژه های خصوصی

با منافع عمومی متفاوت می باشد و علاوه بر ان فرد هزینه های جانبی مانند

هزینه های قانونی ، ترجمه ، کارشناسی و … پرداخت می نماید ،

در صورت رد شدن درخواست تابعیت از کشور اتریش مبلغ سرمایه گذاری شده

به فرد بازگردانده می گردد و هزینه جانبی قابل بازگشت نیست ،

متقاضی می تواند به طور مستقیم به سرمایه گذاری در کسب و کار اتریش

( به عنوان مثال ایجاد شغل های محلی ، ایجاد کارخانه جات جدید ، پروژه های تحقیقاتی علمی و …. )

بپردازد هم چنین فرد می تواند تا هر مبلغی که می خواهد در کشور اتریش سرمایه گذاری نماید .

فرد سرمایه خود را به حساب دولت اتریش به نام خود واریز نموده

و حساب وی پس از واریز مسدود می گردد که تا زمان تکمیل و پایان پرونده هیچ فردی حق برداشت

از حساب را ندارد. در زمان اخذ تابعیت ، سرمایه فرد برای استفاده در پروژه های دولتی ازاد می شود

و در صورت رد شدن پرونده فرد ، پول و سرمایه وی ازاد شده و به خود فرد مسترد می شود .

محل سرمایه گذاری و طریق ان حتما باید به تایید دولت برسد و سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی ، املاک و ….

مقبول کشور اتریش نمی باشد . در شرایط عادی زمان انجام پروسه سرمایه گذاری بین  ۱۲ تا ۱۸ ماه است

که هر وزیر در دولت اتریش به طور جداگانه و شخصی باید تصویب نماید

که برنامه سرمایه گذار و مشارکت اقتصادی به منافع دولت اتریش است

و هرچه ارسال مدارک و مستندات در زمان های مشخص شده

و پیگیری موارد از سوی خود فرد متقاضی سریعتر باشد

این مدت زمان کوتاه تر خواهد بود . برای سرمایه گذاری در کشور اتریش

نیازی به اخذ مدرک زبان المانی نمی باشد ولی تسلط به زبان المانی برای فرد لازم است .

کشور اتریش خدمات گوناگونی از جمله کمک و همکاری برای ایجاد سرمایه گذاری مناسب ،

مشاوره های تخصصی در زمینه سرمایه گذاری ، کمک برای افتتاح حساب بانکی در کشور اتریش ،

پیگیری درخواست شهروندی فرد متقاضی و ….. را به سرمایه گذاران ارائه می دهد .

برای دریافت شهروندی کشور اتریش فرد باید مدت ۱۰ سال در کشور اتریش اقامت نماید

و فردی که تابعیت کشور اتریش را دارد هیچ گونه اجباری برای زندگی و اقامت در کشور اتریش ندارد

ولی پس از دریافت پاسپورت ، فرد اجازه زندگی در کشور اتریش به عنوان یک شهروند ،

حق تحصیل ، حق کار ، خرید و فروش ملک ، فعالیت های تجاری و …. را خواهد داشت هم چنین همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال متقاضی نیزمی توانند نسبت به اخذ شهروندی اتریش درخواست نمایند . برای اخذ تابعیت کشور اتریش نیاز نیست که فرد تابعیت قبلی خود را واگذار نماید .

علاوه بر سرمایه گذاری در کشور اتریش فرد می تواند در این کشور برای ثبت شرکت اقدام نموده و بعد از ثبت شرکت طرحی توجیهی به دولت اتریش ارائه نماید که در صورت موافقت دولت اتریش با طرح پیشنهادی فرد ، متقاضی می تواند سرمایه خود را وارد نماید . برای ثبت شرکت در کشور اتریش به مدارکی مانند اساسنامه شرکت ، گواهی مجوز تاسیس شرکت ، گواهی عدم سابقه کیفری ، تعیین سمت های افراد در شرکت ( مدیر عامل ـ اعضا ـ حسابرس و …. ) ، ۳۵۰۰۰ یورو تمکن مالی ، مدارک شخص متقاضی ( پاسپورت ـ شناسنامه و …. ) و سایر مدارک دیگر نیاز می باشد . فرد پس از پرداخت مالیات ( ۲۵ ٪ ) و پرداخت بیمه و حقوق کارکنانش پس از مدت ۳ سال می تواند به اقامت دائم این کشور دست یابد هم چنین پس از اخذ اقامت دائم پس از مدت ۵ سال می توان برای پاسپورت این کشور درخواست دهد .

در این مقاله به  اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش پرداختیم ، فرد می تواند با مبلغ ۱۰ میلیون یورو تا مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو بسته به نقشه کاری با تایید دولت اتریش و اخذ شرایط لازم در این کشور سرمایه گذاری نموده و پس از طی کردن مدت زمان لازم به اقامت یا تابعیت این کشور دست یابد که همان طور که به ان اشاره کردیم اقامت دائم پس از ۳ سال و تابعیت پس از ۱۰ سال به وی اعطا می شود . هم چنین خود کشور اتریش خدماتی را برای کمک به سرمایه گذاران ارائه می دهد که در متن به نمونه ای از  خدمات و شرایط لازم برای  اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش و هم چنین ثبت شرکت در کشور اتریش  اشاره نمودیم

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش

دیدگاه ها بسته شده است