مهاجرت کاری به کشور اتریش

مهاجرت کاری به کشور اتریش ، مهاجرت به اروپا

مهاجرت کاری به کشور اتریش همواره یکی از بهترین راه های ورود به اروپا محسوب می شود.

امروزه بسیاری از متقاضیان مهاجرت کاری، گزینه کار در اتریش و اخذ ویزای کار در اتریش را

به عنوان راهی برای اقامت دائم اروپا میدانند

تا بواسطه آن آزادانه در حوزه ی اتحادیه ی اروپا سفر، زندگی و کار کنند.

از نظر مشاورین و کارشناسان امور ویزای کار اتریش داشتن اطلاعات و آگاهی های لازم و صحیح

برای ویزا شدن کار درکشور اتریش بسیار حائز اهمیت است.

در ماه های اخیر نداشتن اطلاعات دقیق سبب شده است،

تا بسیاری از هموطنان عزیز در اقدام برای ویزای کار کشور اتریش موفق نباشند

و علاوه بر رد شدن در خواست ویزای کار در این کشور از سمت سفارت ،

امتیازی منفی نیز در پرونده آنها ثبت گردد.

در حال حاضر پدیده ی کار در اتریش شبیه ویزای کار آلمان

فرصتی استثنائی برای متقاضیان کار می باشد،

تا بهترین راه برای بدست آوردن حقوق، مزایای عالی

و زندگی ایده آل را در کشوری اروپائی تجربه کنند.

شایان ذکر است، شرایط کلی ویزای کار اتریش ،

بسیار به ویزای کار در آلمان شبیه است.

قابل ذکر است که علاوه بر کار در اتریش کشورهائی چون

آلمان ، دانمارک ، کانادا ، استرالیا ، آفریقای جنوبی و…

نیز متقاضیان زیادی برای ویزای کار در این کشورها دارند.

دریافت ویزای کار کشورهایی چون کانادا و استرالیا بدلیل طولانی بودن پروسه

که حداقل بین 2 تا 44 سال زمان می برد به نظر میرسد

که گزینه مناسبی برای امر مهاجرت نباشد.

پس بایستی به دنبال راه مطمئن و سریعتری برای اخذ ویزای کار بود،

راهی که برای ایرانی ها امری ساده تر و سهل تر باشد.

بنابراین ما اخذ ویزای کار در کشور اتریش ،

ویزای کار آلمان وویزای کار کشور دانمارک

را به شما متقاضی مهاجرت کار بیشتر پیشنهاد می دهیم

و همچنین با توجه به صنعتی بودن کشور آلمان

شرایط کار برای مهندسین در این کشور فوق العاده است.

اتریش کشوری در قلب اروپای مرکزی که از شمال با آلمان و جمهوری چک،

از جنوب با اسلوونی و ایتالیا، از شرق با اسلواکی و مجارستان،

از غرب با سوئیس و لیختن اشتاین مرز مشترک دارد.

این کشور برطبق آمار سال 2008 مقام سوم را در امن ترین کشورهای جهان دارد.

اتریش کشوری از اتحادیه اروپا و پیمان شینگن است

و با داشتن جمعیتی حدود 8350000 نفر در بین کشورهای اروپائی

بسیار کم جمعیت به حساب می آید.

زبان رسمی مردم اتریش، آلمانیست که 98% مردم به همین زبان صحبت می کنند.

کشور اتریش براساس آمار بانک جهانی پس از کشورهای سوئیس،

دانمارک، سوئد، آمریکا، آلمان، ژاپن مکان هفتم

کشورهای ثروتمند جهان را به خود اختصاص داده است.

اتریش کشوری با ثبات اقتصادی بالا،

بطوریکه نرخ تورم در این کشور پایین میباشد،

همچنین افراد هزینه های اجاره مسکن یا اجاره دفتر کار را در این کشور

نسبت به کشورهای اروپای مرکزی مناسب تر میدانند.

متذکر میشوم که کشور آلمان همیشه به عنوان اصلی ترین

شریک اقتصادی اتریش به حساب می آید

و این خود فرصت مناسبی را برای افرادی که در رشته های مهندسی بخصوص

رشته های برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکانیک، صنایع

, انفورماتیک،IT ، نرم افزار، عمران و… تحصیل کرده اند

فراهم می آورد تا با داشتن ویزای کار کشور اتریش یا آلمان وارد اروپا شده

و موفقیت را از آن خود کنند.

اندیشیدن به کار در اتریش – به این مکان اقتصادی در قلب اروپا – سوالات بسیاری

فراتر از مساله کار را در ذهن بر می انگیزد.

موضوعاتی همچون هزینه و شرایط زندگی، امنیت و رفاه اجتماعی، بهداشت و…

که در نوشتار زیر سعی بر آن است

که شما را در یافتن پاسخ این سوالات یاری رسانیم.

روش های اخذ ویزای کار در اتریش

  • از شرایط اخذ این ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس و یک پیشنهاد شغلی میباشد،

البته فقط داشتن پیشنهاد شغلی کافی نمیباشد و شما بایستی

از کارفرما یا اسپانسر خود دعوت نامه ای نیز داشته باشید.

این کارفرما خود بایستی در کشور اتریش دارای شرکت معتبری باشد

تا بواسطه دعوت نامه وی شما موفق به دریافت ویزای کار در اتریش شده

و به این کشور مهاجرت کنید،

این ویزا اجازه اقامت و کار تا کمتر از 2 سال را به فرد اعطا میکند.

کشورهایی که جز اتحادیه اروپا هستند تقریبا قوانین کار مشابهی دارند

و حتی این قوانین در مورد اعطای اقامت و تابعیت نیز مشابه هم میباشد.

در همین راستا خدمات بازار کار در اتریش بایستی پس از درج یک آگهی

کار به مدت سه ماه در کشوراتریش و در ادامه

یک آگهی سه ماهه در اتحادیه اروپا تایید نماید

که هیچ نیروی کار در اتریش و در اتحادیه اروپا متقاضی شغل مورد نظر نمیباشد.

بنابراین داشتن این دعوت نامه از طرف کارفرما برای کار در اتریش امر محالی به نظر می آید،

چون افرادی که پاسپورت کشور اتریش را دارند ، افراد عضو اتحادیه اروپا،

دانشجویانی که فارغ التحصیل شده و مجوز پیدا کردن کار دارند همه میتوانند

از این آگهی استفاده کنند.

همچنین رکود اقتصادی که گریبان گیر برخی از کشورهای اروپائی شده است

تمایل به کار نیروهای مجرب آنها برای کار در دیگر کشورهای اتحادیه اروپا را افزایش داده است،

مسلما این امر باعث دشواری دریافت ویزای کار در اروپا از جمله اتریش شده است.

چنانچه از این طریق اقدام جهت اخذ ویزای کار اتریش نمایید این فرآیند 5 ماه زمان میبرد

و شخص پس از 4 سال کار در کشور اتریشو پرداخت مالیات به دولت این کشور،

با توجه به آنکه اتریش کشور قانونمندی است،

میتواند اقدام جهت اخذ اقامت دائم کشور اتریش را نماید.

شرایط ویزای کار

حال با شرایط مطرح شده اگر فکر میکنید شرایط لازم جهت دریافت

این نوع ویزا و کار در اتریش را ندارید،

پیشنهاد ویژه ما به شما دوست عزیز در موسسه حقوقی ایده پردازان فکر و اندیشه 

برای آنکه بتوانید در کشور اتریش برای خود یک اسپانسر پیدا کرده

و به طور قانونی در این کشور مشغول به کار شوید،

اقدام جهت دریافت ویزای تحصیلی کشور اتریش است.

به این ترتیب که شما یعد از ورود به کشور اتریش میتوانید

جهت دریافت ویزای کار اتریش اقدام کنید. توجه داشته باشید

افرادی که مشغول به تحصیل در اتریش یا اروپا میباشند

و یا فارغ التحصیل دانشگاه های اروپا هستند از شانس بیشتری در پیداکردن کار در اروپا

از جمله اتریش بهره مند خواهند شد. از جهتی دیگر وقتی فرد،

فارغ التحصیل دانشگاه های اتریش باشد

به وی فرصت شش ماهه تا یک ساله ای داده میشود که جهت یافتن کار مناسب

در این کشور بماند و در صورت یافتن کاری مرتبط با رشته تحصیلی،

ویزای کاری به وی تعلق بگیرد.

کشور اتریش بخاطر داشتن دانشگاه های رایگان، شرایط مناسبی

را برای تحصیل در این کشور برای دانشجویان خارجی فراهم آورده است

و افرادی که با ویزای دانشجوئی وارد کشور اتریش شده اند

اجازه کار تمام وقت را ندارند و این دانشجویان به شرط در خواست

کار فرما اجازه ی کار پارت تایم را دارند.

دانشجویان بعد از گذراندن دوره زبان در مقطع کارشناسی اجازه 100 ساعت کار در هفته

و در مقطع لیسانس تا دکترا اجازه 20 ساعت کار را دارند.

متذکر میشم هزینه زندگی در کشور اتریش حدودا ماهی 700تا 8000 یورو می باشد،

که این هزینه برای هر شخصی نسبتا متفاوت است.

که به شما فرصت شش ماهه ای جهت جستجوی کار اعطا میکند.

شما جهت دریافت ویزای کار اتریش در این روش، به 70 امتیاز از 100 امتیاز احتیاج دارید.

شما با موافقت اصولی اداره کار اتریش به مدت شش ماه وارد کشور اتریش میشوید

و شش ماه فرصت دارید که اقدام برای گرفتن کار کنید.

قابل ذکراست که جمعیت زیادی از شهر وین را غیر اتریشی ها تشکیل میدهند.

بنابراین تبعیض نژادی دراین کشور خیلی محسوس نیست

و این سبب میشود که افراد در پیداکردن کار دچار مشکل نشوند.

البته دانستن زبان آلمانی در اتریش فرصت های شغلی بسیار مناسب تری را برای فرد،

نسبت به خارجی هایی که زبان نمیدانند فراهم میکند.

پس از اعطای کار مورد نظر و عقد قرارداد با کارفرما،

مدارک شما برای صدور اجازه کار به اداره کار مربوطه فرستاده خواهد شد

بعد از موافقت قانونی، کارت اقامت کشور اتریش ((Rot-Weiß-Rot – Karte)

کارت (قرمز- سفید-قرمز) برای مدت 122 ماه برای شخص صادر میگردد.

خانواده از ابتدا بواسطه این نوع ویزا امکان همراهی شما را ندارند،

ولی پس از دریافت این کارت توسط شما،

میتوان اقدام برای اخذ ویزای کشور اتریش برای آنها نمود.

شایان ذکر است که پس از یکسال میتوان برای plus) Rot-Weiß-Rot – Karte) در خواست داد.

از مزایای داشتن این کارت این است که شما همچون یک اروپایی میتوانید

دسترسی نامحدود به بازار کار داشته باشید.

متذکر میشوم فردی که به روش اول-ذکر شده

در بالا- موفق به اخذ ویزای کار در اتریش شود ،

برای وی EU blue kard صادر میشود.

حال اگر فرد دراین فرصت دو ساله حداقل 21 ماه را در کشور اتریش

مشغول به کار باشد، میتواند درخواستتplus) Rot-Weiß-Rot – Kartee) را بدهد.

شرایط امتیاز بندی برای اخذ ویزای کار اتریش

سن

سن 20 تا 35سال تمام 20 امتیاز

35 تا 40 سال تمام 15 امتیاز

40 تا 45 سال تمام 10امتیاز

مدارک تحصیلی

مدارک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد 20 امتیاز

مدرک تحصیلی دکترا 40 امتیاز

فارغ التحصیلان رشته های فنی و مهندسی، کامپیوتر 30 امتیاز

فارغ التحصیل کارشناسی یا کارشناسی ارشد از دانشگاه های اتریش 10 امتیاز

داشتن کارهای تحقیقاتی و ثبت اختراع 20 امتیاز

مدرک زبان

داشتن مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی بصورت مبتدی یا پیشرفته 5 تا 10 امتیاز

سابقه کاری

سوابق کاری به ازای هر سال 2 امتیاز (حداکثر 20 امتیاز)

اگر حداقل شش ماه سابقه کار در کشور اتریش داشته باشید 10 امتیاز

نگاهی به کارت قرمز-سفید قرمز (Rot-Weiß-Rot – Karte) اتریش

این کارت برای چه افرادی صادر میشود؟ 4 گروه زیر شامل دریافت این کارت خواهند شد.

  • Very highly qualified workers کارگران بسیار واجد شرایط

و متخصص که امتیازات کافی را کسب کرده باشند.

  • Skilled workers in shortage professions کارگران و متخصصین

در مشاغلی که نادر هستند و با کمبود نیرو مواجه هستند.

  • Other key workers نیروی کار در شغل هایی که کلیدی هستند در بازار آزاد.
  • Graduates of universities and colleges of higher education in Austria

فارغ التحصیلان دانشگاه ها و کالج های خارج از کشور اتریش.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کشور اتریش

  • کامل نمودن فرم تقاضای کار
  • عکس-شناسنامه- پاسپورت
  • بیمه نامه
  • سوابق کاری
  • مدرک تحصیلی
  • گواهی عدم سوپیشینه
  • پرینت تمکن مالی
  • ترجمه مدارک به زبان آلمانی یا انگلیسی

مهاجرت کاری به کشور اتریش، 

مهاجرت کاری به کشور اتریش ، مهاجرت به اروپا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتی ربات *