اقامت اروپا ، اقامت در اروپا

مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان:

در این مقاله به مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان می پردازیم.

آیا به مهاجرت  تحصیلی به کشور آلمان می اندیشید؟

آیا شرایط مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان را می دانید؟

مهاجرت تحصیلی وتحصیل مدارس در کشور آلمان به چه صورت می باشد؟

مهاجرت تحصیلی دانشجویان بین المللی در کشور آلمان چگونه است؟

چه مدارکی جهت اخذ پذیرش تحصیلی در کشور آلمان مورد نیاز است؟

بورسیه تحصیلی در کشور آلمان چگونه است؟

همانطور که می دانید راههای متعددی برای مهاجرت وجود دارد

که مهاجرت تحصیلی در کشور آلمان یکی از بهترین روش های مهاجرت می باشد

مهاجرت تحصیلی در کشور آلمان به صورت رایگان می باشد

و دانشجویان می توانند با اخذ پذیرش از دانشگاههای کشور آلمان

به راحتی به تحصیل بپردازند و با توجه به اینکه کشور آلمان عضو اتحادیه اروپا و عضو شنگن می باشد

دانشجویان پس از تحصیل در کشور آلمان می توانند

به راحتی به سایر کشورهای عضو شنگن سفر کنند.

با توجه به اینکه مهاجرت تحصیلی در کشور آلمان یکی از بهترین انواع مهاجرت می باشد

همه ساله افراد بسیاری علاقه مند به مهاجرت از طریق تحصیل در کشور آلمان هستند.

موسسه رهام در این مقاله سعی دارد تا مهاجرت تحصیلی در کشور آلمان را به عرض شما رسانده

و به سوالات شما در زمینه مهاجرت تحصیلی در کشور آلمان پاسخ دهد.

تحصیل مدارس در کشور آلمان:

کودکان در کشور آلمان از سن 3 سالگی وارد مهد کودک می شوند

و آموزش رسمی در کشور آلمان برای کودکان از سن 6 سالگی شروع می شود

ودوره ابتدایی در کشور آلمان به مدت 4 سال می باشد و دانش آموزان پس از دوره ابتدایی وارد  ویا مدرک hanp tschulabschluss یک دوره جدید 6 ساله می شوند و پس از گذراندن این دوره مدرک

را دریافت می کنند که پس از اخذ این مدارک دانش آموزان می توانند  به تحصیل درReal schulabschlus

مدارس مدارس فنی و یا تحصیل در دبیرستان بپردازند.

تحصیل دانشجویان در کشور آلمان:

در رابطه با افرادی که مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی دارند

و قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور آلمان را دارند

بهتر است بدانند که این افراد نمیتوانند مستقیما وارد دانشگاههای کشور آلمان شوند

بلکه باید بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر

خود یک دوره 1 ساله را در کالج بگذرانند و سپس وارد دانشگاه شوند.

افرادی که قصد تحصیل در کشور آلمان را دارند بهتر است بدانند

که متقاضیانی که دارای مدرک دیپلم هستند

یعنی 12 سال تمام درس خوانده اند نمی توانند مستقیما وارد دانشگاههای کشور آلمان شوند

بلکه این افراد باید ابتدا در کنکور سراسری در ایران قبول شوند

و سپس می توانند برای کالج های کشور آلمان اقدام نمایند

که کالج های کشور آلمان به زبان آلمانی می باشند

البته نکته حائز اهمیتی که وجود دارد این است که دانشجویان دانشگاه آزاد

هم این امکان را دارند که در یکی از دانشگاههای کشور آلمان به تدریس بپردازند

اما این افراد لازم است که دانشجوی سال 3 دانشگاه آزاد باشند

تا بتوانند از یکی از دانشگاههای کشور آلمان پذیرش را اخذ نمایند

و این افراد نیاز به گذراندن دوره کالج را نخواهند داشت.

اگر فردی در ایران مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه آزاد اخذ کرده باشد مستقیما نمی تواند

برای مقطع فوق لیسانس اقدام نماید

بلکه ابتدا باید 1یا 2 ترم از کارشناسی را در رشته خود

و یا در یکی از زیر شاخه های رشته خود بگذراند و بعد می تواند

برای مقطع فوق لیسانس اقدام نماید.دوره کارشناسی ارشد در کشور آلمان 2 ساله می باشد.

فرد متقاضی تحصیل در کشور آلمان باید حتما به زبان آلمانی تسلط داشته باشد

و فرد برای ورود به یکی از دانشگاههای  شرکت نمایند.

DSHکشور آلمان باید دانش حداقل 800ساعت زبان آلمانی را داشته باشد

تا بتواند در امتحان ورودی زبان

تحصیل در کشور آلمان در هر 3 مقطع لیسانس،فوق لیسانس و دکترا امکان پذیر می باشد.

تحصیل در دانشگاههای کشور آلمان در مقطع فوق لیسانس به زبان آلمانی می باشد

و در برخی از رشته ها به زبان انگلیسی هم تدریس می شود

که فرد برای اخذ پذیرش باید مدرک زبان آلمانی و یا انگلیسی را دارا باشد.

افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به کشور آلمان را دارند و همچنین قصد دارند

که در مقطع دکترا در کشور آلمان به تحصیل بپردازند بهتر است

بدانید که برای پذیرش در مقطع دکترا شرایط سخت تر از مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد

به دلیل اینکه برای مقطع دکترا فرد متقاضی به یک استاد راهنما نیازمند است

که وی را تایید نماید تا بتواند در کنار وی به کار و تحصیل نیز مشغول شود

اما نکته حائز اهمیتی که وجود دارد این است

که فردی که قصد تحصیل در مقطع دکترا در کشور آلمان را دارد

می تواند بورسیه تحصیلی کشور آلمان را اخذ نماید.

شروع پذیرش تحصیلی در کشور آلمان در 2 مقطع زمانی می باشد

که 1:شروع ترم زمستان است که از ماه سپتامبر و اکتبر می باشد و

2:ترم تابستان که از ماه مارس و آوریل می باشد.

در کشور آلمان هم دانشگاههای دولتی وجود دارد

و هم دانشگاههای خصوصی که دانشگاههای کشور آلمان بسیار معتبر می باشند

و تحصیل در دانشگاههای دولتی کشور آلمان به صورت رایگان است.

الزامی می باشد که B2 و یا B1برای ورود به دانشگاههای کشور آلمان

داشتن حداقل مدرک زبان آلمانی در سطح

بستگی به سطح دانشگاه دارد.

دانشجویان بین المللی و داخلی در دانشگاههای کشور آلمان

در مقطع کارشناسی به صورت رایگان به تحصیل می پردازند.

در حال حاضر دانشگاههای کشور آلمان یکی از کم هزینه ترین دانشگاهها در جهان می باشند.

بیساری از دانشگاههای کشور آلمان به صورت عمومی می باشند

و دانشگاههای خصوصی کشور آلمان دارای هزینه هستند.

دانشجویان در کشور آلمان فقط باید هزینه زندگی خود از قبیل

خوراک،پوشاک،اجاره مسکن و بیمه درمانی را تامین نمایند.

در کشور آلمان آپارتمان هایی وجود دارد که مخصوص دانشجویان می باشد

و با قیمت مناسب به دانشجویان اجاره داده می شود.

دانشجویان در کشور آلمان اجازه کار دارند اما این اجازه کار به صورت محدود می باشد

و ساعت کاری در کشور آلمان بستگی به مقطع تحصیلی دانشجو دارد.

برای ثبت نام در دانشگاههای کشور آلمان دانشجو باید حتما بیمه درمانی خود را به دانشگاه ارائه نماید.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کشور آلمان:

1)مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات آن

2)مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن.

3)مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات آن.

4)مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات آن.

5)کپی پاسپورت و کپی شناسنامه.

6)عکس رنگی 6*4

Tofel 550 ویا IELTS 6.5 7)مدرک زبان

8)نامه قبولی در کنکور سراسری.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی کشور آلمان:

1) سه نسخه فرم در خواست ویزا که فرد حتما باید آنرا کامل پر نماید.

2) عکس 3*4 از فرد متقاضی اخذ ویزای تحصیلی.

3)گذرنامه شخص متقاضی که دارای اعتبار باشد.

4)گذر نامه و شناسنامه همسر متقاضی اخذ ویزای تحصیلی.

5)فتوکپی از گذرنامه شخص متقاضی و همسر وی.

6)اصل وکپی مدارک تحصیلی فرد متقاضی ویزای تحصیلی.

7)ارائه بیمه درمانی

8)مدارک سابقه شغلی فرد متقاضی در صورت داشتن سابقه شغلی.

بورسیه تحصیلی در کشور آلمان:

بورسیه تحصیلی در کشور آلمان برای دانش آموزان بین المللی

و همچنین برای دانشجویان بین المللی که در دانشگاههای خصوصی به تحصیل می پردازند ارائه می شوند.

در نهایت می توان گفت که تحصیل در کشور آلمان به صورت رایگان می باشد

و کشور آلمان از دانشگاههای معتبری در جهان برخوردار است

و فرد متقاضی تحصیل در کشور آلمان می تواند

به راحتی در بهترین دانشگاههای کشور آلمان به تحصیل بپردازد

و با توجه به اینکه کشور آلمان عضو شنگن می باشد

افراد به راحتی امکان سفر،کار و تحصیل در سایر کشورهای عضو شنگن را دارند.

هزینه زندگی در کشور آلمان متفاوت می باشد و هر ایالت با ایالت دیگر کاملا متفاوت است

ولی می توان گفت حداقل هزینه زندگی در کشور آلمان ماهی 700 تا 800 یورو می باشد

که این مبلغ بستگی به سطح زندگی افراد می تواند متغیر باشد.

کشور آلمان با کشورهای دانمارک،هلند،بلژیک،فرانسه،سوئیس،اتریش،جمهوری چک و لهستان همسایه است.

زبان رسمی مردم کشور آلمان آلمانی می باشد و واحد پول کشور آلمان یورو است.

 

اقامت اروپا ، اقامت در اروپا

 

دیدگاه ها بسته شده است

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: