ویزای کار ونکوور کانادا
جولای 30, 2017
فرم مشاوره
فرم مشاوره
سپتامبر 21, 2017

تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا

 

تحصیل در کانادا از جمله مباحثی  میباشد که توجه اکثر متقاضیان مهاجرت را به خود معطوف کرده است.

در حال حاضر بسیاری از متقاضیان تحصیل در  کانادا در رسانه ها و در سایت های مختلف به دنبال پیداکردن

بهترین راه های مهاجرت به کانادا میباشند. میتوان گفت اطلاعات ضد و نقیض بسیاری در باب شرایط تحصیل

در کانادا  در رسانه ها وجود دارد. موسسه رهام  با در نظر گرفتن مباحث حقوقی بین الملل، از فضای قانونی

امور مربوط به مهاجرت به کانادا استفاده کرده تا بتواند مشاوره ی صحیح و اطلاعات جامع در رابطه با طرق

 مهاجرت به کانادا در اختیار شما متقاضیان عزیز قراردهد. دوستان بسیاری تماس گرفته و سوال میپرسند

که در میان راه های مختلف مهاجرت به کانادا سریعترین کدام است؟

یا برای گرفتن ویزای کانادا چه باید کرد؟ و یا مهاجرت به کانادا و تحصیل در کانادا ، اقامت کاری کانادا ،

(skilled worker(express entry)   چه اقدامات اولیه ای  نیاز دارد؟ به جهت اینکه شرایط شما نیز ارزیابی

شود تا مشخص شود که واجد شرایط تحصیل در کانادا هستید یا خیر پیشنهاد میکنیم  تماسی برقرار کرده

و در باب امر حقوقی مهاجرت به کانادا با مشاورین  مجرب و وکلای برتر موسسه رهام ما صحبت نمایید.

شرایط تحصیل در کانادا

در اغلب موارد، اگر شما می خواهید در کانادا  تحصیل نمایید شما باید اجازه تحصیل را از مقامات مربوطه

دریافت نمایید شما باید توسط یک نهاد یادگیری تعیین شده در کانادا پذیرفته شوید یا به عبارت دیگر شما

میبایست از یک دانشگاه یا یک مرکز علمی دیگر پذیرش تحصیلی اخذ نموده باشید.

شما باید ثابت کنید که به اندازه کافی پول برای پرداخت :

۱٫شهریه دانشگاه

۲٫هزینه های زندگی خود و هر یک از اعضای خانواده را که به همراه شما به کانادا می آیند.

۳٫هزینه بازگشت از کانادا برای خود و اعضای خانواده که همراه  شما به کانادا می آیند.

۴٫شما باید یک شهروند مطیع قانون در کشور خود باشید و هیچگونه سابقه کیفری را در پرونده خود نداشته

باشید و هیچگونه خطری برای امنیت کانادا دارا نباشید. بسته به نظر قانون این امکان وجود دارد که از شما

گواهی عدم سوء پیشینه درخواست نمایند.

۵٫شما باید دارای وضعیت جسمی و روحی سالمی قرار داشته باشید و اگر نیاز به آزمایشات پزشکی و

معاینه پزشکی باشد همکاری لازمه را به عمل آورید.

۶٫شما میبایست افسر ویزای کانادا را متقاعد نمایید که شما در پایان اجازه اقامت قانونی خود خاک کانادا

را ترک مینمایید.

استثنا

در برخی موارد، شما نیاز به مجوز تحصیل برای تحصیل در مراکز آموزشی کانادا نخواهید داشت که عبارتند از:

تحصیل در یک دوره کوتاه مدت

شما به یک مجوز تحصیل نیاز ندارد اگر شما میخواهید در دوره ای شرکت نمایید در کانادا که شش ماه یا کمتر

طول می کشد.

شما باید دوره و یا برنامه مورد نظر خود را  در مدت مجاز برای اقامت خود در کانادابه پایان برسانید.

نمایندگان کشور های خارجی در کانادا

اگر شما یکی از اعضای خانواده یا کارکنان یک نماینده خارجی  که توسط وزارت خارجه کانادا به رسمیت

شناخته میشود ،شما ممکن است به اجازه تحصیل در کانادا نیازمند نباشید. شما باید با سفارت خود در

کانادا تماس بگیرید.سفارت شما میتواند به دفتر پروتکل در GAC تماس مورد نظر را برقرار نماید که آیا شما

نیاز به یک مجوز تحصیل دارید یا خیر.

اعضای نیروهای مسلح خارجی

اگر شما عضوی از یک نیروی مسلح خارجی تحت Visiting Forces Act  باشید، شما نیاز به مجوز برای

تحصیل در کانادا نخواهید داشت. اگر اعضای خانواده شما، از جمله کودکان صغیر بخواهند  به تحصیل

در کانادا بپردازند،آنها میبایست اجازه های لازم برای این امر را تحصیل نمایند.اتباع خارجی که به عنوان

سرخپوستان در کانادا ثبت گردیده اند اگر شما یک شهروند کشور دیگری میباشید که به عنوان سرخپوست

در  کانادا به ثبت رسیده باشید، شما برای تحصیل نیاز به اجازه خاصی نخواهید داشت.

 

شما باید مدارک زیر را برای اجازه اقامت دانشجویی  فراهم نمایید:

 

۱٫مدرکی دال بر پذیرش

۲٫مدارک هویتی

۳٫مدارکی دال بر تمکن مالی

  1. نامه ی چرایی اخذ اجازه تحصیل در کانادا(Letter of explanation)

علاوه بر این اسناد، ممکن است از شما در زمانی که برای اجازه اقامت دانشجویی اقدام مینمایید درخواست

مدارک دیگری شود.قوانین ویزا  برای کشور یا منطقه خود را حتما میبایست  بررسی کنید.

 

اگر شما تبعه کشوری  که در آن درخواست خود را برای اقامت دانشجویی ثبت میکنید نباشید، ممکن است

از شما ارائه مدرک وضعیت مهاجرت کنونی خود را در کشوری که در حال حاضر در آن حضور دارید بخواهند.

 

اگر دولت یا مقام صلاحیتداری  که گذرنامه یا سند مسافری شما را صادر نموده برای ورود شما یه کشور

خود برای شما اجازه ورود میبایست صادر کند ، شما باید قبل اقدام برای ویزای کانادا آن را دریافت نمایید.

اسناد دیگر نیز ممکن است در این حالت مورد نیاز باشد.

 

  1. اثبات پذیرش

اگر شما برنامه ای برای حضور هر مدرسه (اولیه یا ثانویه)، دانشکده، دانشگاه و یا دیگر موسسه آموزشی

در کانادا دارید، مدرسه باید نامه پذیرش شما را تکیل  و برای شما آن را  ارسال کنید. شما باید نامه پذیرش

اصلی را به همره فرم در خواست اجازه اقامت تحصیلی ارایه دهید استفاده از مجوز تحصیل خود را شامل.

  1. اثبات هویت

شما باید مدراک زیر را برای اثبات هویت ارائه نمایید:

 

گذرنامه یا سند سفر معتبر برای شما و هر عضو خانواده که یه همراه شما میخواهند به کانادا وارد شوند.

گذرنامه یا سند مسافرت باید به شما اجازه بازگشت به کشور خود را دهد. شهروندان  ایالات متحده نیاز به

پاسپورت برای ورود به کانادا نخواهند داشت. با این حال،باید کارت شناسایی مناسب که ثابت می کند

تابعیت یا اقامت دائم امریکا را دارا میباشند ارایه نمایند.

دو عکس سایز پاسپورت اخیر شما و هر عضو خانواده همراه.

نام و تاریخ تولد فرد باید در پشت هر عکس نوشته شده است.

  1. اثبات تمکن مالی

شما باید ثابت نمایید که شما می توانید خود و اعضای خانوادتان که شما را همراهی مینمایند در کانادا

حمایت مالی نمایید. شما می توانید با مدارک زیر ثابت نمایید  که شما منابع مالی کافی برای حمایت از

خود و خانواده خود در کانادا دارا میباشید:

 

۱٫اثبات یک حساب بانکی در کانادا به نام خود در صورتی که پول به کانادا منتقل شده است.

۲٫اثبات یک وام دانشجویی / آموزشی از یک موسسه مالی؛

۳٫گردش و تمکن مالی حساب بانکی خود را برای چهار ماه گذشته؛

۴٫حواله  بانکی به ارز قابل تبدیل.

۵٫اثبات  پرداخت شهریه و هزینه های محل اقامت.

۶٫نامه ای از کسی یا نهادی که شما را از لحاظ مالی حمایت مینماید

۷٫اثبات  پرداخت هزینه ها توسط بورس تحصیلی و یا در برنامه های آموزشی که کمک به پرداخت هزینه ها مینمایند

 

 

در جدول زیر حداقل مقدار تمکن مالی نشان داده شده است.

 

شهریه دانشجو تنها به علاوه ۱۰،۰۰۰ $ برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۸۳۳ $ در هر ماه) ، در استان کبک :

شهریه به علاوه ۱۱،۰۰۰ $ برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۹۱۷ $ در هر ماه)

دانشجو + یکی از اعضای خانواده ۴۰۰۰ $ برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۳۳۳ $ در هر ماه) یرای تمامی

استان ها به غیر از کبک ۵۱۰۰ $ برای یک فرد ۱۸ سال یا مسن تر برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۴۲۵ $ در هر ماه)

در استان کبک۳۸۰۰ $ برای افراد زیر ۱۸ سال برای یک دوره ۱۲ ماهه (یا ۳۱۷ $ در هر ماه) برای استان کبک

 

اگر کنترل جابه جایی ارز خارجی در کشور شما وجود دارد، شما باید اثبات نمایید که مقامات کنترل ارز اجازه

خواهند داد که شما نقل و انتقال تمامی هزینه های خود را  انجام دهید.

 

  1. نامه ی چرایی اخذ اجازه تحصیل در کانادا(Letter of explanation)

در برخی موارد، شما ممکن است اقدام به درخواست مجوز دانشجویی نمایید حتی اگر شما در حال حاضر

نیاز به آن نداشته باشید. مزایای زیادی در داشتن اجازه تحصیل وجود دارد، حتی اگر شما به آن نیاز نداشته باشید.

اگر شما یک مجوز تحصیل معتبر دارا باشید،

شما می توانید:

 

۱٫کار پاره وقت در محدوده دانشگاه در کالج یا دانشگاه که در آن شما به عنوان یک دانشجوی تمام وقت ثبت نام نموده اید؛
۲٫درخواست برای تمدید ویزای خود را از درون کانادا، اگر شما تصمیم به ادامه تحصیل در کانادا را دارید.

اگر شما تصمیم دارید که میخواهید برای ادامه تحصیل خود در یک دوره کامل و یا بلند مدت دیگر اقدام نمایید

درصورتی که دوره های کوتاه مدت خود را به پایان رسانده اید ، شما باید از طریق یک دفتر ویزای کانادا در خارج از

کانادا برای اجازه اقامت تحصیلی اقدام نمایید.

 

اگر شما درخواست اجازه اقامت تحصیلی دهید در صورتی که شما به آن نیازی نداشته باشید، شما باید یک نامه

که توضیح می دهد که چرا شما خواهان استفاده از  اقامت تحصیلی میباشید را نیاز دارید. در این نامه شما به افسر

ویزا شرح خواهید داد که چرا این مساله را مدنظر خود قرا داده اید. به عنوان مثال، در این نامه ممکن است بگویید:

 

“افسر ویزای عزیز،

من به  یک مجوزاقامت  تحصیل برای هشت هفته دوره زبان انگلیسی نیازمندم چون من می خواهم  پس از پایان آن درخواست

پذیرش  از دانشگاه های کانادا نمایم.

 

وضعیت درخواست ویزا

زمان پردازش بسته به دفتر ویزای کانادا که در آن شما درخواست خود را ارسال مینمایید متفاوت خواهد بود. برای اطلاعات بیشتر،

شما میبایست زمان پردازش را در وبسایت دولت کانادا مشاهده نمایید.

 

دفتر ویزا درخواست و مدارک شما را بررسی مینماید تا اطمینان یابد که شما آن را به درستی تکمیل نموده اید و شامل تمام اسناد

مورد نیاز است. اگر درخواست شما ناقص باشد، درخواست شما در پروسه پردازش وارد نمیگردد و به شما بازگردانده می شود.

 

اگر درخواست شما کامل است، دفتر ویزا خواهد آن را بررسی و تصمیم میگیرد که آیا  مصاحبه در باب پرونده شما  لازم است

یا خیر. اگر نیاز به این امر باشد افسر ویزا شما را از زمان و مکان مصاحبه مطلع خواهد نمود.

 

تغییر آدرس

اگر شما قصد تغییر خانه و عوض کردن آدرس خود را دارید یا شماره تلفن خود و یا هر اطلاعاتی در باب ارتباط با شما پس از

ثبت درخواست خود دارید.شما باید دفتر ویزایی که در آن درخواست خود را ثبت نموده اید آگاه نمایید.

 

اگر درخواست شما مورد تایید باشد:

 

معرفی نامه ای به شما  ارسال می شود که نشان دهنده این امر باشد که درخواست شما پذیرفته گردیده است. این نامه مجوز

تحصیل شما نیست بلکه شما میبایست معرفی نامه را به همراه خود  ببرید و در هنگام ورود به کانادا به مقامات صلاحیت دار

مهاجرت ارایه نمایید.

مجوز سفر الکترونیکی (ETA) صادر خواهد شد اگر شما از کشوری باشید  که شهروندان آن نیاز به ETA  برای ورود به خاک کانادا

دارنئد. اگر برای شما یک ETA صادر شود، این امر در معرفی نامه شما خواهد بود .

مجوز ETA به گذرنامه شما مرتبط است. این امر بسیار مهم است که شما با گذرنامه ای سفر کنید که با آن برای اخذ ویزا تحصیلی

اقدام نموده اید.

مجوز ETA به مدت پنج سال و یا تا زمانی گذرنامه شما منقضی شود، معتبر خواهد بود..

در ویزا نیز ذکر خواهد شد که  شما می توانید تنها یک بار (ویزا تک ورودی) وارد شوید و یا اشما می توانید به کانادا چندین بار

ورود وخروج به این کشور نمایید. (یک ویزای چند ورودی).

در پایان باید اشاره کرد برای اقدام به مهاجرت به کشور کانادا قبل از هر امری تمامی شرایط را به صورت دقیق مورد بررسی

قرار داده و در صورت داشتن هرگونه پرسش و برای آغاز کار خود با مشاورین مجرب موسسه رهام تماس حاصل

فرمایید  و یا در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی به وبسایت موسسه رهام مراجعه  نمایید.

تحصیل در کانادا

 

دیدگاه ها بسته شده است

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: