تحصیل در اتریش

ایا با نظام اموزشی در کشور اتریش اشنایی دارید ؟

ایا دانشگاه های اتریشی مورد تایید وزارت علوم ایران برای تحصیل دراتریش را می شناسید ؟

تحصیل دراتریش چه مزایایی دارد ؟ امکانات دانشگاه های کشور اتریش برای تحصیل متقاضیان در این کشور چیست ؟

شرایط تحصیل دراتریش را می دانید ؟ ایا برای تحصیل دراتریش به مدرک زبان نیاز است ؟

مدارک لازم برای تحصیل دراتریش چیست ؟ تحصیل دراتریش در مقطع کارشناسی چه شرایطی دارد ؟

تحصیل دراتریش در مقطع کارشناسی ارشد چگونه است ؟

ایا با تحصیل دراتریش در مقطع دکتری اشنایی دارید ؟

در این مقاله تلاش نمودیم شما را با تحصیل دراتریش ، شرایط و قوانین این کشور اشنا نماییم ،

امیدواریم برای شما عزیزان مفید واقع گردد .

کشور اتریش به سبب داشتن شرایط مطلوب ، کیفیت بالای زندگی ،

امنیت فراوان و مزایای دیگر متقاضیان بسیاری را برای تحصیل و زندگی در این کشور مشتاق نموده است ،

یکی از راه های مهاجرت به کشور اتریش از طریق تحصیل می باشد .

در کشور اتریش کودکان از سن ۶ سالگی وارد نظام اموزشی می شوند

و دوره ۴ ساله ابتدایی را طی می نمایند ،

پس از اتمام دوران ابتدایی و قبولی در ازمون نهایی وارد مقطع متوسطه می شوند

که این مقطع در دو سیکل ارائه می شود ، پس از اتمام این مقطع  دانش اموزان در ادامه می توانند

وارد دوره دبیرستان شده و به ادامه تحصیل بپردازند یا یک رشته خاص را انتخاب نموده

و در کالج های ۵ ساله فنی و حرفه ای HTL ادامه تحصیل دهند

یا برای تحصیل در رشته اقتصاد وارد دبیرستان اقتصاد شوند ،

در انتها دانش اموزان با قبولی در ازمون نهایی موفق به اخذ مدرک دیپلم می شوند .

مراکز اموزش عالی کشور اتریش شامل دانشگاه ها ، دانشکده ها ،

مراکز اموزش عالی ( رشته های هنر) ، مدارس عالی فنی و کالج های تخصصی می باشد .

دانشگاه های کشور اتریش از برترین دانشگاه های جهان می باشند

که شامل دانشگاه وین ( رتبه ۱۵۵ ) ، دانشگاه تکنولوژی وین ( رتبه ۱۸۳ ) ،

دانشگاه اینسبروک ( رتبه‌ ۲۹۹ ) ، دانشگاه گراتز ( رتبه ۴۷۰ ) و … می باشند

هم چنین از جمله دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم  ایران عبارتند از دانشگاه وین ،

دانشگاه تکنیک وین ، دانشگاه بوکو وین ، دانشگاه دامپزشکی وین ،

دانشگاه اقتصاد و تجارت وین ، دانشگاه گراتس ، دانشگاه اینسبورک ،

دانشگاه لوین ، دانشگاه لینز و دانشگاه کلاگنفورت .

افرادی که در حال حاضر مشغول به تحصیل در دانشگاه ( سراسری ) هستند

با اخذ انتقالی از دانشگاه خود به دانشگاه های کشور اتریش فرصت بسیار مناسبی برای تحصیل در این کشور را می یابند . امکانات فراوان این کشور مانند اینترنت رایگان ، سایت های علمی معتبر و با کیفیت ،

کتابخانه های الکترونیکی ، امکانات ورزشی مطلوب و ….

هم چنین کیفیت و بار علمی بالا و هزینه اندک تحصیل بسیاری از افراد را علاقه مند به ادامه تحصیل در کشور اتریش نموده است .

برای پذیرش تحصیلی متقاضیان در کشور اتریش شرایطی نیاز است ،

فرد باید مدرک دیپلم دبیرستان یا برای فرد تبعه خارجی مدرک A-level داشته باشد

یا مدرکی گواه بر تحصیل ۳ ساله در یک موسسه اموزش عالی معتبر داشته باشد

هم چنین الزامی است که فرد قبولی در کنکور سراسری دانشگاه کشور خود

در رشته مورد نظر را داشته باشد و به مدت یک یا دو ترم در دانشگاه تحصیل نماید

و گواهی اشتغال به تحصیل یا عدم منع تحصیل خود را برای پذیرش از دانشگاه های کشور اتریش ارائه نماید

لازم به ذکر است که واحد های گذرانده شده در کشور اتریش تطبیق داده شده

و نیاز به گذراندن مجدد انها نمی باشد ، اگر فرد خواهان تحصیل در رشته ای باشد

که در کشور خود ارائه نمی گردد باید مدارکی که ارائه می نمایند

مربوط به مشابه ترین رشته به رشته مورد علاقه خود باشد

( تبصره  : اگر کشور متقاضی بدون دانشگاه باشد نیازی به ارائه مدرک نیست )

هم چنین برای تحصیل در کشور اتریش نیاز است که متقاضی به زبان المانی اشنایی داشته باشد ،

در صورت عدم تسلط کافی متقاضی به زبان المانی می تواند

در دوره های زبان کشور اتریش به مدت ۳ ترم شرکت نموده و به اموزش زبان در این کشور بپردازد ،

هزینه اموزش زبان در کشور اتریش ترمی ۳۸۰ یورو می باشد ،

تسلط به زبان المانی در کاریابی پس از تحصیل برای فرد نیز بسیار موثر خواهد بود

هم چنین لازم به ذکر است برای تحصیل در کشور اتریش نیاز به ارائه مدرک زبان المانی یا انگلیسی نمی باشد .

اگر فردی از دانشگاه های ازاد ، غیر انتفاعی ، علمی کاربردی ، پیام نور و …. فارغ التحصیل شده باشد

نمی تواند در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته شرکت نماید ،

متقاضی باید ابتدا برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به طور پیوسته اقدام نماید

و واحدهایی که از سوی خود دانشگاه های کشور اتریش ارائه می شود را طی کند

سپس با تطبیق واحدهای سپری شده می تواند در مقطع بالاتر ادامه تحصیل دهد .

مدارک لازم برای تحصیل در کشور اتریش عبارتند از :

نامه قبولی در کنکور

پاسپورت ( مطلوب است از اعتبار پاسپورت حداقل ۶ ماه مانده باشد ) و اسکن و کپی از پاسپورت

شناسنامه و کارت ملی

۱۲ قطعه عکس رسمی

مدرک دیپلم دبیرستان یا A-level برای اتباع خارجی و ریز نمرات دیپلم

مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی

گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه خود

فرم درخواست ویزا

فرم درخواست پذیرش

فرم ثبت نام

گواهی عدم سوء پیشینه کیفری

نامه تمکن مالی بانک به مبلغ ۴۵ میلیون که از ۳ ماه قبل در حساب گذاشته شده باشد

توجه نمایید که تمامی مدارک ذکر شده باید اصل بوده

و به تایید سفارت اتریش برسد هم چنین مدارک باید به زبان المانی ترجمه گردد .

در حال حاضر برای رشته هایی مانند پزشکی ، دندانپزشکی ، روانشناسی ،

دامپزشکی یا برخی رشته ها در دانشگاه های خاص مانند خبرنگاری و ارتباطات در دانشگاه وین ،

علوم ارتباطات در دانشگاه سالزبورگ ، رسانه و ارتباطات در دانشگاه کلاگنفورت و ….

محدودیت پذیرش وجود دارد هم چنین متقاضیان برای تحصیل

در رشته های پزشکی ، داروسازی ، اقتصاد یا روان شناسی

در دانشگاه های کشور اتریش یا تحصیل

در دانشکده های هنرهای عالی ملزم به قبولی در ازمون ورودی

این رشته ها در دانشگاه های کشور اتریش یا دانشکده هنر می باشند

هم چنین در کشور اتریش امکان تحصیل رایگان برای دانشجویان بین المللی وجود دارد ،

تحصیل برای دانشجویان اروپایی رایگان و برای دانشجویان بین المللی با شهریه اندک امکان پذیر است .

تحصیل در مقطع کارشناسی :

مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور اتریش ۳ تا ۴ ساله است

و دروس به زبان المانی ارائه می گردد ،

برای تحصیل در این مقطع نیاز به قبولی در کنکور سراسری و گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس می باشد . دانشجویان می توانند علاوه بر تحصیل به مدت ۱۰ ساعت در هفته بصورت پاره وقت کار کنند

و حدود ۸ تا ۱۰ هزار یورو به ازای هر ساعت کار حقوق دریافت نمایند .

در این مقطع هزینه تحصیل برای دانشجویان بطور میانگین۱۰۰ تا ۳۸۰ یورو می باشد

و ۵۰۰ تا ۷۰۰ یورو در ماه هزینه زندگی ( مسکن ، غذا ، بیمه و ….. ) دارند .

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد :

مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ۲ ساله است

و دروس به زبان المانی و انگلیسی ارائه می گردد ،

برای تحصیل در این مقطع دارا بودن مدرک لیسانس الزامی است و دانشجویان می توانند

در این مقطع گرایش خود را تغییر دهند . فارغ التحصیلان پس از اتمام تحصیل می توانند

تا یک سال برای یافتن شغل در این کشور حضور داشته باشند

و با پیدا کردن شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل نمایند .

دانشجویان علاوه بر تحصیل ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار دارند و ۸ تا ۱۰ هزار یورو به ازای

هر ساعت کار حقوق دریافت می نمایند . هزینه تحصیل برای متقاضیان در این مقطع ۱۰۰ تا ۳۸۰ یورو می باشد .

تحصیل در مقطع دکتری :

مدت زمان تحصیل در مقطع دکتری ۳ ساله است و دروس به زبان المانی و انگلیسی ارائه می گردد ،

دانشجویان در این مقطع علاوه بر تحصیل ، حقوقی معادل ۲ هزار دلار بطور ماهیانه نیز دریافت می نمایند

و می توانند برای تحصیل در کشور اتریش بورسیه دریافت کنند .

فرد برای دریافت بورسیه تحصیلی در این مقطع نیازمند شرایطی مثل

داشتن مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد معتبر ، داشتن یک استاد راهنما ،

داشتن پروژه های علمی بین المللی ، کتاب و مقالات و …. می باشد .

محصلان در این مقطع علاوه بر تحصیل اجازه کار به مدت ۳۰ ساعت در هفته را دارا می باشند

و حقوقی معادل ۸ تا ۱۰ هزار یورو به ازای هر ساعت کار دریافت می نمایند .

هزینه های زندگی در این مقطع بطور میانگین ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو در ماه می باشد

و اکثر هزینه های فرد را شامل می شود . امکان گرفتن دکتری مستقیم در کشور اتریش دشوار است

و بهتر است فرد پس از تحصیل مقطع فوق لیسانس در کشور اتریش برای دکتری در این کشور اقدام نماید زیرا متقاضی حتما برای تحصیل در این مقطع نیازمند استاد راهنما می باشد .

مهلت ثبت نام دانشگاه ها برای ماه سپتامبر ( ارائه مدارک در اول ژانویه ) و برای ماه فوریه ( ارائه مدارک در اول اگوست ) می باشد .

هزینه های زندگی در کشور اتریش به نسبت کمتر از کشور المان می باشد ، نمونه ای از هزینه ها در کشور اتریش شامل هزینه شهریه دانشگاه متناسب با دانشگاه ، مقطع و رشته تقریبا از ۳۰۰ تا ۸۰۰ یورو / هزینه اجاره منزل از ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو / هزینه اجاره خوابگاه از ۲۰۰ تا ۴۰۰ یورو / هزینه خوراک و پوشاک به طور متوسط و تقریبی از ۱۵۰ تا ۲۵۰ یورو / هزینه بیمه درمانی بیشتر از ۲۰ یورو و ….. می باشد در نتیجه بطور متوسط مجموع هزینه تحصیل و زندگی در کشور اتریش ۸۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ یورو به طور سالیانه است . برخلاف کشور المان درخود  کشور اتریش امکان یادگیری زبان المانی وجود دارد و متقاضیان اجازه بردن همراه به این کشور را دارند هم چنین دانشجویان می توانند بدون نیاز به فیش حقوقی برای اجاره خوابگاه یا منزل اقدام نمایند .

متقاضیان می توانند پس از اتمام تحصیل خود مشغول به کار شده و با کار در کشور اتریش و پرداخت مالیات پس از مدت ۴ سال نسبت به دریافت اقامت خود در این کشور اقدام نمایند .

با توجه به مواردی که در متن ذکر شد تحصیل دراتریش نیازمند شرایطی مانند قبولی در کنکور سراسری در رشته مورد نظر در کشور مبدا ، گذراندن تعدادی از واحد ها در دانشگاه کشور مبدا ، اشنایی به زبان المانی و …. می باشد . مزیت های فراوان این کشور متقاضیان بسیاری را برای تحصیل دراتریش علاقه مند کرده است . نمونه مدارک لازم برای تحصیل دراتریش در متن ذکر شد و به شرایط تحصیل ، هزینه ، حق کار ، زبان تدریس و …. در هر یک از مقاطع پرداختیم .

تحصیل در اتریش

دیدگاه ها بسته شده است

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: