مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

تحصیل در آلمان ، اقامت در اروپا ، اعزام دانشجو 

استفاده از روش کارت آبی آلمان یا Blue Card  ، یکی از روش های مهاجرت به  آلمان است.

متقاضی می بایست ضمن اخذ ویزای آلمان ،

نسبت به اخذ اقامت آلمان و گرفتن تابعیت این کشور نیز اقدام نماید.

ما در این مطلب به بررسی جامع مهاجرت به آلمان از طریق تخصص می پردازیم.

بر اساس تشخیص اتحادیه اروپا ، در بررسی چشم انداز اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه

که شامل 27 کشور اروپایی میباشد و نیز پیش بینی کمبود

نیروی کار مورد نیاز در کشور، در سال 2007 میلادی اتحادیه اروپا در جهت رفع کمبود نیروی کار متخصص ،

و با الهام از طرح گرین کارت دولت کشور آمریکا

و با استفاده از نماد پرچم اتحادیه اروپا که با رنگ آبی است ،

اقدام به تصویب و ارائه طرح و برنامه ای مشابه به نام کارت آبی نمود

که در قالب آن نیروهای کاری و متخصص غیر اروپایی بتوانند

به واسطه این برنامه برای مهاجرت به تمامی کشور های عضو اتحادیه بغیر از انگلستان ،

ایرلند و دانمارک که از شرکت در این طرح خودداری نمودند ،

مهاجرت از طریق تخصص را داشته باشند.

اولین کشور اروپایی که تابحال از این طرح استقبال خوبی نموده است

و مقدمات و شرایط این برنامه را فراهم نموده ، بزرگترین قدرت صنعتی اروپا  یعنی کشور آلمان می باشد.

از اول جولای 2012 میلادی ، دولت آلمان شرایط و پیش نیاز های دریافت کارت آبی

را بطور رسمی اعلام نموده که بر این اساس با اجرایی شدن

این برنامه در آلمان ، از این پس نیروهای متخصص کاری غیر اروپایی میتوانند

با دریافت این نوع ویزای کاری ، در مدت زمان خیلی کم به آلمان مهاجرت کاری نمایند

و خانواده های خود را نیز به همراه خود به کشور آلمان بیاورند.

مدت اعتبار کارت آبی آلمان از زمان صدور، بسته به قرارداد کاری شما دارد،

اگر این قرارداد 4 ساله باشد که کارت شما اعتباری 4 ساله دارد

و نهایتا موفق به دریافت PR یا همان اقامت دائم المان خواهید شد.

اگر مدت زمان قرارداد شما کوتاه تر باشد اعتبار کارت آبی شما

به همان میزان به علاوه سه ماه بیشتر خواهد بود.

در ضمن نگران نباشید چون تمدید مجدد این کارت بسیار ساده میباشد.

میانگین تعداد ساعات کار در آلمان 41 ساعت در هفته است،

که نسبت به ساعات کار بسیاری از کشورهای اروپایی بیشتر میباشد.

در آمد یک فرد مهندس در کشور المان حداقل از سالی 35000 یورو شروع خواهد شد

و بسته به سابقه کاری و تخصص وی ، تا سالی 80000 یورو نیز ارتقا پیدا می کند.

این میزان در آمد برای گروه پزشکان و داروسازان به مراتب بسیار بالاتر است.

نگاهی به مزایای اخذ کارت آبی یا Blue card آلمان :

Blue card آلمان در واقع یک اجازه ورود برای افراد متخصص است

که به راحتی در اتحادیه اروپا بجز انگلستان، ایرلند و دانمارک زندگی و کار کنند.

Blue card آلمان یک ویزای کاریست که قابلیت تمدید شدن دارد

و همچنین امکان تغییر از اقامت موقت به اقامت دایم کشور المان را نیز میسر میکند.

این کارت به دارندگان خود اجازه میدهد که در کشور آلمان زندگی و کار کنند.

با داشتن کارت آبی المان فرزند و همسر شما اجازه مهاجرت به آلمان را دارند ،

آنها حق اقامت و کار در آلمان را نیز در مدتی که Blue card شخص اصلی دارای اعتبار است را دارا میباشند.

بواسطه ی داشتن Blue card آلمان تسهیلاتی برای کارفرمایان قرار داده میشود

که دیگر قوانین، شرایط و اولویت بندی هایی که در مراتب استخدامی در نظرفته میشود

حذف گردد و نیازی به این نیست که ابتدا شهروندان آلمانی برای استفاده

در پست های خالی ادارات به کار گماشته شوند و میتوان بدون در نظر گرفتن اولویت،

از متخصصان خارجی استفاده نمود.

شما با داشتنBlue card آلمان و مدرک زبانB-1 آلمانی بسیار زودتر

از موعد مقرر حتی در کمتر از 3 سال موفق به دریافت اقامت دائم کشور آلمان خواهید شد  و پس از گذشت سه سال از اقامت دایم خود میتوانید در خواست پاسپورت آن کشور را دهید.

شرایط اقدام برای دریافت آبی کارت آلمان و مهاجرت به آلمان از طریق تخصص :

متقاضیان باید توجه داشته باشند که داشتن مدرک دانشگاهی معتبر

که اعتبار آن به وسیله سازمان ارزشیابی مدارک تحصیلی در آلمان تأیید گردد

و ارائه قرارداد کاری با یک کارفرما که حداقل درآمد ناخالص سالانه تعیین شده

44800 یورو باشد ازمهمترین واصلی ترین شرایطی است

که برای دریافت آبی کارت لازم است. قابل ذکر است متخصصان و نیروهای کاری

که در فهرست “مشاغل خاص یا موردنیاز شدید آلمان” باشند

هم می توانند با داشتن قرارد کاری با حداقل حقوق ناخالص سالانه 34944 یورو برای دریافت آبی کارت اقدام نمایند.

پزشکان, تمامی مهندسان در رشته های مختلف، دانش آموختگان

رشته های علوم طبیعی، ریاضی و کارشناسان علوم رایانه و انفورماتیک

در لیست مشاغل خاص و موردنیاز آلمان قرار دارند.

کلیه متقاضیان متخصص و دانش آموخته ای که مدرک تحصیلی شان

در اداره ارزشیابی مدارک آلمان به رسمیت شناخته شود

در صورت یافتن کار با درآمد مشخص شده در بالا می توانند

با دریافت آبی کارت آلمان برای دریافت ویزای کاری بر اساس مدت زمان مشخص شده

در قرارداد کاریشان اقدام نمایند. حداکثر مدت اقامت کاری بر اساس آبی کارت آلمان،

33 ماه معین شده است که بعد ازاین مدت و در صورت شاغل بودن متقاضیان میتوانند

این نوع ویزا را به اقامت دائمی PR آلمان تغیر دهند و اقامت دائم دولت آلمان را دریافت دارند.

چنانچه متقاضیان هنگام اقدام و یا در طول زمان اقامت خود در آلمان بتوانند مدرک

زبان آلمانی با سطح B1 ارائه کنند ، حداقل مدت زمان تعیین شده

برای اجازه درخواست اقامت دائم از 33 ماه به 21 ماه کاهش می یابد

و در نتیجه متقاضی در زمان زودتری میتواند برای اقامت دائم خود و خانواده اش اقدام نماید.

نکته قابل توجه این است که کارت آبی آلمان یا این نوع ویزای اقامت کاری آلمان را نمیتوان

بدون داشتن پیشنهاد کاری دریافت کرد.

سوالات متداول در زمینه مهاجرت به آلمان از طریق تخصص :

در اینجا این پرسش مطرح می‌شود که منظور از متخصص چه کسی است؟

متخصص کسی است که تحصیلات دانشگاهی دارد.

آیا تحصیلات دانشگاهی در یک رشته‌ی خاص مورد نظر است یا در رشته‌های مختلف؟

این افراد می‌توانند در رشته‌‌های گوناگونی تخصص داشته باشند.

مهم این است که با یک شرکت یا کارفرمایی که در آلمان ساکن است،

قراردادی ببندند و اجازه‌ی کار در اینجا را داشته باشند.

بعد این متخصصان اجازه اقامت در آلمان را دریافت می‌کنند.

علاقمندان به مهاجرت و کار در آلمان از چه طریق می‌توانند مراکز کار و یا شرکت‌ها را بیابند.

این افراد برای یافتن محل کار باید خودشان اقدام کنند، از طریق اینترنت و یا آشنایان، و یا از طرق دیگر؟

از طرق خودشان. علاقمندان می‌توانند با شرکت‌های مختلف در آلمان،

با شرکت‌هایی که اینجا هستند و به نیروی کار متخصصین نیاز دارند، ‌

تماس بگیرند و خود مستقیما با آنها قراردادی امضاء کنند. وقتی قرارداد بسته شد،

آن را می‌توانند در اینجا مستقیم از طریق وکلا و یا نمایندگی‌ها و یا به سفارت آلمان در تهران مراجعه و تقاضای ویزا کنند.

تحصیل در آلمان ، اقامت در اروپا ، اعزام دانشجو 

دیدگاه ها بسته شده است

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: