اقامت در اتریش

آیا قصد اقامت در اتریش دارید؟ ایا شرایط اقامت در اتریش را میدانید؟

ایا از راه های مهاجرت و اقامت در اتریش اگاهی دارید؟

راه های گوناگونی برای اقامت در اتریش وجود دارد که در این مقاله سعی بر این داریم داشتیم

تا اطلاعات جامع و کامل در خصوص اقامت در راه های گوناگون در اتریش

را به اطلاع شما عزیزان برسانیم اگر شما عزیزان نیاز به اطلاعات بیشتر

در خصوص اخذ اقامت در اتریش دارید با موسسه رهام تماس حاصل فرمایید

و با مشاورین ما مشورت نمایید.کشور اتریش اول ژانویه  1995  به اتحادیه ی اروپا پیوست.

اتریش با نام رسمی جمهوری اتریش در مرکز اروپا قرار دارد.

پایتخت و بزرگترین شهر در اتریش وین است.

اتریش از سمت شمال با آلمان و جمهوری چک، از سمت شرق با اسلواکی و مجارستان هم مرز است.

و از سمت جنوب به ایتالیا و اسلونی و از غرب به سوئیس و لیخنشتاین وصل میشود.

98درصد جمعیت کشور اتریش به زبان آلمانی صحبت میکنند.

اقامت دائم برای کشورهای اتحادیه اروپا:

پس از ۵ سال اقامت مداوم صادر می شود
این نوع اقامت شامل اجازه ی کار برای تمامی مشاغل را در بر می گیرد

اقامت در اتریش از طریق تولد فرزند:

ثبت تولد: رایگان
صدور گواهی تولد: رایگان
صدور اولین اثبات شهروندی: رایگان
اگر پدر و مادر یک تابعیت خارجی داشته باشند

بایدگذرنامه یا گواهینامه از تابعیت خود ارائه دهند.
صدور شناسنامه در دو سال اول بعد از تولد رایگان است.

تحویل شناسنامه از طریق پست صورت میگیرد که رایگان نیست.
ارائه گواهی ازدواج پدر و مادر فرزند متولد شده

و تابعیت پدر و مادر کودک باید اثبات شود.
خود ارائه دهند. اگر پدر و مادر یک تابعیت خارجی داشته باشند

بایدگذرنامه یا گواهینامه از تابعیت
اثبات تایید مادر کودک اگر محل اقامت خود در خارج از کشوردر صورت امکان،

حکم طلاق یا حاکم با تایید اثر حقوقی طلاق (صادر شده توسط دادگاه طلاق)

و یا گواهی ازدواج از آخرین ازدواج خود را و گواهی فوت شوهر مرحوم خود رادر صورت امکان، ارائه شود.

اسناد باید در ی که در آلمان باید در نسخه ی اصلی خود را همراه با ترجمه گواهی مبدا اتریش ارسال شود

اگر سند انگلیسی باشد باید به همراه سند ترجمه آلمانی ارائه شود،

ترجمه ممکن است تنها توسط یک مترجم قسم خورده و گواهی در اتریش انجام شود.

کودک فرزند متولد شده از دو پدر و مادر اتریشی یک شهروند اتریشی محسوب میشود.

اگر سن کودک بیشتر از 14 است باشد در آن زمان رضایت کودک مورد نیاز است

تابعیت به عنوان یک شهروند اتریش بودنی پس از 10 سال اقامت مداوم در اتریش امکان پذیر است.

اقامت در اتریش از طریق ازدواج

در ویزای ازدواج شخص متقاضی باید شخص متقاضی ،

بعد از ازدواج، باید سند ازدواج و مدارک هویتی و مدارک مورد نیاز در سفارت اتریش را به اداره مهاجرت ارئه دهد.

ویزای نامزدی تفاوت هایی با ویزای ازدواج دارد آن هم اینکه شانس کمتری

نسبت به ویزای ازدواج دارد و چون سند ازدواجی در بین نیست

مدارکی که افسر ویزا به آنها استناد میکند مدارکی است

از جمله:عکس های دو نفره، اس ام اس هایی که بین آنها رد وبدل میشود و ….
ازدواج هاي مدني در اتریش به صورت قانوني است.

سن ازدواج براي زن و مرد در اتریش ۱۸ سال معین شده است.

بر طبق ماده ۹۷۰ قانون مدنی، ایرانیان مقیم خارج از کشور برای ازدواج موظف هستند

نزد کنسولگری های ایران حاضر شوند تا در کنسولگری ازدواج آنها به ثبت برسد.

بسیاری از افراد ممکن است با یک تبعه خارجه اعم از زوج و زوجه ازدواج کنند ،

شرایطی که دولت اتریش  برای این افراد مشخص مینماید

دار برای ثبت  ازدواج لازم الاجرضروری است.

تحت شرایطی فرد ازدواج کرده در اتریش تابعیت اتریش را بدست می اورد

در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص متقاضی میتواند در راستای اخذ تابعیت در اتریش اقدام نمایند.

اقامت در اتریش از طریق پناهندگی

یکی از راه های اقامت در اتریش، مهاجرت از طریق پناهندگی در هر کشوری سخت و مشکل است.

اقامت شما در کمپ واقامت در پانسیونهای دور افتاده در اطراف اتریش بسیار مشکل است

وشخص پناهنده باید خود را برای  یک زندگی سخت آماده نمایید.

مدت زمان جواب گرفتن بستگی به ارائه کیس شخص متقاضی دارد.

اما بعضی ها هم چندین سال باید صبر کنند در این مدت زیر نظر دولت اتریش مکانی برای خواب

و غذایی برای خوردن فراهم میکنند.شخص پناهنده اجازه ی کار در کشور اتریش را ندارد.

برای افرادی که از طریق پناهنده گی اقدام کرده اند

برای اخذ تابعیت مدت 6  سال زندگی در اتریش الزامی است .

اقامت در اتریش از طریق ثبت شرکت

شرکت با مسئولیت محدود معمول ترین نوع ثبت شرکت در اتریش است.
ثبت شرکت در اتریش با  هماهنگی وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه صورت میگیرد.

انواع مختلف شرکت ها را میتوان در اتریش به  ثبت رساند.

این شرکت ها در سطح مسئولیت و میزان و نحوه ی پرداخت مالیات با یکدیگر متفاوت میباشند.

تاییدیه و موافقت دولت اتریش و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی الزامی است.

بعد از ارائه فعالیت تجاری فرد متقاضی و خانواده شخص متقاضی

حق تقاضای اقامت دائم در اتریش پیدا خواهند کرد.

 

انواع مختلف شرکت در اتریش

شرکت با مسئولیت محدود
شرکت سهامی خاص
تشکیلات شرکتی مطابق با قوانین اتحادیه اروپا

مدارک اسناد مورد نیاز ثبت شرکت در اتریش :

نام شرکت
پر کردن فرم ثبت شرکت در اتریش
اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
طرح توجیهی اقتصادی
سند مالکیت و پرینت حساب بانکی شخص متقاضی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی‌
وکالتنامه که باید توسط موکل امضا شود

اقامت در اتریش از طریق کار

یکی از راه های اقامت در اتریش، اقامت از طریق کار می باشد.

از ۲۰۱۱ سال  برای مهاجرانی که از کشورهای غیر اتحادیه اروپا  که به منظور کار مهاجرت میکنند

به اتریش ، کارت قرمز- سفید –قرمز صادر می شود.

ویزای کار در کشور اتریش دارای سیستم امتیازی بندی در اروپا است.

مهاجران تحصیل کرده با تخصص های ویژه دارای توانایی بالقوه می توانند

حتی بدون داشتن پیشنهاد کار، برای مدت شش ماه در اتریش اقامت داشته باشند.

برای متقاضیانی که از نظر تحصیلات، تخصص ، تجربه کاری، آشنایی به زبان،

سن ویا تحصیلات در اتریش از ۱۰۰امتیاز، حداقل ۷۰ امتیاز کسب نمایند،میتوانند ویزای کاریابی اخذ نمایند.

امتیاز بندی ویزای کار در اتریش

امتیاز تحصیل حداکثر 40
ارائه مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس: 20-امتیاز
رشتهای فنی ، کامپیوتر و زیر مجموعه رشته های علوم طبیعی 30 امتیاز
مقطع دکترا 40 امتیاز
حقوق بالا در سال: 20 امتیاز
انجام کارهای تحقیقاتی: 20 امتیاز
اخذ لوح تقدیر یا ثبت اختراع: 20امتیاز
وضعیت شغل حداکثر 20 امتیاز
سابقه کارهای مدیریتی: 2 امتیاز به ازای هر سال
سابقه ی کاری 6 ماه در اتریش: 10 امتیاز
وضعیت مدرک زبان حداکثر 10 امتیاز
مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی:5-10 امتیاز ، (بستگی به مقطع دارد)
IELTS,A1,A2,Ba,B2,C1,C2
سن تا 35 سال 20 امتیاز و تا 40 سال 15 امتیاز وتا 45 سال 10 امتیاز دارد
داشتن مدرک تحصیلی لیسانس یا فوق لیسانس از دانشگاههای اتریش: 10 امتیاز
پروسه زمانی تحویل مدارک به سفارت اتریش بدون نواقصی مدارک تا اخذ ویزا 2 – 4 ماه میباشد

اقامت در اتریش از طریق تحصیل

یکی از راه های اقامت در اتریش، اقامت از طریق تحصیل می باشد.

از سال‌ ۱۹۹۴ میلادی‌  بیش‌ از ۴۰ مدرسه‌ عالی‌ فنی‌ مجوز تاسیس‌ گرفته‌اند

كه‌ در رشته‌های‌ متفاوت دوره‌های‌ چهار ساله‌ برگزار می‌كنند.

در پایان‌ دوره‌ی چهار ساله دانشجو باید به مدت  شش‌ ماه‌ تا یك‌ سال‌ را در مراكز گوناگون،

به‌ كارآموزی‌ بپردازد. مهلت تقاضانامه تحصیلی در دانشگاه های اتریش

برای ترم زمستان اول سپتامبر و برای ترم تابستانی اول فوریه است

و تمامی مدارک مورد نیاز باید در این تاریخ به دانشگاه  در اتریش ارسال شود.

شرایط‌ ورود به‌ مدارس‌ عالی‌ فنی، همان‌ شرایط‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها است‌.

زمانی‌ كه‌ تعداد متقاضیان‌ بیشتر از ظرفیت دانشگاه‌ ها باشد، امتحان‌ ورودی‌ برگزار می‌شود.
اشخاصی که در حال حاضر مشغول به تحصیل در دانشگاه های آزاد و سراسری هستند

می توانند برای تحصیل در دانشگاه اتریش انتقالی از دانشگاه

خود به یکی از دانشگاه های ها در کشور اتریش اقدام نمایند.

اگر شخصی دیپلمه باشد، یعنی ۱۲ سال تحصیل کرده باشند

نمیتواند مستقیما برای دانشگاه های اتریش اقدام کند باید قبولی در کنکور دانشگاه را داشته

دارا باشد تا بتواند برای تحصیل در دانشگاه اقدام نماید.

کالج در اتریش دو ترم است و کالج ها به زبان آلمانی میباشدارائه میشود.

تحصیل در اتریش نیاز به ارئه مدرک زبان المانی ندارد.

هزینه تحصیل در اتریش برای دانشجویان بین‌المللی بسیار پایین کم هزینه است

و آنها شخص متقاضی می‌توانند می‌تواند با هزینه ی بسیار کم،

در دانشگاههای اتریش تحصیل کنندنماید. بیمه دانشجویی در اتریش در ماه 50 یورو مشخص شده است

که بطور خودکار از حساب بانکی‌شخص دانشجو برداشت می‌شود.

داشتن بیمه برای دانشجویان در دانشگاه اتریش الزامی است.

تمکن مالی دانشجو باید 10000 یورو  باشد. هزینه زندگی در اتریش بستگی به سبک زندگی افراد متغیر است .

مجموع هزینه‌ها، برای زندگی در اتریش بطور معمول دانشجویان باید ماهیانه بین 600 تا 900 یورو پرداخت کنند.

است .شهریه هر ترم در دانشگاه های اتریش ۳۸۰ یورو  می باشد.

در دانشگاه های اتریش شروع ترم اول(زمستان) ابتدای ماه اکتبر

و شروع ترم دوم (تابستان) ابتدای ماه مارچ و پایان آن اواخر ژوئن است.

در این مقاله سعی بر این داشتیم تا اخذ راه های مهاجرت تا اقامت

از طریق گوناگون به اتریش را به اطلاع شما عزیزان برسانیم .

مهاجرت اقامت از طریق تولد فرزند ،ازدواج،پناهندگی،ثبت شرکت و سرمایه گذاری،

کار و تحصیل را به استحضار شما عزیزان برسانیم. اشخاصی که دارای تابعیت در اتریش هستند

جهت سفرهای تا ۹۰ روز خود به آمریکا نیازی به اخذ  ویزا ندارند و .

اگر نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت و اقامت در اتریش دارید

با موسسه رهام تماس حاصل فرمایید و با مشاورین برجسته مشورت نمایید.

اقامت در اتریش

دیدگاه ها بسته شده است

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: