اقامت در آلمان

آلمان هم اکنون یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان است

و به عنوان ثروتمندترین کشور عضو اتحادیه اروپا، موتور اقتصادیِ حوزهٔ پولیِ یورو محسوب می‌شود.

شهرهای بزرگ آلمان برلین، هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت می‌باشند.

جمهوری فدرال آلمان یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو،

کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیانگذاران اتحادیه اروپا است.

برای اتباع خارجی که مایل هستند در کشور آلمان شرکت تأسيس نمایند،

طبق قانون اقامت آلمان امکان صدور مجوز اقامت وجود دارد

به شرط آن که اولاً نياز اقتصادی و یا منطقه ای ویژه وجود داشته باشد،

ثانياً از این فعاليت اقتصادی، انتظار تأثير مثبت بر اقتصاد این کشور برود

و ثالثاً آن که تأمين مالی پروژه از طریق سرمایه شخصی و یا اعتبار فراهم گردد.

قوانین اقامتی در آلمان، اقامت را به دو گروه تقسیم نموده است.

گروه اول اقامت غیر دائم یا موقت یا محدود یا گذرا Aufenthaltserlaubnis

که شامل اقامت برای تحصیل دانشگاهی، آموزش زبان آلمانی و آموزش مدرسه‌ای،

اقامت غیر دائم برای آموزش حرفه‌ای و شغلی، اقامت برای کار،

اقامت برای نیروهای متخصص دارای تابعیت تحمل Duldung برای کار،

اقامت برای پژوهش و تحقیق، اقامت برای کار آزاد و اقامت های موقت دیگری که وجود دارند

و هیچ کدام از آنها منجر به اقامت دائم نخواهد گردید، به این دلیل از توضیحات آن امتناع کردیم.

دسته دوم اقامت دائم یا همیشگی Niederlassungserlaubnis به افرادی تعلق می گیرد

که پنج سال کامل دارای اقامت غیر دائم بوده،

هزینه زندگی خود را از راه کار خود تامین ‌نموده و زبان آلمانی را تا اندازه ای بداند،

کسی که تقاضای دریافت تابعیت کشور آلمان را دارد،

باید این کشور را به عنوان یک کشور دموکرات آزاد بپذیرد

و به اصول و مبانی آن اعتقاد داشته باشد و حق ندارد فعالیتی انجام دهد

که در نهایت بر ضد نهادهای قانونی یا منافع کشور آلمان تمام شود.

سوابق شخص در موارد فوق از نهاد حراست از قانون اساسی استعلام می‌شوند.

هر فرد برای دریافت تابعیت ‌آلمان باید تابعیت قبلی خود را واگذار نماید.

اقامت در آلمان

2 دیدگاه ها

  1. […] اخذ پذیرش برای تحصیل در دانشگاه های اتریش، شرط اعطای ویزا از سوی دولت اتریش است. […]

  2. admin گفت:

    خیر این طور نیست

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتی ربات *

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: