اقامت دائم آلمان

مهاجرت به کشور آلمان

با توجه به قوانین مهاجرت کشور آلمان ، دریافت اقامت فرد متقاضی

( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده ) از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر میباشد.

 

شرایط درخواست اقامت :

متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر

( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره )

ثابت کند که دارای سرمایه نقدی به میزان قابل توجه میباشد.
لازم به توضیح است که احتیاج به انتقال هیچ سرمایه ای به آلمان نیست

و فقط جنبه اطمینان دولت آلمان جهت تامین هزینه های آتی متقاضی و خانواده اش میباشد.
ارائه طرح و برنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول ، سودآور و قابل اجرا در کشور آلمان

( در این زمینه شرکت ما توسط کارشناسان رسمی آلمانی خود،

شما را بخوبی یاری می کند و این مرحله جزء تعهدات این شرکت میباشد. )

Business Plan
شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل ایشان میبایست

میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود

و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای 3 سال آینده، 250.000 € یورو باشد .
کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین خریدها و هزینه های تجاری در آلمان

( کرایه منزل یا خرید خانه خوراک و پوشاک هزینه های کاری، حقوق ماهیانه مدیرعامل و . . . )

شامل آن 250.000 € یورو محسوب خواهد شد.


مراحل انجام کار :


1 – تکمیل و تحویل مدارک لازم متقاضی به شرکت ما جهت استعلام امنیتی از اتحادیه اروپا
2 – تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در آلمان و

هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه

و موافقت دولت آلمان نسبت به Business Plan

و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
3 – ارسال پرونده جهت تائید و استعلام اطلاعات

ارسالی متقاضی به سفارت آلمان در کشور متقاضی
4 – تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان
5 – حضور در آلمان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
6 – بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت به مدت دو سال تمدید خواهد شد
7 – با پایان اقامت دو ساله و ارائه گزارش کاری مثبت در انتهای فعالیت سه ساله شرکت

، به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق می گیرد
تذکر :مدت انجام مراحل کاری از زمان تشکیل پرونده

تا تعیین وقت مصاحبه سفارت جهت دریافت ویزا D ( اقامت )، از6 الی 8 ماه می باشد.

       نوع شرکت :       شرکت با مسئولیت محدود GmbH        مدارک مورد نیاز :       کپی پاسپورت مدیر شرکت ( Geschäftsführer )
وکالتنامه رسمی به زبان آلمانی
نام شرکت

مزایا ثبت شرکت :دریافت اقامت دائم
تجارت آزاد با سراسر دنیا
افتتاح حساب بانکی تجاری در سراسر اروپا
استفاده از سوپسیتهای ویژه

 

مزایای اقامت :استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
تحصیل رایگان
وام های بلند مدت با بهره های پایین
سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون ویزا

 

مزایای شهروندی :استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
تحصیل رایگان
وام های بلند مدت با بهره های پایین
سفر به اکثر کشورهای دنیا بدون ویزا
زندگی در سراسر اروپا

 

اطلاعات کلی :

پایتخت: برلین       زبان رسمی:آلمانی

نوع حکومت:جمهوری فدرال

واحد پول:یورو

 امید طول عمر:80.1 سال

رشد سالانه جمعیت:02/درصد

جمعیت: 82/424/609نفر

 

مالیات : USt. : 19%

اقامت دائم آلمان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتی ربات *