اخذ ویزای کار در کانادا
جولای 30, 2017
اخذ پذیرش تحصیلی کانادا
جولای 30, 2017

اخذ ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کار کانادا

مقدمه:

ویزای کار در کانادا چگونه ویزاییست؟ ویزای کار استانی کانادا چیست؟ ویزای کار استان انتاریو چند نوع است؟ ویزای کاراستان انتاریو چه مدارکی نیاز دارد؟ اخذ ویزای کار استان انتاریو چه مدت بطول می انجامد؟ ویزای کار انتاریو به همراه هم ویزا می دهد؟ مدرک زبان و شرایط وضع شده از طرف استان انتاریو و شهر تورنتو چگونه است؟ شانس موفقیت در ویزای کار شهر تورنتو استان انتاریوچگونه است؟ شهر تورنتو استان انتاریو برای اخذ ویزای کار چگونه شهری است؟ سابقه کار برای اخذ ویزای کار انتاریو و شهر تورنتو چگونه است؟ تمکن مالی برای اخذ ویزای انتاریو و شهر تورنتو چگونه است؟ امنتیت شهر تورنتو استان انتاریو برای اخذ ویزای کار در کانادا چگونه است؟ شرایط کارفرما برای اخذ ویزای کار شهر تورنتو استان انتاریو چیست؟

 

کانادا کشور پهناور با آب وهوای طبیعی و مردم گوناگون یکپارچه و قوی است.هرساله بیش از ۱۵۰,۰۰۰کارگر و کارمند خارجی وارد کانادا می شود. کانون مشاورین مهاجرت کانادا ICCRCدر سال ۲۰۱۷روشهای مختلف مهاجرت به کانادا از طریق کارواخذ ویزای کار را اعلام کرده

مهاجرت از طریق فن و حرفه

مهاجرت از طریق تخصص

مهاجرت از طریق مهارت در کار و حمایت کارفرمایی

سیاستهای مهاجرتی کانادا مثبت و باز است و بهترین مکان برای مهاجرت و زندگی است.
مزیت مهاجرت به کانادا از طریق اخذ ویزای کار :

پذیرش آسان اعضای خانواده

خدمات رایگان آموزشی،پزشکی به شهروندان و مهاجرین

مدت زمان کوتاه پذیرپذیرش شهروندی بعد از چهار سال حضور فیزیکی در مدت شش سال بعد از مهاجرت

بهره مندی از مزایای بیمه بیکاری بازنشستگی و…

قوانین راحت برای ایجاد کسب و کار

تنوع فرهنگی و پذیرش مهاجر،کانادا را جزء چند ملیتی ترین کشور جهان قرارداده.

کمترین جمعیت را با توجه به وسعتش در جهان داراست بالغ برسیزده میلیون نفر

کانادا از ثروتمندترین کشورهای جهان با درآمد سالانه ۴۴,۹۶۵است.

عضو گروه G8و سازمان همکاری اقتصادی و توسعه OECDاست.

قیمت پایین مسکن

امنیت بالا

رفت و آمد از کانادا به ایران راحت تر از اغلب کشورهاست

بعد شش سال با ارائه کارت اقامت دائم حداقل ۴سال حضور فبزیکی در کانادا منجر به گرفتن تابعیت می شود.

کانادا قانون تابعیت دوگانه را قبول کرده.

برای زندگی و اقامت زنان کانادا بعد از ایسلند و سوئد بهترین کشور جهان است.

زبان رسمی بجز بعضی از استانها که فرانسوی اند،انگلیسی می باشد.

از سال ۲۰۱۵برنامه جدید اکسپرس انتری طبقه بندی تمام لیست رشته های سالیانه مورد نیاز کانادا را منتشر می کند.

مهاجرت از طریق تقاضای کار به استان انتاریو شهر تورنتو

معیارهای ارزیابی و شایستگی و حداکثر امتیاز استان تورنتو:

تحصیلات ۲۵امتیاز

زبان انگلیسی یا فرانسه ۲۸

سابقه کار (یکسال سابقه کار الزامیست) ۱۵امتیاز

سن ۱۲امتیاز

پیشنهاد کار از یک کارفرما در انتاریو ۱۰امتیاز

انطباق پذیری ۱۰امتیاز

حداقل امتیاز برای ورود به ثبت نام در این برنامه ۶۷امتیاز است.

دلیل مهاجرت استانی چیست؟ داشتن فامیل و آشنا در استان موردنظر و نداشتن شرایط مهاجرت فدرال . و امکانات بهتر استان موردنظر برای زندگی و کار فراهم باشد.

هدف از مهاجرت استانی خذب سرمایه یا نیروی متخصص و حفظ سرمایه یا نیروی متخصص در آن استان است. در مجوز کار باید تعهدات اقامت استانی را بررسی کرد.گاهی باید شخص هنگام ورود به همان استان وارد شود.و همانجا هم زندگی و کار کند. در بعضی مجوزها شخص با ترک استان جریمه نقدی می شود.کانادا ۱۰استان provinceو سه منطقه Territoryدارد.

مهاجرت به استان انتاریو:(شهر تورنتو،اتاوا،همیلتون،آبشار نیاگارا،لندن،ویندزور،برلینگتون و…)

ثروتمندترین استان کانادا Ontario است. بین کبک و مینوتوبا قراردارد. پرجمعیت ترین استان کاناداست پایتخت کانادا اوتاوا در انتاریو قراردارد. تورنتو مرکز استان انتاریو و بزرگترین شهر کاناداست چه از نظر جمعیت وچه از نظر وسعت.۴۰%درآمد ناخالص کانادا محصول استان انتاریو است.انتاریو به تازگی تلاش های قابل توجهی برای جذب مهاجران کارآمد بکار بسته است. از جمله جذب نیروهای متخصص تحصیل کرده و بیشتر ایرانیان ساکن کانادا شهر تورنتو یا سایر نقاط استان انتاریو را برای زندگی خود انتخاب می کنند.و بالغ بر ۶۵,۰۰۰ ایرانی در تورنتو زندگی می کنند این استان برای مهاجران ایرانی مقصد اول محسوب می شود.بالاترین آمار کاریابی ۹۲%در انتاریو است. تورنتو چهارمین شهر برتر زندگی در دنیاست.
شرایط اقدام اخذ ویزای کار از خارج از کشور:

پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی
درخواست گواهی تکمیل شده اولیه
تاییدیه کتبی از HRSDC یا اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا که براساس آن کارفرما بتواند کارگر یا کارمند خارجی رابرای کار استخدام نماید این تاییدیه Positive Labour Market Opinion نامیده می شود. *یکسری از کارها نیازمند این تاییدیه نیستند.داشتن حداقل دو سال تجربه کار مرتبط با شغل پیشنهادی در پنج سال گذشته در شغل های با سطح A,O,B.
مدارک متقاعد کننده افسر ویزا که در پایان کار و قبل از انقضا اعتبار مجوز کار انتاریو را ترک می کنید.
گواهی تمکن مالی که در زمان اقامت برای امرار معاش خود و همراهان را دارید .
اثبات عدم سوسابقه
بی خطر بودن برای امنیت کانادا
گواهی سلامت

چه کارهایی مجوز HRSDC را را نمی خواهد:

کار تحت پیمان های بین الملی مثل پیمان تجارت آزاد آمریکای شمال NAFTA
مزایای زیاد اقتصادی فرهنگی اجتماعی
موافقت های دوجانبه تبادل معلم و نیروی جوان
دانشجویان خارجی جهت تکمیل واحدهای دریی زمانی معینی باید در کانادا فعالیت کند.
اجازه کار همسران با ویزای تحصیل یا مجوز کار
جهت کارهای خیریه یا مذهبی
اشخاص خارجی که نیازمند حمایت اند بجز پناهندگان

اداره مهاجرت استان انتاریو:

اداره مهاجرت انتاریو نسبت به پذیرش متخصصینی که در حوزه رقابتی برنامه ورود سریع نام نویسی نموده اند و موفق به اخذ ۴۰۰امتیاز شده اند در صورتیکه مهارت زبان فرانسه داشته باشند. آشنایی با زبان فرانسه CLB7، اما اگر آیلتس ۷یا TEF 5 داشته باشند.

مدرک حداقل لیسانس و بالاتر .

اثبات حداقل توانایی مالی بر اساس تعداد خانواده خود.

پیشنهاد کار از کارفرما در انتاریو امتیاز ۶۰۰ دارد. علاوه بر امتیاز کسب شده اول.

ازجمله کارهای پیشنهادی استان انتاریو مربوط به خودرو سازی،فن آوری اطلاعات،ساختمان سازی، کشاورزی مدرن.

حداقل حقوق در تورنتو ۱۱,۰۰۰دلار است.

پارامتر سن در پذیرش ویزای کار انتاریو متغییر است وبه عناوین مختلف شغلی و بسته به حوزه کاری،سیاستهای حمایتی دولت، پیش فرض ها ، کارفرما دارد و تأثیر سن همیشه منفی نیست و گاهی پذیرش به نفع افراد مسن تر است.

ترجمه کامل مدارک

مدارک حمایت کارفرما از متقاضی باید درست ارائه شود.

هیچ مرحله ای ناقص تکمیل نشود مثلا فرم درخواست ناخوانا و ناقص نباشد.

مدارک ارائه شده برای استان انتاریو باید بروز باشد.

گاهی کارفرمایان فرم های درخواست نیروی خودرا در سایت قرار می دهند که از بخش پیداکردن کارفرما می توان آن را جستجو کرده.

کاگر ماهر از طریق ورود به اکسپرس اینتری یا نیروی های متخصص استان انتاریو با کارفرما یا بدون کارفرما را انتخاب کنید.

شما باید ابتدا به اداره مهاجرت انتاریو OINPبخش درخواست آنلاین برای ویزای کار می روید.

هزینه هم ۱۵۰۰دلار است.

بعد درخواست متقاضی ۶۰روز فرصت دارد مدارک تکمیل شده را بفرستد.

پروسه ویزای کار انتاریو شش ماه طول می کشد.
نتیجه:

در انتها با توجه به اینکه بیش از ۶۰%جمعیت مهاجر به کانادا انتاریو را بعنوان محل اقامت خود برمی گزینند.اصلی ترین درخواست مهاجرت به تورنتو اقتصادیست و برای کار صورت گرفته است.و بیشترین آمار پذیرش مهاجر بین استانهای کانادا را دارد و دومین شهر جهان است که بیشترین مقیم خارجی را بعد از شهر میامی در فلوریدا دارد،می تواند کیس خوبی برای مهاجرت و اخذ ویزای کار باشد.

اخذ ویزای کار کانادا

 

دیدگاه ها بسته شده است

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: